FLiPPER
Fatty acid potassium salt 47.98% Εναιώρημα (λάδι σε νερό) (EW) / Βοηθητικές ουσίες: 51%
Οδηγίες εφαρμογής για ΓΚΙΟΥΛΘΕΡΙΑ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ:
Δόσεις και οδηγίες εφαρμογής
Tο περιεχόμενο ειναι ορατό μονο σε συνδρομητές της σελίδας
Για να δείτε την ακριβης δοσολογία, και τρόπο εφαρμογής του
FLiPPER για χρηση σε
ΓΚΙΟΥΛΘΕΡΙΑ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ εισέλθετε στο σύστημα
Plant Protection
Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)
Κωδικός Φυτοτοξικότητας: GHS07
2)Το σκεύασμα θα πρέπει να εφαρμόζεται με ικανοποιητική ποσότητα νερού ώστε να επιτυγχάνεται καλό λούσιμο του οργανισμού-στόχου και της καλλιέργειας. Είναι σημαντικό να γίνεται πλήρης διαβροχή τόσο της πάνω όσο και κάτω πλευράς των φύλλων.
3)Εφαρμογές μόνο όταν τα τηγάνια είναι στεγνά.
4)Όταν απαιτείται ο όγκος ψεκαστικού υγρού να είναι >100 λίτρα/στρέμμα τότε η συγκέντρωση θα πρέπει να είναι μικρότερη με ελάχιστο 0.4 λίτρο σκευάσματος/100 λίτρα νερό. Σε αυτές τις περιπτώσεις το σκεύασμα εφαρμόζεται μόνο σε προγράμματα ολοκληρωμένης διαχείρισης σε συνδυασμό με άλλες μεθόδους καταπολέμησης.
5)Για τις καλλιέργειες αυτές δεν έχει τεκμηριωθεί η έλλειψη φυτοτοξικότητας. Όταν εφαρμόζεται για πρώτη φορά, συνιστάται να γίνεται δοκιμή του προϊόντος σε μικρή έκταση πριν την εφαρμογή του σε ευρεία κλίμακα.
6)Για τις καλλιέργειες αυτές δεν έχει τεκμηριωθεί η αποτελεσματικότητα και δεν έχει γίνει έλεγχος για ενδεχόμενες αρνητικές επιπτώσεις στην καλλιέργεια από τη χρήση του σκευάσματος. Για τις χρήσεις αυτές ο κάτοχος της άδειας δεν φέρει ευθύνη για πιθανές αποτυχίες που αφορούν την αποτελεσματικότητα ή τη φυτοτοξικότητα από τη χρήση του σκευάσματος.