Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής για Android Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook

SIVANTO PRIME

flupyradifurone 20%

Πυκνό Διάλυμα (SL) / Βοηθητικές ουσίες: 82.19%


Οδηγίες εφαρμογής για ΦΡΑΟΥΛΑ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ:

Δόσεις και οδηγίες εφαρμογής

Tο περιεχόμενο ειναι ορατό μονο σε συνδρομητές της σελίδας

Για να δείτε την ακριβης δοσολογία, και τρόπο εφαρμογής του SIVANTO PRIME για χρηση σε ΦΡΑΟΥΛΑ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ εισέλθετε στο σύστημα
Plant Protection
Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευάσματος: Διασυστηματικό εντομοκτόνο επαφής και στομάχου για την καταπολέμηση μυζητικών και μασητικών εντόμων (Αφίδες, Αλευρώδεις, Tζιτζικάκια, Οπλοκάμπη, Φυλλοξήρα, Ψευδόκοκκο Κοκκοειδή) σε υπαίθριες και θερμοκηπιακές καλλιέργειες. Το flupyradifurone είναι ένα νέο εντομοκτόνο που ανήκει στη νέα χημική ομάδα butenolides (IRAC Group 4D). Έχει διασυστηματική ακροπέταλη κίνηση μέσω των αγγείων του ξύλου και ταυτόχρονα κινείται γρήγορα διελασματικά στο φύλλωμα. Παρουσιάζει ταχύτατη αρχική δράση (knock-down effect) η οποία οδηγεί σε άμεση διακοπή της απομύζησης χυμών από τα έντομα, με αποτέλεσμα να συμβάλει στην πρόληψη μετάδοσης και εξάπλωσης των ιώσεων ιδιαίτερα από τους αλευρώδεις. To σκεύασμα έχει δράση στα διάφορα στάδια του βιολογικού κύκλου των εντόμων (προνύμφες, νύμφες, ακμαία). Χαρακτηρίζεται από σταθερότητα στην έκπλυση από βροχή (μετά από 2 ώρες βροχόπτωσης).
Μέθοδος εφαρμογής: Ψεκασμός καλύψεως φυλλώματος.
Εφαρμογή με ριζοπότισμα με το νερό της μεταφύτευσης.
Πριν την εφαρμογή του σκευάσματος στα καλλωπιστικά να προηγείται δοκιμαστική εφαρμογή του σε μικρή κλίμακα.
*«Δεν έχει τεκμηριωθεί η αποτελεσματικότητα στα τζιτζικάκια στο βαμβάκι. Για τη χρήση αυτή, ο κάτοχος της άδειας δεν φέρει ευθύνη για πιθανές αποτυχίες που αφορούν την αποτελεσματικότητα από την εφαρμογή του σκευάσματος».
Συνθήκες εφαρμογής: Πριν την εφαρμογή του σκευάσματος στα καλλωπιστικά να προηγείται δοκιμαστική εφαρμογή του σε μικρή κλίμακα. *«Δεν έχει τεκμηριωθεί η αποτελεσματικότητα στα τζιτζικάκια στο βαμβάκι. Για τη χρήση αυτή, ο κάτοχος της άδειας δεν φέρει ευθύνη για πιθανές αποτυχίες που αφορούν την αποτελεσματικότητα από την εφαρμογή του σκευάσματος».
Διαβάστε τον τρόπο εφαρμογής του εντομοκτόνου

Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)

Τύπος έγκρισης: Νέα έγκριση (ZRMS) (άρθρο 33)
Λήξη έγκρισης: 09/12/2026
Λήξη διάθεσης αποθεμάτων στην αγορά: //
Κωδικός Φυτοτοξικότητας: GHS07+GHS08+GHS09
Παρασκευάζεται από την:
Bayer S.A.S., Division Crop Science, Environmental Science
16, rue Jean-Marie Leclair, CP 90106
69266
Lyon Cedex 09
FRANCE
Υπεύθυνοι διάθεσης στην αγορά::
Bayer Ελλάς ΑΒΕΕ
Αγησιλάου 6-8, Μαρούσι
15123
ΑΘΗΝΑ
TEL: 210 6166000
e-mail: ioannis.tsoutsanis@bayer.com