Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής για Android Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook

BAYGON ΕΡΠΟΝΤΑ 2

Χρήση BAYGON ΕΡΠΟΝΤΑ 2

BAYGON ΕΡΠΟΝΤΑ 2

Piperonyl butoxide 0.5% / Permethrin 0.2% / Pyrethrins 0.2%

(AE) / Βοηθητικές ουσίες: 98.878%


Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευασματος: Εντομοκτόνο επαφής για Έρποντα έντομα.
Τρόπος Εφαρμογής: Το σκεύασμα είναι ετοιμόχρηστο αερόλυμα. Ανακινήστε καλά πριν από την χρήση. Σημαδέψτε με την βαλβίδα προς την επιθυμητή κατεύθυνση και ψεκάστε από απόσταση περίπου 30εκ., μέχρι οι επιφάνειες να διαβραχούν καλά χωρίς να τρέχουν σταγόνες. Ψεκάστε μόνο σε επιφάνειες, ποτέ στον αέρα. Πεδίο εφαρμογής: Κατοικημένοι χώροι. Στόχοι: Βαδιστικά έντομα υγειονομικής σημασίας όπως: Κατσαρίδες, Μυρμήγκια κ.λπ. (*). Δόσεις: Καλή διαβροχή των επιφανειών χωρίς να τρέχουν σταγόνες. Χρόνος εφαρμογής: Χρησιμοποιείται καθ΄ όλη τη διάρκεια του έτους (*)
(*) Ψεκάστε κάθε σημείο όπου μπορεί να κρύβονται ή να περνούν έντομα. Κατσαρίδες: σκοτεινά, υγρά σημεία υπογείων, σοφιτών, αποθηκών. Γύρω από σωλήνες ύδρευσης/ αποχέτευσης. Κάτω από ντουλάπια. Γύρω από το ψυγείο και το πλυντήριο. Μυρμήγκια: Γύρω από πόρτες και παράθυρα, κατά μήκος των σοβατεπιών, στα κενά ξύλινων επενδύσεων των τοίχων και του πατώματος, κάτω από ντουλάπια, ηλεκτρικές συσκευές, νεροχύτες. Τσιμπούρια: Σε χαραμάδες ξύλου και σε σημεία που κάθονται συνήθως οι σκύλοι. Ψύλλοι-Κοριοί: Στα σανίδια, κάτω από χαλιά.

Συσκευασία:
-Είδος-Μέγεθος-Υλικό συσκευασίας: Φιάλες από λευκοσίδηρο με βαλβίδα ψεκασμού χωρητικότητας 100, 200, 250, 300, 400, 500, και 750 ml με τυπωμένη την ετικέτα.
-ΣΥΝΟΛΟ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΩΝ: 7.
-Σε εμφανές σημείο της ετικέτας να υπάρχει η φράση: «ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ».

Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)

Τύπος έγκρισης: Παλιές δραστικές ουσίες, οι οποίες δεν συμπεριλαμβάνονται ακόμη στο Παράρτημα 1 της Οδηγίας 91/414/ΕΕ
Λήξη έγκρισης: 31/12/2025
Παρασκευάζεται από την:
SCJ EURAFNE LTD
Frimley Green Road, Frimley, Camberley
GU16 7AJ
Surrey
United Kingdom
Υπεύθυνοι διάθεσης στην αγορά:
S.C. Johnson Hellas Ltd.
Φραγκοκλησιάς 7
15125
Μαρούσι
TEL: 210 6003795

Επιστροφή στην αναζήτηση