Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής για Android Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook

VAPONA MINI EXTRA

Χρήση VAPONA MINI EXTRA

VAPONA MINI EXTRA

Transfluthrin 1.87%

(MAT) / Βοηθητικές ουσίες: 98.13%


Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευασματος: Bιοκτόνο σκεύασμα (παρασιτοκτόνο υγειονομικής σημασίας) για τον έλεγχο του σκόρου (Tineola bisselliella) σε ντουλάπες και χώρους φύλαξης ρούχων. Ένας κλωβός έχει διάρκεια δράσης έξι (6) μήνες.
Τρόπος Εφαρμογής: 1.Βγάλτε τον κλωβό από το σακουλάκι στο οποίο βρίσκεται και κρεμάστε τον στην ντουλάπα (α) ή τοποθετείστε τον σε συρτάρι (β) όπου έχετε αποθηκεύσει τα ρούχα. Για καλύτερη αποτελεσματικότητα, οι κλωβοί πρέπει να τοποθετούνται κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να διασφαλίζεται η κυκλοφορία του αέρα γύρω τους.
α)Δυο κλωβοί είναι αρκετοί για να καλύψουν μικρή ντουλάπα (χώρος ενός (1) m3). Για μεγαλύτερες ντουλάπες, συνίσταται η χρησιμοποίηση, ανάλογου αριθμού με τον όγκο της ντουλάπας, κλωβών.
β)Βάλτε ένα κλωβό σε ένα συρτάρι της ντουλάπας (καλύπτει χώρο μισού m3). Η πλευρά με τις γρίλιες πρέπει να είναι προς τα επάνω και να μην καλύπτεται από ρούχα ή να ακουμπά ρούχα. Έτσι διασφαλίζεται η κυκλοφορία του αέρα γύρω από τον κλωβό.
2.Για καλύτερη αποτελεσματικότητα προσπαθήστε να διασφαλίσετε καλή κυκλοφορία του αέρα γύρω από τους κλωβούς.
Πεδίο εφαρμογής: Μάλλινα ρούχα, χαλιά, δέρματα που διατηρούνται σε κλειστούς χώρους. Στόχοι: Σκόρος Δόσεις: 1 κλωβός για χώρο 0,5 m3. Χρόνος εφαρμογής: Το σκεύσμα εφαρμόζεται καθόλη τη διάρκεια του έτους και κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες.
Διαβάστε τον τρόπο εφαρμογής

Συσκευασία:
-Είδος-Μέγεθος: Πλακίδιο κυτταρίνης διαμέτρου 60mm και πάχους 3mm εμποτίζεται με τη δραστική ουσία και τοποθετείται εντός πλαστικού κλωβού με οπές εξαερισμού συνολικού βάρους 4,3g. Ένας (1) κλωβός βρίσκεται μέσα σε πλαστική σακούλα (εσωτερική) με τυπωμένη την ετικέτα. 2, 4, 6, 8, 10, 12 πλαστικοί κλωβοί συσκευάζονται σε πλαστική σακούλα (εξωτερική) με τυπωμένη ετικέτα.
-Υλικό συσκευασίας:
Υλικό: Κάθε κλωβός βρίσκεται μέσα σε πλαστική σακούλα (εσωτερική) με τυπωμένη την ετικέτα.
2, 4, 6, 8, 10, 12 πλαστικοί κλωβοί συσκευάζονται σε εξωτερική συσκευασία χάρτινου κουτιού με τυπωμένη ετικέτα, πλέον των εγκεκριμένων (2, 4, 6, 8, 10, 12
πλαστικοί κλωβοί συσκευάζονται σε πλαστική σακούλα εξωτερική, με τυπωμένη
ετικέτα).
-ΣΥΝΟΛΟ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΩΝ: 6.

Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)

Τύπος έγκρισης: Οριστική έγκριση σύμφωνα με το ΠΔ 205/01.
Λήξη έγκρισης: 31/12/2025
Παρασκευάζεται από την:
Punch Industries
Macro II, Unit 4, Plato Business Park
Damastown
Dublin
IRELAND
Υπεύθυνοι διάθεσης στην αγορά:
Punch Industries
Macro II, Unit 4, Plato Business Park
Damastown
Dublin

Επιστροφή στην αναζήτηση