Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής για Android Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook

TEZA MAT

Piperonyl butoxide 1.125% / Prallethrin 1.125%

(MAT) / Βοηθητικές ουσίες: 97.75%


Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευασματος: Απωθητικό κουνουπιών και φλεβοτόμων (σκνιπών) σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Οι ατμοί που εκλύονται κατά την θέρμανση του πλακιδίου λίγη ώρα μετά την τοποθέτηση της συσκευής στην πρίζα διώχνουν από το χώρο τα ενοχλητικά έντομα και δεν τα αφήνουν να ξαναμπούν. Ακόμη και εκείνα που τυχόν παραμένουν μέσα στο χώρο, ναρκώνονται και δεν τσιμπούν.
Τρόπος Εφαρμογής: Ενα πλακίδιο (1 γραμ.) είναι αρκετό για να προστατεύσει ένα δωμάτιο 40 κυβικών μέτρων και η δράση του διαρκεί 8 ώρες περίπου. Για μεγαλύτερους χώρους χρησιμοποιήστε περισσότερα πλακίδια και συσκευές στην ίδια αναλογία.
-Για εξωτερικούς χώρους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε περισσότερα πλακίδια, τοποθετώντας τα γύρω από το χώρο που θέλετε να προστατεύσετε.
-Βάλτε ένα πλακίδιο στη κεραμική επιφάνεια της ειδικής ηλεκτρικής συσκευής, τοποθετήστε τη συσκευή κοντά σε ανοικτό παράθυρο και συνδέστε την με το ρεύμα (220 V).
-Στην αρχή και μόνο για λίγα λεπτά, μπορείτε να έχετε το δωμάτιο κλειστό εφόσον δεν υπάρχουν μέσα σε αυτό άτομα.
-Το φως δεν επηρεάζει την απόδοση των πλακιδίων.
Διαβάστε τον τρόπο εφαρμογής

Συσκευασία:
-Είδος-μέγεθος-υλικό συσκευασίας: Πλακίδια (mat) χρώματος ανοιχτού πράσινου και καθαρού βάρους ενός (1) γραμμαρίου περίπου είναι εμποτισμένα με τις δραστικές ουσίες και αεροστεγώς συσκευασμένα ανά ένα σε δεσμίδα (strip) των 10 πλακιδίων. Το υλικό συσκευασίας των strip αποτελείται από PET/ALU/PE (STD triplex) ή PET-Met/PE. Μία δεσμίδα (strip) 10 πλακιδίων ή δύο δεσμίδες (strip) 10 πλακιδίων (σύνολο 20 πλακίδια) ή τρεις δεσμίδες (strip) 10 πλακιδίων (σύνολο 30 πλακίδια) με ή χωρίς την ειδική ηλεκτρική θερμαντική συσκευή είναι τοποθετημένες μέσα σε αντίστοιχου μεγέθους χάρτινο κουτί επί του οποίου είναι τυπωμένη η ετικέτα. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά της ειδικής ηλεκτρικής θερμαντικής συσκευής είναι: Τάση 220-230 V, Ισχύς 6W και αντίσταση 8,9-9 KOhm.
Σε εμφανές σημείο της ετικέτας του κουτιού να υπάρχει η φράση: «ΦΥΛΑΞΤΕ ΤΟ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ».

Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)

Τύπος έγκρισης: Παλιές δραστικές ουσίες, οι οποίες δεν συμπεριλαμβάνονται ακόμη στο Παράρτημα 1 της Οδηγίας 91/414/ΕΕ
Λήξη έγκρισης: 31/12/2024
Παρασκευάζεται από την:
ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΑΒΕΕ
26 Amarousiou-Halandriou str.
15125
Marousi Attikis
GREECE
Υπεύθυνοι διάθεσης στην αγορά:
ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΑΒΕΕ
Αμαρουσίου-Χαλανδρίου 26
15125
Μαρούσι Αττικής

Επιστροφή στην αναζήτηση