Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής για Android Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook

VERTIMEC PRO 1,8 SC

Abamectine 1.8%

Συμπ. Αιώρημα (SC) / Βοηθητικές ουσίες: 98.25%


Yπαρχει απαγόρευση χρήσης του σκευάσματος για την καλλιέργεια από 01/09/2024

Δόσεις και οδηγίες εφαρμογής

Tο περιεχόμενο ειναι ορατό μονο σε συνδρομητές της σελίδας

Για να δείτε την ακριβης δοσολογία, και τρόπο εφαρμογής του VERTIMEC PRO 1,8 SC για χρηση σε ΙΤΙΑ ΚΛΑΙΟΥΣΑ εισέλθετε στο σύστημα
Plant Protection
Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευάσματος: Εντομοκτόνο-ακαρεοκτόνο στομάχου και επαφής. Προκαλεί παράλυση στα έντομα με αποτέλεσμα το θάνατό τους από ασιτία.
Μέθοδος εφαρμογής: Ψεκασμοί καλύψεως φυλλώματος. Έγχυση στον κορμό.
* Η έγχυση στον κορμό πρέπει να πραγματοποιείται με ειδικό εξοπλισμό από εξειδικευμένο χρήστη.
Για την εφαρμογή του προϊόντος με έγχυση στον κορμό, ο χρήστης πρέπει να φορά ατομικά μέσα προστασίας για την προφύλαξη της αναπνευστικής οδού, του δέρματος, των οφθαλμών/προσώπου, τόσο κατά την εφαρμογή όσο και κατά την προετοιμασία του μίγματος και την διαχείριση του στο τέλος της εφαρμογής. Κατά την εφαρμογή ή πριν την εφαρμογή του σκευάσματος μέσω έγχυσης στον κορμό, να τοποθετούνται δοχεία, τοποθετημένα κάτω από τα δένδρα, με σκοπό την αποφυγή πιθανόν διαρροών. Η περιοχή που έχει εφαρμοστεί το προϊόν μέσω έγχυσης, θα πρέπει να περιφραχθεί για να αποτραπεί η είσοδος και η πρόσβαση.
-Χρησιμοποιείστε κατάλληλο εξοπλισμό για να εξασφαλίσετε επαρκή διαβροχή και καλή κάλυψη της καλλιέργειας.
-Ανεξαρτήτως από τους όγκους νερού, συνιστάται να τηρείτε τις δόσεις ανά στρέμμα που αναφέρονται παραπάνω.
Συνθήκες εφαρμογής: * Η έγχυση στον κορμό πρέπει να πραγματοποιείται με ειδικό εξοπλισμό από εξειδικευμένο χρήστη. Για την εφαρμογή του προϊόντος με έγχυση στον κορμό, ο χρήστης πρέπει να φορά ατομικά μέσα προστασίας για την προφύλαξη της αναπνευστικής οδού, του δέρματος, των οφθαλμών/προσώπου, τόσο κατά την εφαρμογή όσο και κατά την προετοιμασία του μίγματος και την διαχείριση του στο τέλος της εφαρμογής. Κατά την εφαρμογή ή πριν την εφαρμογή του σκευάσματος μέσω έγχυσης στον κορμό, να τοποθετούνται δοχεία, τοποθετημένα κάτω από τα δένδρα, με σκοπό την αποφυγή πιθανόν διαρροών. Η περιοχή που έχει εφαρμοστεί το προϊόν μέσω έγχυσης, θα πρέπει να περιφραχθεί για να αποτραπεί η είσοδος και η πρόσβαση. -Χρησιμοποιείστε κατάλληλο εξοπλισμό για να εξασφαλίσετε επαρκή διαβροχή και καλή κάλυψη της καλλιέργειας. -Ανεξαρτήτως από τους όγκους νερού, συνιστάται να τηρείτε τις δόσεις ανά στρέμμα που αναφέρονται παραπάνω.
Διαβάστε τον τρόπο εφαρμογής του εντομοκτόνου με ακαρεοκτόνο δραση

Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)

Τύπος έγκρισης: Αμοιβαία αναγνώριση (άρθρο 40)
Λήξη έγκρισης: 01/04/2024
Ημερομηνία απόσυρσης: 01/09/2025
Λήξη διάθεσης αποθεμάτων στην αγορά: 01/09/2025
Κωδικός Φυτοτοξικότητας: GHS07+GHS08+GHS09