Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής για Android Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook

BORDELESA ULTRA 20 WG

Calcium copper sulfate, σε Cu 20%

Βρέξιμοι Κόκκοι (WG) / Βοηθητικές ουσίες: 19%


Οδηγίες εφαρμογής για ΚΥΚΛΑΜΙΝΟ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ:

Δόσεις και οδηγίες εφαρμογής

Tο περιεχόμενο ειναι ορατό μονο σε συνδρομητές της σελίδας

Για να δείτε την ακριβης δοσολογια, και τρόπο εφαρμογής του BORDELESA ULTRA 20 WG για χρηση σε ΚΥΚΛΑΜΙΝΟ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ εισέλθετε στο σύστημα
Plant Protection
Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευάσματος: Ανόργανο μυκητοκτόνο με προστατευτική δράση.
Μέθοδος εφαρμογής: Ψεκασμός φυλλώματος.
1)Οι μικρές δόσεις αφορούν τους ψεκασμούς που πλησιάζουν τους την άνθηση, ιδιαίτερα για τη μηλιά και οι μεγάλες όταν οι καιρικές συνθήκες ευνοούν την ανάπτυξη των ασθενειών.
2)Στις καλλιέργειες: αμπέλι, εσπεριδοειδή, μηλιά, πυρηνόκαρπα, πατάτα, ελιά και λαχανικά υπό κάλυψη να ακολουθούνται, στις περιοχές που εφαρμόζονται, τα προγράμματα των γεωργικών προειδοποιήσεων.
3)Η συνολική εφαρμοζόμενη ποσότητα χαλκούχων σκευασμάτων ανά καλλιεργητική περίοδο δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 400 γραμ. ανά στρέμμα (ποσότητα εκφρασμένη σε μεταλλικό χαλκό).
Κρατήστε τα παραγωγικά ζώα μακριά από τη ψεκασμένη περιοχή για 21 ημέρες.
Συνθήκες εφαρμογής: 1)Οι μικρές δόσεις αφορούν τους ψεκασμούς που πλησιάζουν τους την άνθηση, ιδιαίτερα για τη μηλιά και οι μεγάλες όταν οι καιρικές συνθήκες ευνοούν την ανάπτυξη των ασθενειών. 2)Στις καλλιέργειες: αμπέλι, εσπεριδοειδή, μηλιά, πυρηνόκαρπα, πατάτα, ελιά και λαχανικά υπό κάλυψη να ακολουθούνται, στις περιοχές που εφαρμόζονται, τα προγράμματα των γεωργικών προειδοποιήσεων. 3)Η συνολική εφαρμοζόμενη ποσότητα χαλκούχων σκευασμάτων ανά καλλιεργητική περίοδο δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 400 γραμ. ανά στρέμμα (ποσότητα εκφρασμένη σε μεταλλικό χαλκό). Κρατήστε τα παραγωγικά ζώα μακριά από τη ψεκασμένη περιοχή για 21 ημέρες.
Διαβάστε τον τρόπο εφαρμογής του Θειοχαλκούχου μυκητοκτόνου

Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)

Τύπος έγκρισης: Επανέγκριση (άρθρο 80.5). Σκευάσματα που υπέβαλαν φάκελο προ 6/2011 και εγκρίθηκαν με το ΠΔ 115
Λήξη έγκρισης: 31/01/2020
Λήξη διάθεσης αποθεμάτων στην αγορά: //

Σημείωση: Οσα σκευάσματα εμφανίζονται στους καταλόγους, παρόλο που η ημερομηνία λήξης τους είναι προγενέστερη της σημερινής, για τα οποία δεν υπάρχει ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ ή δεν εμφανίζεται η λέξη ΑΠΟΣYΡΘΗΚΕ, η έγκρισή τους είναι σε ισχύ και βρίσκονται σε διαδικασία ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ.

Κωδικός Φυτοτοξικότητας: GHS05+GHS09