Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής για Android Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook

STEEL 25 EC

Permethrin 25%

(EC) / Βοηθητικές ουσίες: 72.88%


Κάντε κλικ για να δείτε τις δόσεις αναλυτικά και τις οδηγίες χρήσης του σκευασματος.

Επιτρεπόμενα πεδία εφαρμογής:

Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευασματος: Πυρεθρινοειδές εντομοκτόνο επαφής και στομάχου, για την καταπολέμηση μυγών, κουνουπιών και κατσαρίδων.
Τρόπος Εφαρμογής: Ψεκασμός των επιλεγμένων επιφανειών από κατάλληλη απόσταση που να εξασφαλίζει την καλά και ομοιόμορφη διαβροχή της επιφάνειας. Ο ψεκασμός κατευθύνεται προς τις επιφάνειες και ποτέ προς τον αέρα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τους περισσότερους τύπους ψεκαστήρων.
Κατσαρίδες: Ψεκάζουμε μόνο επιφάνειες και ποτέ στον αέρα από μικρή απόσταση μέχρι να διαβραχούν καλά χωρίς όμως να στάζουν. Ο σωστός εντοπισμός των περιοχών απ’ όπου περνούν, κρύβονται ή αναπαράγονται τα έντομα, αυξάνει την αποτελεσματικότητα της καταπολέμησης. Με ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να ψεκάζονται τα υγρά και σκοτεινά σημεία σε υπόγεια, σοφίτες, ψευδοροφές και αποθήκες. Ψεκασμός επίσης πραγματοποιείται σε περιοχές γύρω από σωληνώσεις ύδρευσης, θέρμανσης και εξαερισμού, μέσα και κάτω από ντουλάπια και άλλα ογκώδη αντικείμενα, γύρω και κάτω από ηλεκτρικές συσκευές, νεροχύτες, σε τουαλέτες, κατά μήκος των σοβατεπί κλπ.
Κουνούπια-μύγες: Ψεκάζουμε μόνο επιφάνειες και ποτέ στον αέρα από κατάλληλη απόσταση, έτσι ώστε να διασφαλίζεται η καλή και ομοιόμορφη διαβροχή των επιφανειών στις οποίες επικάθονται τα προς καταπολέμηση έντομα. Ο σωστός εντοπισμός των περιοχών απ’ όπου περνούν, κρύβονται ή αναπαράγονται τα έντομα, αυξάνει την αποτελεσματικότητα της καταπολέμησης. Για την καταπολέμηση των κουνουπιών ψεκάζονται οι τοίχοι και οι οροφές των κατοικιών, των στάβλων και των αποθηκών, η κάτω επιφάνεια των επίπλων, οι εξωτερικές προεκτάσεις της στέγης κλπ. Για την καταπολέμηση των μυγών ψεκάζονται οι εσωτερικές επιφάνειες των κατοικιών, των αποθηκών, των στάβλων και των βιομηχανικών εγκαταστάσεων δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στις γωνίες των τοίχων.

Συσκευασία:
-Είδος-Μέγεθος: Φιάλες των 80, 100, 200, 250, 400, 500, 800 κ.εκ. και 1, 2, 3 και 5 λίτρων με τυπωμένη την ετικέτα.
-Υλικό συσκευασίας: Πλαστικές φιάλες από PE, PET, HDPE, COEX.
-ΣΥΝΟΛΟ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΩΝ: 44.

Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)

Τύπος έγκρισης: Παλιές δραστικές ουσίες, οι οποίες δεν συμπεριλαμβάνονται ακόμη στο Παράρτημα 1 της Οδηγίας 91/414/ΕΕ
Λήξη έγκρισης: 31/12/2024
Παρασκευάζεται από την:
ΦΑΡΜΑΧΗΜ ΑΒΕΕ
Industrial Area of Sindos, P.O.Box 1026
57022
Thessaloniki
GREECE
TEL: 2310 569630
FAX: 2310 797047
e-mail: registration@farmachem.gr
Υπεύθυνοι διάθεσης στην αγορά:
QUATRO CHEMICALS ΟΕ
Μονής Σέλτσου 11
11143
Αθήνα

Επιστροφή στην αναζήτηση