Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής για Android Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook

SYLLIT 544 SC

Dodine 54.4%

Συμπ. Αιώρημα (SC) / Βοηθητικές ουσίες: 44.34%


Οδηγίες εφαρμογής για ΚΕΡΑΣΙΑ:

Δόσεις σκευάσματος

Κυλινδροσπορίωση (Blumeriella jaapii (REHM) VON ARX)
Φουζικλάδιο (Gnomonia erythrostoma AUERSW.)
125 Κυβ.εκ. (ml) στο στρέμμα
Ανθράκνωση, Κυλινδροσπορίωση 83-250 κ.εκ. στα 100 λίτρα νερό
Αιτίες Χορηγησης σκευάσματος: Μύκητες,
Όγκος ψεκαστικού υγρού: 50 - 150 λίτρα / στρέμμα
Μέγιστος αριθμός εφαρμογών ανά καλλ/κή περίοδο: 2
Mεσοδιάστηµα µεταξύ των εφαρµογών: 7 - 10 ηµέρες
Μέθοδος εφαρμογής: Ψεκασμοί καλύψεως
Τρόπος και χρόνος εφαρμογής: Από την έναρξη της άνθισης (BBCH 60) ως την ολοκλήρωση της ανάπτυξης των καρπών (BBCH 79) και/ή µετά τη συγκοµιδή.
Τελευταία επέμβαση πρίν τη συγκομιδή - Αριθμός ημερών: 14
Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευάσματος: ∆ιασυστηµατικό µυκητοκτόνο µε προληπτική και θεραπευτική δράση, για την αντιµετώπιση των: Φουζικλάδιο των Μηλοειδών (Μηλιά, Αχλαδιά, Κυδωνιά, Μεσπιλιά και Μουσµουλιά), Κυλινδροσπορίωση και Ανθράκνωση της Κερασιάς, Εξώασκο της Ροδακινιάς, της Νεκταρινιάς και των συναφών υβριδίων και Κυκλοκόνιο και Γλοιoσπόριο της Ελιάς.
Μέθοδος εφαρμογής: Ψεκασµοί καλύψεως (είτε προληπτικά µε εφαρµογή πριν την εµφάνιση της ασθένειας ή θεραπευτική εφαρµογή 24 ώρες µετά τη µόλυνση, αν υπάρχουν θερµοκρασίες που ευνοούν την ασθένεια ή 48 ώρες µετά τη µόλυνση, σε περίπτωση δροσερότερων συνθηκών).
1.Για τις ανωτέρω χρήσεις ήσσονος σημασίας (καρυδιά, καστανιά, φιστικιά, αμυγδαλιά), δεν έχει τεκμηριωθεί η αποτελεσματικότητα και δεν έχει γίνει έλεγχος για ενδεχόμενες αρνητικές επιπτώσεις στις καλλιέργειες από τη χρήση του σκευάσματος. Για τις χρήσεις αυτές, ο κάτοχος της άδειας δεν φέρει ευθύνη για πιθανές αποτυχίες που αφορούν την αποτελεσματικότητα ή τη φυτοτοξικότητα από τη χρήση του σκευάσματος.
2.Η χρήση στη ροδακινιά περιλαμβάνει τη νεκταρινιά (PRNPN).
3.H χρήση στη κερασιά περιλαμβάνει τη βυσσινιά (PRNCE).
Συνθήκες εφαρμογής: 1.Για τις ανωτέρω χρήσεις ήσσονος σημασίας (καρυδιά, καστανιά, φιστικιά, αμυγδαλιά), δεν έχει τεκμηριωθεί η αποτελεσματικότητα και δεν έχει γίνει έλεγχος για ενδεχόμενες αρνητικές επιπτώσεις στις καλλιέργειες από τη χρήση του σκευάσματος. Για τις χρήσεις αυτές, ο κάτοχος της άδειας δεν φέρει ευθύνη για πιθανές αποτυχίες που αφορούν την αποτελεσματικότητα ή τη φυτοτοξικότητα από τη χρήση του σκευάσματος. 2.Η χρήση στη ροδακινιά περιλαμβάνει τη νεκταρινιά (PRNPN). 3.H χρήση στη κερασιά περιλαμβάνει τη βυσσινιά (PRNCE).

Συνδυαστικότητα και φυτοτοξικότητα

Συνδυαστικότητα:
Συνδυαστικότητα: ∆ε συνδυάζεται µε θειικά και χαλκούχα σκευάσµατα, µε ασβέστιο, ψευδάργυρο, captan, µίγµατα Bordeaux και γενικά µε πολύ αλκαλικά σκευάσµατα.
Συµβουλευτείτε τον παρασκευαστή για συνδυαστικότητα µε λοιπά σκευάσµατα. Σε κάθε περίπτωση, συστήνεται µια προκαταρκτική δοκιµή σε µικρή κλίµακα.

Dodine:
Δεν συνδυάζεται με: θειικά σκευάσματα, χαλκούχα σκευάσματα, Copper hydroxide, Copper oxide, Copper sulfate, Copper oxychloride, ασβέστιο, ψευδάργυρο, Captan, Βορδιγάλειο Πολτό, Calcium copper sulfate, αλκαλικά σκευάσματα,
Σε κάθε περίπτωση, συστήνεται µια προκαταρκτική δοκιµή σε µικρή κλίμακα.
Αν στην ετικέτα ή οι πίνακες συνδυαστικότητας δεν δίδονται πληροφορίες για τη συνδυαστικότητα, θα πρέπει να γίνεται δοκιµαστική ανάµειξη για να εξετασθεί τουλάχιστον η περίπτωση φυσικής ασυµβατότητας του συνδυασµού.
H προσθήκη των φυτοφαρμάκων με τη σειρά: WP, FL, WDG και EC ή S
Μέγιστα Επιτρεπτά Όρια Υπολειμμάτων (MRLs) του παραπάνω σκευάσματος για τη συγγεκριμένη καλλιεργεια
Δραστική ουσίαΕπεξήγησηΜέγ.Υπολειμματικότητα
Dodine 3 mg/kg

Τύπος έγκρισης: Νέα έγκριση (CMS) (άρθρο 37.4)
Λήξη έγκρισης: 31/08/2025
Λήξη διάθεσης αποθεμάτων στην αγορά: //
Κωδικός Φυτοτοξικότητας: GHS05+GHS07+GHS09
Παρασκευάζεται από την:
Arysta LifeScience Benelux Srl.
Rue de Renory 26/1
B-4102
Ougree
BELGIUM
TEL: +32/4. 3859711
FAX: +32/4. 385.97.49
Υπεύθυνοι διάθεσης στην αγορά::
UPL Ελλάς Α.Ε.
Ριζαρείου 16
15233
Χαλάνδρι
TEL: 210 5578777
e-mail: info.hellas@upl-ltd.com