Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής για Android Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook

CLOUD Lobe

(e,z)-7,9-dodecadienyl acetate 0.21%

Διαχυτήρες εμποτισμένων δακτυλίων (VP) / Βοηθητικές ουσίες: 1.88%


Οδηγίες εφαρμογής για ΑΜΠΕΛΙ: Οινοποιήσιμες Ποικιλίες:

Δόσεις και οδηγίες εφαρμογής

Tο περιεχόμενο ειναι ορατό μονο σε συνδρομητές της σελίδας

Για να δείτε την ακριβης δοσολογία, και τρόπο εφαρμογής του CLOUD Lobe για χρηση σε ΑΜΠΕΛΙ: Οινοποιήσιμες Ποικιλίες εισέλθετε στο σύστημα
Plant Protection
Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευάσματος: Φερομόνη για την αντιμετώπιση της ευδεμίδας στο αμπέλι (Lobesia botrana) με την μέθοδο της παρεμπόδισης της σύζευξης.
Μέθοδος εφαρμογής: To CLOUD Lobe είναι ετοιμόχρηστο σκεύασμα το οποίο παρεμποδίζει την σύζευξη των εντόμων (mating disruption). Ο χρήστης αφού αφαιρέσει τη συσκευασία κρεμάει τους διαχυτήρες είτε στα κλαδιά του αμπελιού είτε στα σύρματα στήριξης.
1.H διάρκεια προστασίας του κάθε διαχυτήρα είναι 180 μέρες.
2.Οι διαχυτήρες θα πρέπει να κατανεμηθούν ομοιόμορφα στο αγροτεμάχιο. Συστήνεται η ανάρτηση επιπλέον διαχυτήρων στα όρια του αγροτεμαχίου μόνο στις περιπτώσεις που γνωρίζουμε ότι εκτίθενται συνεχώς σε ισχυρούς ανέμους, το αγροτεμάχιο δεν είναι ομοιογενές ή στα γειτονικά αγροτεμάχια δεν έχουν αναρτηθεί διαχυτήρες.
3.Θα πρέπει να γίνει εγκατάσταση στον αγρό παγίδων παρακολούθησης (monitoring) και να
ελέγχονται κάθε εβδομάδα για τον πληθυσμό των εντόμων.
4.Πρέπει να ελέγχονται περιοδικά, κάθε 1-2 εβδομάδες ανάλογα με το επίπεδο της προσβολής 200 τσαμπιά από τα άκρα προς το κέντρο του αμπελώνα. Εάν η προσβολή των προνυμφών της πρώτης γενιάς υπερβαίνει το 5% των τσαμπιών που ελέγχθηκαν, συνιστάται η εφαρμογή εγκεκριμένου εντομοκτόνου κατά της δεύτερης γενιάς.
Συνθήκες εφαρμογής: 1.H διάρκεια προστασίας του κάθε διαχυτήρα είναι 180 μέρες. 2.Οι διαχυτήρες θα πρέπει να κατανεμηθούν ομοιόμορφα στο αγροτεμάχιο. Συστήνεται η ανάρτηση επιπλέον διαχυτήρων στα όρια του αγροτεμαχίου μόνο στις περιπτώσεις που γνωρίζουμε ότι εκτίθενται συνεχώς σε ισχυρούς ανέμους, το αγροτεμάχιο δεν είναι ομοιογενές ή στα γειτονικά αγροτεμάχια δεν έχουν αναρτηθεί διαχυτήρες. 3.Θα πρέπει να γίνει εγκατάσταση στον αγρό παγίδων παρακολούθησης (monitoring) και να ελέγχονται κάθε εβδομάδα για τον πληθυσμό των εντόμων. 4.Πρέπει να ελέγχονται περιοδικά, κάθε 1-2 εβδομάδες ανάλογα με το επίπεδο της προσβολής 200 τσαμπιά από τα άκρα προς το κέντρο του αμπελώνα. Εάν η προσβολή των προνυμφών της πρώτης γενιάς υπερβαίνει το 5% των τσαμπιών που ελέγχθηκαν, συνιστάται η εφαρμογή εγκεκριμένου εντομοκτόνου κατά της δεύτερης γενιάς.
Διαβάστε τον τρόπο εφαρμογής της Φερομόνης

Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)

Τύπος έγκρισης: Νέα έγκριση (CMS) (άρθρο 37.4)
Λήξη έγκρισης: 31/08/2024
Λήξη διάθεσης αποθεμάτων στην αγορά: //
Κωδικός Φυτοτοξικότητας: GHS07
Παρασκευάζεται από την:
SEDQ Healthy Crops S.L., Monzón Huesca
Camino del Aciprés s/n
22400
Monzón_Huesca
SPAIN
Υπεύθυνοι διάθεσης στην αγορά::
UPL Ελλάς Α.Ε.
Ριζαρείου 16
15233
Χαλάνδρι
TEL: 210 5578777
e-mail: info.hellas@upl-ltd.com