Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής για Android Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook

BERELEX 40 SG

Gibberellic acid 40%

Υδατοδιαλυτοί κόκκοι (SG) / Βοηθητικές ουσίες: 60%


Οδηγίες εφαρμογής για ΚΕΡΑΣΙΑ:

Δόσεις και οδηγίες εφαρμογής

Tο περιεχόμενο ειναι ορατό μονο σε συνδρομητές της σελίδας

Για να δείτε την ακριβης δοσολογια, και τρόπο εφαρμογής του BERELEX 40 SG για χρηση σε ΚΕΡΑΣΙΑ εισέλθετε στο σύστημα
Plant Protection
Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευάσματος: Ρυθμιστής της ανάπτυξης των φυτών. Το προϊόν προωθεί την ανάπτυξη του μίσχου μέσω της επιμήκυνσης του κυττάρου και τη διακοπή της φυτικής νάρκης.
Μέθοδος εφαρμογής: Η εφαρμογή πραγματοποιείται με ψεκασμούς καλύψεως φυλλώματος στην συνιστώμενη δόση.
Χρόνοι εφαρμογών για άσπερμα επιτραπέζια σταφύλια: Πέντε εφαρμογές. Οι εφαρμογές ξεκινούν όταν ο 1ος βραχίονας ξεκινά να κινείται στη συστάδα. (μήκος στελέχους ~ 4-10 εκ, BBCH55-57)∙ δεύτερη εφαρμογή στο 50% ανοιχτών ανθέων (BBCH65)∙ τρίτη εφαρμογή στο 80% των ανοιχτών ανθέων (BBCH68)∙ τέταρτη εφαρμογή στο 50% των ραγών στα 3-6 mm (BBCH73-75)∙ Πέμπτη εφαρμογή στο 75% των ραγών στα 3-6 mm (BBCH73-75)∙ Οι πρώτοι τρεις ψεκασμοί γίνονται στα 100 L/στρ. και οι τρεις τελευταίοι ψεκασμοί στα 200 L/στρ..
Φυλάσσετέ το μακριά από φαγητά, ποτά και ζωοτροφές.
Το σκεύασμα παραμένει σταθερό για τουλάχιστον 3 χρόνια από την ημερομηνία παρασκευής του, όταν διατηρείται στην αρχική του συσκευασία σε θερμοκρασία περιβάλλοντος.
Συνθήκες εφαρμογής: Χρόνοι εφαρμογών για άσπερμα επιτραπέζια σταφύλια: Πέντε εφαρμογές. Οι εφαρμογές ξεκινούν όταν ο 1ος βραχίονας ξεκινά να κινείται στη συστάδα. (μήκος στελέχους ~ 4-10 εκ, BBCH55-57)∙ δεύτερη εφαρμογή στο 50% ανοιχτών ανθέων (BBCH65)∙ τρίτη εφαρμογή στο 80% των ανοιχτών ανθέων (BBCH68)∙ τέταρτη εφαρμογή στο 50% των ραγών στα 3-6 mm (BBCH73-75)∙ Πέμπτη εφαρμογή στο 75% των ραγών στα 3-6 mm (BBCH73-75)∙ Οι πρώτοι τρεις ψεκασμοί γίνονται στα 100 L/στρ. και οι τρεις τελευταίοι ψεκασμοί στα 200 L/στρ.. Φυλάσσετέ το μακριά από φαγητά, ποτά και ζωοτροφές. Το σκεύασμα παραμένει σταθερό για τουλάχιστον 3 χρόνια από την ημερομηνία παρασκευής του, όταν διατηρείται στην αρχική του συσκευασία σε θερμοκρασία περιβάλλοντος.
Διαβάστε τον τρόπο εφαρμογής του ορμονικού σκευάσματος

Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)

Τύπος έγκρισης: Οριστική έγκριση σύμφωνα με τον Κανονισμό 1107/2009
Λήξη έγκρισης: 31/08/2020
Λήξη διάθεσης αποθεμάτων στην αγορά: //

Σημείωση: Οσα σκευάσματα εμφανίζονται στους καταλόγους, παρόλο που η ημερομηνία λήξης τους είναι προγενέστερη της σημερινής, για τα οποία δεν υπάρχει ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ ή δεν εμφανίζεται η λέξη ΑΠΟΣYΡΘΗΚΕ, η έγκρισή τους είναι σε ισχύ και βρίσκονται σε διαδικασία ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ.

SCAE-Valent BioSciences Sarl
36 rue de la Gare
CH – 1260