Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής για Android Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook

ACARIDOIL 13 SL

Fatty acid potassium salt 13.04%

Πυκνό Διάλυμα (SL) / Βοηθητικές ουσίες: 83.27%


Οδηγίες εφαρμογής για ΙΤΙΑ ΚΛΑΙΟΥΣΑ:

Δόσεις και οδηγίες εφαρμογής

Tο περιεχόμενο ειναι ορατό μονο σε συνδρομητές της σελίδας

Για να δείτε την ακριβης δοσολογία, και τρόπο εφαρμογής του ACARIDOIL 13 SL για χρηση σε ΙΤΙΑ ΚΛΑΙΟΥΣΑ εισέλθετε στο σύστημα
Plant Protection
Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευάσματος: Εντομοκτόνο-ακαρεοκτόνο για την καταπολέμηση του αλευρώδη σε τομάτα και αγγούρι. Συνιστάται επίσης για αφίδες, θρίπες, ακάρεα, κοκκοειδή, βαμβακάδα, ψύλλα, βρωμούσες και τζιτζικάκια, για τις καλλιέργειες που αναγράφονται στο φάσμα δράσης. Δρα δι’ επαφής.
Μέθοδος εφαρμογής: Ψεκασμοί πλήρους κάλυψης φυλλώματος. Το νερό που θα χρησιμοποιηθεί δεν πρέπει να είναι «σκληρό». Αν είναι δυνατό να χρησιμοποιείται βρόχινο ή αποσταγμένο νερό. Δεν πρέπει να γίνεται εφαρμογή με μεγάλη υγρασία. Δεν πρέπει να ψεκάζονται φυτά που βρίσκονται σε κατάσταση stress.
Στις καλλιέργειες υπαίθρου, να μην εφαρμόζεται κατά την περίοδο της ανθοφορίας, όταν οι μέλισσες είναι σε φάση έντονης κινητικότητας και σε περίπτωση που εμφανίζεται μελίτωμα.
*«Δεν έχει τεκμηριωθεί η αποτελεσματικότητα στις χρήσεις ήσσονος σημασίας και δεν έχει γίνει έλεγχος για ενδεχόμενες αρνητικές επιπτώσεις από τη χρήση του σκευάσματος. Ο κάτοχος της άδειας δεν φέρει ευθύνη για πιθανές αποτυχίες που αφορούν την αποτελεσματικότητα από τη εφαρμογή του σκευάσματος».
Να μην εισέρχονται άνθρωποι ή ζώα στη ψεκασμένη περιοχή πριν στεγνώσει εντελώς το ψεκαστικό υγρό. Αν εισέλθει εργαζόμενος στη ψεκασμένη περιοχή μετά τον ψεκασμό και πριν στεγνώσει το ψεκαστικό υγρό, να φορά γάντια, μακρύ παντελόνι και μακρυμάνικο πουκάμισο.
Συνθήκες εφαρμογής: Στις καλλιέργειες υπαίθρου, να μην εφαρμόζεται κατά την περίοδο της ανθοφορίας, όταν οι μέλισσες είναι σε φάση έντονης κινητικότητας και σε περίπτωση που εμφανίζεται μελίτωμα. *«Δεν έχει τεκμηριωθεί η αποτελεσματικότητα στις χρήσεις ήσσονος σημασίας και δεν έχει γίνει έλεγχος για ενδεχόμενες αρνητικές επιπτώσεις από τη χρήση του σκευάσματος. Ο κάτοχος της άδειας δεν φέρει ευθύνη για πιθανές αποτυχίες που αφορούν την αποτελεσματικότητα από τη εφαρμογή του σκευάσματος». Να μην εισέρχονται άνθρωποι ή ζώα στη ψεκασμένη περιοχή πριν στεγνώσει εντελώς το ψεκαστικό υγρό. Αν εισέλθει εργαζόμενος στη ψεκασμένη περιοχή μετά τον ψεκασμό και πριν στεγνώσει το ψεκαστικό υγρό, να φορά γάντια, μακρύ παντελόνι και μακρυμάνικο πουκάμισο.
Διαβάστε τον τρόπο εφαρμογής του βιολογικού εντομοκτόνου

Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)

Τύπος έγκρισης: Νέα έγκριση (ZRMS) (άρθρο 33)
Λήξη έγκρισης: 15/12/2025
Λήξη διάθεσης αποθεμάτων στην αγορά: //
Κωδικός Φυτοτοξικότητας: GHS07+GHS09
Παρασκευάζεται από την:
ΒΙΟΡΥΛ Α.Ε. (Αφιδνες)
28o klm Efnikis odou Athinon-Lamias
19014
Afidnes
GREECE
TEL: 22950 45100
FAX: 22950 45250
e-mail: vioryl@vioryl.gr
Υπεύθυνοι διάθεσης στην αγορά::
ΒΙΟΡΥΛ Α.Ε. (Αφιδνες)
28ο χλμ. Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας
19014
Αφίδνες
TEL: 22950 45100
FAX: 22950 45250
e-mail: vioryl@vioryl.gr