Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής για Android Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook

FORUM GOLD 15/35 WG

Dithianon 35% / Dimethomorph 15%

Βρέξιμοι Κόκκοι (WG) / Βοηθητικές ουσίες: 46.83%


Οδηγίες εφαρμογής για ΑΜΠΕΛΙ: Οινοποιήσιμες Ποικιλίες:

Δόσεις και οδηγίες εφαρμογής

Tο περιεχόμενο ειναι ορατό μονο σε συνδρομητές της σελίδας

Για να δείτε την ακριβης δοσολογια, και τρόπο εφαρμογής του FORUM GOLD 15/35 WG για χρηση σε ΑΜΠΕΛΙ: Οινοποιήσιμες Ποικιλίες εισέλθετε στο σύστημα
Plant Protection
Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευάσματος: Μίγμα δύο μυκητοκτόνων, του dimethomorph, διασυστηματικού μυκητοκτόνου με αποπλαστική και διελασματική κίνηση που ανήκει στη χημική ομάδα των παραγώγων του κινναμικού οξέος και εμφανίζει αξιόλογη προληπτική, θεραπευτική και αντισποριογόνο δράση και του dithianon, μυκητοκτόνου επαφής με προστατευτική δράση της ομάδας των κινονών.
Μέθοδος εφαρμογής: Ψεκασμός καλύψεως.
1.Προσοχή: Η δόση του σκευάσματος στο εκατόλιτρο να χρησιμοποιείται με το σωστό όγκο ψεκαστικού υγρού ανά στρέμμα, έτσι ώστε η δόση του σκευάσματος ανά στρέμμα, να μην ξεπερνάει τα 150 γραμμάρια.
2.Δεν επιτρέπεται η κατανάλωση αμπελόφυλλων στα οποία έχει γίνει χρήση του φυτοπροστατευτικού προϊόντος FORUM GOLD 15/35 WG.
Διαχείριση ανθεκτικότητας
Εφαρμόστε το σκεύασμα προστατευτικά και αποφύγετε τις θεραπευτικές εφαρμογές.
Τηρήστε τον μέγιστο αριθμό εφαρμογών του σκευάσματος ανά καλλιεργητική περίοδο (3 εφαρμογές).
Μην εισέρχεστε στην ψεκασμένη περιοχή, πριν στεγνώσει το ψεκαστικό διάλυμα στα φύλλα της καλλιέργειας. Σε περίπτωση εισόδου πρέπει να φοράτε γάντια , μακρύ παντελόνι και μακρυμάνικα πουκάμισα.
Συνθήκες εφαρμογής: 1.Προσοχή: Η δόση του σκευάσματος στο εκατόλιτρο να χρησιμοποιείται με το σωστό όγκο ψεκαστικού υγρού ανά στρέμμα, έτσι ώστε η δόση του σκευάσματος ανά στρέμμα, να μην ξεπερνάει τα 150 γραμμάρια. 2.Δεν επιτρέπεται η κατανάλωση αμπελόφυλλων στα οποία έχει γίνει χρήση του φυτοπροστατευτικού προϊόντος FORUM GOLD 15/35 WG. Διαχείριση ανθεκτικότητας Εφαρμόστε το σκεύασμα προστατευτικά και αποφύγετε τις θεραπευτικές εφαρμογές. Τηρήστε τον μέγιστο αριθμό εφαρμογών του σκευάσματος ανά καλλιεργητική περίοδο (3 εφαρμογές). Μην εισέρχεστε στην ψεκασμένη περιοχή, πριν στεγνώσει το ψεκαστικό διάλυμα στα φύλλα της καλλιέργειας. Σε περίπτωση εισόδου πρέπει να φοράτε γάντια , μακρύ παντελόνι και μακρυμάνικα πουκάμισα.
Διαβάστε τον τρόπο εφαρμογής του μυκητοκτόνου

Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)

Τύπος έγκρισης: Νέα έγκριση (ZRMS) (άρθρο 33)
Λήξη έγκρισης: 31/07/2024
Λήξη διάθεσης αποθεμάτων στην αγορά: //
Κωδικός Φυτοτοξικότητας: GHS05+GHS07+GHS08+GHS09