Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής για Android Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook

CheckMate® Puffer® CM-Pro

(E,E)-8,10-Dodecadien-1-ol 9.03%

Αέριο (AE) / Βοηθητικές ουσίες: 90.19%


Οδηγίες εφαρμογής για ΓΕΡΑΝΙ ΥΠΑΙΘΡΟΥ:

Δόσεις και οδηγίες εφαρμογής

Tο περιεχόμενο ειναι ορατό μονο σε συνδρομητές της σελίδας

Για να δείτε την ακριβης δοσολογία, και τρόπο εφαρμογής του CheckMate® Puffer® CM-Pro για χρηση σε ΓΕΡΑΝΙ ΥΠΑΙΘΡΟΥ εισέλθετε στο σύστημα
Plant Protection
Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευάσματος: Φερομόνη για την αντιμετώπιση της καρπόκαψας (Cydia pomonella) στα μηλοειδή και την καρυδιά με τη μέθοδο της παρεμπόδισης της σύζευξης.
Μέθοδος εφαρμογής: Τοποθετήστε το δοχείο του CheckMate Puffer CM-Pro στη συσκευή αυτόματης διάχυσης (Puffer Aerosol Cabinets) προσέχοντας ώστε η συσκευή να παραμείνει απενεργοποιημένη μέχρι την τοποθέτησή της στο χωράφι. Αναρτήστε την ενεργοποιημένη συσκευή διάχυσης σε ένα κλαδί όσο το δυνατό ψηλότερα στο δένδρο. Οι συσκευές μπορούν επίσης να τοποθετηθούν πάνω από την κορυφή της κόμης χρησιμοποιώντας στύλους, πασσάλους ή άλλες κατασκευές. Κατευθύνετε το σπρέι μακριά από το φύλλωμα και τους καρπούς ή τα καρύδια. Η άμεση εκπομπή της φερομόνης στη βλάστηση πρέπει να ελαχιστοποιηθεί προκειμένου να βελτιωθεί η διασπορά των φερομονών.
1.Το προϊόν παρεμποδίζει τη σύζευξη των ακμαίων εντόμων C. pomonella. Δεν έχει άμεση επίδραση στα αυγά, τις προνύμφες ή τα ήδη γονιμοποιημένα θηλυκά άτομα.
2.Για τον καθορισμό του χρόνου εφαρμογής, χρησιμοποιείστε παγίδες παρακολούθησης και
συμβουλευτείτε τις γεωργικές προειδοποιήσεις. Εξασφαλίστε ακριβή εικόνα της κατάστασης του
οπωρώνα με καταμέτρηση των συλλήψεων στις παγίδες παρακολούθησης και ελέγχους των καρπών για προσβολές από καρπόκαψα καθ’ όλη τη διάρκεια προστασίας της καλλιέργειας.
3.Μία εφαρμογή θα εξασφαλίσει τη διάχυση της φερομόνης για όλη την καλλιεργητική περίοδο
ανεξάρτητα από τις κλιματικές συνθήκες.
4.Τοποθετήστε τις συσκευές διάχυσης ομοιόμορφα στον οπωρώνα. Σε περίπτωση που υπάρχουν
επικρατέστεροι άνεμοι, ενισχύστε τις άκρες του αγρού που βρίσκονται στην κατεύθυνση των επικρατέστερων ανέμων.
5.Η μετακίνηση θηλυκών ατόμων από γειτονικές καλλιέργειες δεν επηρεάζεται από το προϊόν και μπορεί να μειώσει το επίπεδο της καταπολέμησης.
6.Σε περίπτωση καθυστέρησης της εφαρμογής, μετά την έναρξη της πτήσης, μπορεί να χρειαστούν συμπληρωματικά εφαρμογές με κατάλληλα εντομοκτόνα. Το προϊόν πρέπει να χρησιμοποιείται στα πλαίσια μίας στρατηγικής ολοκληρωμένης καταπολέμησης. Η χρήση άλλων μεθόδων καταπολέμησης
μπορεί να κριθεί απαραίτητη βάσει της παρακολούθησης του πληθυσμού και της καλλιέργειας.
Συνθήκες εφαρμογής: 1.Το προϊόν παρεμποδίζει τη σύζευξη των ακμαίων εντόμων C. pomonella. Δεν έχει άμεση επίδραση στα αυγά, τις προνύμφες ή τα ήδη γονιμοποιημένα θηλυκά άτομα. 2.Για τον καθορισμό του χρόνου εφαρμογής, χρησιμοποιείστε παγίδες παρακολούθησης και συμβουλευτείτε τις γεωργικές προειδοποιήσεις. Εξασφαλίστε ακριβή εικόνα της κατάστασης του οπωρώνα με καταμέτρηση των συλλήψεων στις παγίδες παρακολούθησης και ελέγχους των καρπών για προσβολές από καρπόκαψα καθ’ όλη τη διάρκεια προστασίας της καλλιέργειας. 3.Μία εφαρμογή θα εξασφαλίσει τη διάχυση της φερομόνης για όλη την καλλιεργητική περίοδο ανεξάρτητα από τις κλιματικές συνθήκες. 4.Τοποθετήστε τις συσκευές διάχυσης ομοιόμορφα στον οπωρώνα. Σε περίπτωση που υπάρχουν επικρατέστεροι άνεμοι, ενισχύστε τις άκρες του αγρού που βρίσκονται στην κατεύθυνση των επικρατέστερων ανέμων. 5.Η μετακίνηση θηλυκών ατόμων από γειτονικές καλλιέργειες δεν επηρεάζεται από το προϊόν και μπορεί να μειώσει το επίπεδο της καταπολέμησης. 6.Σε περίπτωση καθυστέρησης της εφαρμογής, μετά την έναρξη της πτήσης, μπορεί να χρειαστούν συμπληρωματικά εφαρμογές με κατάλληλα εντομοκτόνα. Το προϊόν πρέπει να χρησιμοποιείται στα πλαίσια μίας στρατηγικής ολοκληρωμένης καταπολέμησης. Η χρήση άλλων μεθόδων καταπολέμησης μπορεί να κριθεί απαραίτητη βάσει της παρακολούθησης του πληθυσμού και της καλλιέργειας.
Διαβάστε τον τρόπο εφαρμογής της Φερομόνης

Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)

Τύπος έγκρισης: Νέα έγκριση (CMS) (άρθρο 37.4)
Λήξη έγκρισης: 31/08/2024
Λήξη διάθεσης αποθεμάτων στην αγορά: //
Κωδικός Φυτοτοξικότητας: GHS02+GHS07