Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής για Android Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook

DIAMECTHIN

Abamectine 1.8%

Γαλακτοποιήσιμο υγρό (EC) / Βοηθητικές ουσίες: 97.8%


Yπαρχει απαγόρευση χρήσης του σκευάσματος για την καλλιέργεια από 01/09/2024

Δόσεις και οδηγίες εφαρμογής

Tο περιεχόμενο ειναι ορατό μονο σε συνδρομητές της σελίδας

Για να δείτε την ακριβης δοσολογία, και τρόπο εφαρμογής του DIAMECTHIN για χρηση σε ΑΜΠΕΛΙ: Επιτραπέζιες Ποικιλίες εισέλθετε στο σύστημα
Plant Protection
Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευάσματος: Εντομοκτόνο ακαρεοκτόνο στομάχου και επαφής με διελασματική δράση κατά των κινητών μορφών εντόμων και ακάρεων. Προκαλεί παράλυση στα έντομα με αποτέλεσμα το θάνατό τους από ασιτία, σε διάστημα 3-5 ημερών από τον ψεκασμό.
Μέθοδος εφαρμογής: Ψεκασμός φυλλώματος.
1.Οι μεγάλες δόσεις εφαρμόζονται όταν υπάρχουν μεγάλοι πληθυσμοί.
2.Δεν έχει ελεγχθεί η φυτοτοξικότητα στις ποικιλίες Σουλτανίνα και Κορινθιακή Σταφίδα.
3.Να μην εφαρμόζεται σε αραβόσιτο που προορίζεται για βόσκηση.
*Για τις χρήσεις ήσσονος σημασίας στις καλλιέργειες κυδωνιάς, μουσμουλιάς, λωτού, βερικοκιάς, δαμασκηνιάς, κερασιάς, αμυγδαλιάς, φουντουκιάς, φιστικιάς, καστανιάς, καρυδιάς, κουκουναριάς και ραδικιού δεν έχει τεκμηριωθεί η αποτελεσματικότητα και δεν έχει γίνει έλεγχος για ενδεχόμενες αρνητικές επιπτώσεις από τη χρήση του σκευάσματος. Για τη χρήση του σκευάσματος στις καλλιέργειες αυτές ο κάτοχος της άδειας δεν φέρει ευθύνη για πιθανές αποτυχίες που αφορούν την αποτελεσματικότητα ή τη φυτοτοξικότητα από τη χρήση του σκευάσματος.
Συνθήκες εφαρμογής: 1.Οι μεγάλες δόσεις εφαρμόζονται όταν υπάρχουν μεγάλοι πληθυσμοί. 2.Δεν έχει ελεγχθεί η φυτοτοξικότητα στις ποικιλίες Σουλτανίνα και Κορινθιακή Σταφίδα. 3.Να μην εφαρμόζεται σε αραβόσιτο που προορίζεται για βόσκηση. *Για τις χρήσεις ήσσονος σημασίας στις καλλιέργειες κυδωνιάς, μουσμουλιάς, λωτού, βερικοκιάς, δαμασκηνιάς, κερασιάς, αμυγδαλιάς, φουντουκιάς, φιστικιάς, καστανιάς, καρυδιάς, κουκουναριάς και ραδικιού δεν έχει τεκμηριωθεί η αποτελεσματικότητα και δεν έχει γίνει έλεγχος για ενδεχόμενες αρνητικές επιπτώσεις από τη χρήση του σκευάσματος. Για τη χρήση του σκευάσματος στις καλλιέργειες αυτές ο κάτοχος της άδειας δεν φέρει ευθύνη για πιθανές αποτυχίες που αφορούν την αποτελεσματικότητα ή τη φυτοτοξικότητα από τη χρήση του σκευάσματος.
Διαβάστε τον τρόπο εφαρμογής του εντομοκτόνου με ακαρεοκτόνο δραση

Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)

Τύπος έγκρισης: Νέα έγκριση (CMS) (άρθρο 37.4)
Λήξη έγκρισης: 30/04/2024
Ημερομηνία απόσυρσης: 01/09/2024
Λήξη διάθεσης αποθεμάτων στην αγορά: 01/09/2024
Κωδικός Φυτοτοξικότητας: GHS05+GHS07+GHS08+GHS09
Παρασκευάζεται από την:
INDUSTRIAS AFRASA SA
SPAIN
Υπεύθυνοι διάθεσης στην αγορά::
ROVENSA IKE
Λεωφόρος Μεσογείων 396
15341
Αγία Παρασκευή
TEL: +351 218717716
e-mail: margarida.moura@ascenza.rovensa.com