Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής για Android Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook

NATIVO 75 WG

Tebuconazole 50% / Trifloxystrobin 25%

Βρέξιμοι Κόκκοι (WG) / Βοηθητικές ουσίες: 21.73%


Οδηγίες εφαρμογής για ΑΜΠΕΛΙ: Οινοποιήσιμες Ποικιλίες:

Δόσεις και οδηγίες εφαρμογής

Tο περιεχόμενο ειναι ορατό μονο σε συνδρομητές της σελίδας

Για να δείτε την ακριβης δοσολογια, και τρόπο εφαρμογής του NATIVO 75 WG για χρηση σε ΑΜΠΕΛΙ: Οινοποιήσιμες Ποικιλίες εισέλθετε στο σύστημα
Plant Protection
Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευάσματος: Διασυστηματικό μυκητοκτόνο με προληπτική και θεραπευτική δράση κατά του ωιδίου, και της μαύρης σήψης στο αμπέλι, παρέχοντας προστασία τόσο στα φύλλα όσο και στους βότρεις (τσαμπιά). To trifloxystrobin, είναι συνθετικό παράγωγο των φυσικών στρομπιλουρινών με διελασματική δράση. Οι στρομπιλουρίνες παρεμποδίζουν τη μιτοχονδριακή αναπνοή, διακόπτοντας τη μεταφορά των ηλεκτρονίων στην κυτοχρωμική αλυσίδα. To tebuconazole sε βιοχημικό επίπεδο δρα παρεμποδίζοντας τη βιοσύνθεση εργοστερόλης στη θέση της απομεθυλίωσης του C-14 (Demethylation Inhibitors - DMIs).
Μέθοδος εφαρμογής: Ψεκασμός φυλλώματος.
Σε περίπτωση συνδυασμένης προσβολής από ωίδιο και μαύρη σήψη, να χρησιμοποιείται η υψηλή δόση των 16γρ./100 λίτρα.
Να μη γίνεται χρήση του σκευάσματος με υψηλές θερμοκρασίες.
Διαχείριση Ανθεκτικότητας:
Προληπτικές επεμβάσεις στα πρώτα στάδια ανάπτυξης των παθογόνων
Μέγιστος αριθμός επεμβάσεων/καλλιεργητική περίοδο: 2.
Επεμβάσεις σε εναλλαγή με μυκητοκτόνα που ανήκουν σε άλλη ομάδα και έχουν διαφορετικό τρόπο δράσης από αυτόν των QoIs και των DMIs.
Συνθήκες εφαρμογής: Σε περίπτωση συνδυασμένης προσβολής από ωίδιο και μαύρη σήψη, να χρησιμοποιείται η υψηλή δόση των 16γρ./100 λίτρα. Να μη γίνεται χρήση του σκευάσματος με υψηλές θερμοκρασίες. Διαχείριση Ανθεκτικότητας: Προληπτικές επεμβάσεις στα πρώτα στάδια ανάπτυξης των παθογόνων Μέγιστος αριθμός επεμβάσεων/καλλιεργητική περίοδο: 2. Επεμβάσεις σε εναλλαγή με μυκητοκτόνα που ανήκουν σε άλλη ομάδα και έχουν διαφορετικό τρόπο δράσης από αυτόν των QoIs και των DMIs.
Διαβάστε τον τρόπο εφαρμογής του μυκητοκτόνου

Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)

Τύπος έγκρισης: Οριστική έγκριση για ΔΟ του Παραρτήματος Ι της Οδηγίας 91/414/ΕΕ (σύμφωνα με το άρθρο 4 της Οδηγίας 91/414/ΕΕ)
Λήξη έγκρισης: 15/08/2027
Λήξη διάθεσης αποθεμάτων στην αγορά: //
Κωδικός Φυτοτοξικότητας: GHS07+GHS08+GHS09