Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής για Android Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook

MIKONOS EVO 510 SL για ερασιτεχνική χρήση

Potassium phosphonates 51%

Πυκνό Διάλυμα (SL) / Βοηθητικές ουσίες: 45.5%


Οδηγίες εφαρμογής για ΒΑΤΟΜΟΥΡΑ ΥΠΑΙΘΡΟΥ:

Δόσεις και οδηγίες εφαρμογής

Tο περιεχόμενο ειναι ορατό μονο σε συνδρομητές της σελίδας

Για να δείτε την ακριβης δοσολογια, και τρόπο εφαρμογής του MIKONOS EVO 510 SL για ερασιτεχνική χρήση για χρηση σε ΒΑΤΟΜΟΥΡΑ ΥΠΑΙΘΡΟΥ εισέλθετε στο σύστημα
Plant Protection
Eπιτρέπεται η χρήση από ερασιτέχνες
Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευάσματος: Διασυστηματικό μυκητοκτόνο με προληπτική δράση. Δρα σε πολλαπλές θέσεις και επάγει το μηχανισμό άμυνας των φυτών (host plant defence induction P07). Μετά την εφαρμογή, δρα σε δύο στάδια: επιβραδύνει την ανάπτυξη των παθογόνων, παρεμποδίζει την παραγωγή σπορίων και αναστέλλει τον πολλαπλασιασμό του μύκητα ενισχύοντας την φυσική άμυνα των φυτών.
Μέθοδος εφαρμογής: Ψεκασμός φυλλώματος.
1.Το εύρος της δόσης είναι ανάλογο της πίεσης προβολής.
2.Οι εφαρμογές είναι προληπτικές και γίνονται εφόσον οι καιρικές συνθήκες ευνοούν την ανάπτυξη των ασθενειών.
3.*Στην καλλιέργεια του ανανά δεν θα πρέπει οι εφαρμογές να ξεπερνούν τις δύο (2) συνολικά, ανά καλλιεργητική περίοδο.
4.Μην ψεκάζετε όταν φυσάει.
**«Δεν έχει τεκμηριωθεί η αποτελεσματικότητα και δεν έχει γίνει έλεγχος για ενδεχόμενες αρνητικές επιπτώσεις στις καλλιέργειες λυκοτρίβολο (Υ), σκαρόλες (πικρίδα) (Υ)/ πλατύφυλλα αντίδια (Υ), κάρδαμο & άλλα βλαστάρια & φύτρες (Υ), γαιοκάρδαμο (Υ), ρόκα (Υ), κόκκινο σινάπι (Υ), καλλιέργειες νεαρών φύλλων (συμπεριλαμβανομένων ειδών κράμβης) (Υ), φραγκομαϊντανός (Υ), σχοινόπρασο (Υ), φύλλα σέλινου (Υ), μαϊντανός (Υ), φασκόμηλο(Υ), δενδρολίβανο (Υ), θυμάρι (Υ), βασιλικός (Υ), δάφνη/ δαφνόφυλλα (Υ), δρακόντιο/ εστραγκόν (Υ) από τη χρήση του σκευάσματος. Για τις χρήσεις αυτές, ο κάτοχος της άδειας δεν φέρει ευθύνη για πιθανές αποτυχίες που αφορούν την αποτελεσματικότητα ή τη φυτοτοξικότητα από τη χρήση του σκευάσματος».
Συνθήκες εφαρμογής: 1.Το εύρος της δόσης είναι ανάλογο της πίεσης προβολής. 2.Οι εφαρμογές είναι προληπτικές και γίνονται εφόσον οι καιρικές συνθήκες ευνοούν την ανάπτυξη των ασθενειών. 3.*Στην καλλιέργεια του ανανά δεν θα πρέπει οι εφαρμογές να ξεπερνούν τις δύο (2) συνολικά, ανά καλλιεργητική περίοδο. 4.Μην ψεκάζετε όταν φυσάει. **«Δεν έχει τεκμηριωθεί η αποτελεσματικότητα και δεν έχει γίνει έλεγχος για ενδεχόμενες αρνητικές επιπτώσεις στις καλλιέργειες λυκοτρίβολο (Υ), σκαρόλες (πικρίδα) (Υ)/ πλατύφυλλα αντίδια (Υ), κάρδαμο & άλλα βλαστάρια & φύτρες (Υ), γαιοκάρδαμο (Υ), ρόκα (Υ), κόκκινο σινάπι (Υ), καλλιέργειες νεαρών φύλλων (συμπεριλαμβανομένων ειδών κράμβης) (Υ), φραγκομαϊντανός (Υ), σχοινόπρασο (Υ), φύλλα σέλινου (Υ), μαϊντανός (Υ), φασκόμηλο(Υ), δενδρολίβανο (Υ), θυμάρι (Υ), βασιλικός (Υ), δάφνη/ δαφνόφυλλα (Υ), δρακόντιο/ εστραγκόν (Υ) από τη χρήση του σκευάσματος. Για τις χρήσεις αυτές, ο κάτοχος της άδειας δεν φέρει ευθύνη για πιθανές αποτυχίες που αφορούν την αποτελεσματικότητα ή τη φυτοτοξικότητα από τη χρήση του σκευάσματος».
Διαβάστε τον τρόπο εφαρμογής του μυκητοκτόνου

Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)

Τύπος έγκρισης: Νέα έγκριση (ZRMS) (άρθρο 33)
Λήξη έγκρισης: 31/01/2027
Λήξη διάθεσης αποθεμάτων στην αγορά: //