Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής για Android Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook

KERB FLO 400 SC

Propyzamide 40%

Συμπ. Αιώρημα (SC) / Βοηθητικές ουσίες: 61.85%


Οδηγίες εφαρμογής για ΚΕΡΑΣΙΑ:

Δόσεις σκευάσματος, δραστικές ουσίες και οδηγίες εφαρμογής

Tο περιεχόμενο ειναι ορατό μονο σε συνδρομητές της σελίδας

Για να δείτε την ακριβης δοσολογια, και τρόπο εφαρμογής του KERB FLO 400 SC για χρηση σε ΚΕΡΑΣΙΑ εισέλθετε στο σύστημα
Plant Protection
Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευάσματος: Διασυστηματικό ζιζανιοκτόνο που απορροφάται από τις ρίζες και μετακινείται αποπλαστικά. Η ζιζανιοκτόνος δράση του οφείλεται στην παρεμπόδιση του πολυμερισμού της τουμπουλίνης με αποτέλεσμα την αναστολή της αύξησης του ριζικού συστήματος.
Μέθοδος εφαρμογής: Εφαρμόζεται ανάλογα με την καλλιέργεια, προσπαρτικά με ενσωμάτωση ή μετασπαρτικά προφυτρωτικά επιφανειακά ή αμέσως μετά την μεταφύτευση.
1.Στα φυλλώδη λαχανικά για την καλύτερη καταπολέμηση της κουσκούτας, η δόση μπορεί να αυξηθεί έως τα 500κ.εκ./στρέμμα.
2.Δεν επιτρέπεται η συγκομιδή αμπελόφυλλων που προέρχονται από αμπελώνες στους οποίους έχει γίνει χρήση του φυτοπροστατευτικού προϊόντος KERB FLO 400 SC.
Πρέπει να τηρούνται οι οδηγίες χρήσεως της ετικέτας ως προς τον χρόνο εφαρμογής του σκευάσματος σε κάθε προτεινόμενη καλλιέργεια.
Χρονικό διάστημα ασφαλείας μεταξύ εφαρμογής και σποράς ή φύτευσης της προστατευόμενης καλλιέργειας: Πρέπει να τηρούνται οι οδηγίες χρήσεως της ετικέτας ως προς τον χρόνο εφαρμογής του σκευάσματος σε κάθε προτεινόμενη καλλιέργεια.
Χρονικό διάστημα ασφαλείας μεταξύ εφαρμογής και σποράς ή φύτευσης των καλλιεργειών που ακολουθούν:
Α)Αγκινάρες, ραδίκι, μαρούλι, σκαρόλα: κανένα.
Β)Ψυχανθή, καλαμπόκι, σόργο, καρώτο, πατάτα, σέλινο, φράουλα, βαμβάκι: 5 μήνες.
Γ)Σαχαρότευτλα, σπανάκι, κολοκυνθοειδή, λάχανο, ελαιοκράμβη, κρεμμύδι, σκόρδο, πιπεριά, τομάτα, μελιτζάνα: 8 μήνες.
Δ)Σιτηρά, αγρωστώδη για βοσκή, γρασίδια: 12 μήνες.
Το έδαφος στο οποίο έχει εφαρμοστεί KERB 50 WP πρέπει να οργωθεί σε βάθος 15 εκ. πριν να σπαρεί με σιτηρά, αγρωστώδη ή οποιαδήποτε άλλη καλλιέργεια που δεν αναφέρεται παραπάνω.
Οι παραπάνω χρόνοι είναι οι μέγιστοι που απαιτούνται. Ο χρόνος αναμονής μπορεί να μειωθεί σε θερμά κλίματα καθώς και όταν χρησιμοποιούνται οι χαμηλές δόσεις εφαρμογής.
Να αποφεύγεται η επανείσοδος των ανθρώπων μέχρι να στεγνώσει το ψεκαστικό υγρό.
Συνθήκες εφαρμογής: 1.Στα φυλλώδη λαχανικά για την καλύτερη καταπολέμηση της κουσκούτας, η δόση μπορεί να αυξηθεί έως τα 500κ.εκ./στρέμμα. 2.Δεν επιτρέπεται η συγκομιδή αμπελόφυλλων που προέρχονται από αμπελώνες στους οποίους έχει γίνει χρήση του φυτοπροστατευτικού προϊόντος KERB FLO 400 SC. Πρέπει να τηρούνται οι οδηγίες χρήσεως της ετικέτας ως προς τον χρόνο εφαρμογής του σκευάσματος σε κάθε προτεινόμενη καλλιέργεια. Χρονικό διάστημα ασφαλείας μεταξύ εφαρμογής και σποράς ή φύτευσης της προστατευόμενης καλλιέργειας: Πρέπει να τηρούνται οι οδηγίες χρήσεως της ετικέτας ως προς τον χρόνο εφαρμογής του σκευάσματος σε κάθε προτεινόμενη καλλιέργεια. Χρονικό διάστημα ασφαλείας μεταξύ εφαρμογής και σποράς ή φύτευσης των καλλιεργειών που ακολουθούν: Α)Αγκινάρες, ραδίκι, μαρούλι, σκαρόλα: κανένα. Β)Ψυχανθή, καλαμπόκι, σόργο, καρώτο, πατάτα, σέλινο, φράουλα, βαμβάκι: 5 μήνες. Γ)Σαχαρότευτλα, σπανάκι, κολοκυνθοειδή, λάχανο, ελαιοκράμβη, κρεμμύδι, σκόρδο, πιπεριά, τομάτα, μελιτζάνα: 8 μήνες. Δ)Σιτηρά, αγρωστώδη για βοσκή, γρασίδια: 12 μήνες. Το έδαφος στο οποίο έχει εφαρμοστεί KERB 50 WP πρέπει να οργωθεί σε βάθος 15 εκ. πριν να σπαρεί με σιτηρά, αγρωστώδη ή οποιαδήποτε άλλη καλλιέργεια που δεν αναφέρεται παραπάνω. Οι παραπάνω χρόνοι είναι οι μέγιστοι που απαιτούνται. Ο χρόνος αναμονής μπορεί να μειωθεί σε θερμά κλίματα καθώς και όταν χρησιμοποιούνται οι χαμηλές δόσεις εφαρμογής. Να αποφεύγεται η επανείσοδος των ανθρώπων μέχρι να στεγνώσει το ψεκαστικό υγρό.
Διαβάστε τον τρόπο εφαρμογής του ζιζανιοκτόνου

Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)

Τύπος έγκρισης: Οριστική έγκριση για ΔΟ του Παραρτήματος Ι της Οδηγίας 91/414/ΕΕ (σύμφωνα με το άρθρο 4 της Οδηγίας 91/414/ΕΕ)
Λήξη έγκρισης: 30/06/2026
Λήξη διάθεσης αποθεμάτων στην αγορά: //
Κωδικός Φυτοτοξικότητας: GHS08+GHS09