Χρησιμοποιούμε cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πληροφορίες που αφορούν τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων, οι οποίοι ενδεχομένως να τις συνδυάσουν με άλλες πληροφορίες που τους έχετε παραχωρήσει ή τις οποίες έχουν συλλέξει σε σχέση με την από μέρους σας χρήση των υπηρεσιών τους.
Αν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας, συναινείτε στη χρήση των cookies και αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου και τους ορους χρήσης μας. Αν είστε εγγεγραμμένο μέλος της ιστοσελίδας μας μπορείτε ανα πάσα στιγμή να διαγραψετε το λογαριασμό σας.
Tο περιεχόμενο ειναι ορατό μονο σε συνδρομητές της σελίδας
Για να δείτε τις εγκρισεις του σκευάσματος σύμφωνα με το Υπουργειο αγροτικής ανάπτυξης, δραστικές ουσίες, δόσεις σκευάσματος και τρόπο εφαρμογής του CORNALINA εισέλθετε στο σύστημα
Στόχος σκευασματος: Διασυστηματικό εντομοκτόνο, επαφής και στομάχου, της ομάδας των νεονικοτινοειδών, με ευρύ φάσμα δράσης εναντίον κυρίως μυζητικών εντόμων όπως οι αφίδες και ορισμένα Λεπιδόπτερα, όπως ο Πλουτέλλα του μπρόκολου. Δρα δεσμεύοντας τους μετασυναπτικούς (νικοτινικούς) υποδοχείς της ακετυλοχολίνης στο κεντρικό νευρικό σύστημα του εντόμου.
Τρόπος Εφαρμογής: Ψεκασμός φυλλώματος.
1.Χρησιμοποιήστε τη μεγάλη δόση σε περίπτωση μεγάλης προσβολής.
2.Ο όγκος του ψεκαστικού υγρού εξαρτάται από την καλλιέργεια και το στάδιο ανάπτυξης της.
3.Η χρήση στην Πορτοκαλιά περιλαμβάνει και την χρήση στη Νεραντζιά και στο Περγαμόντο. Η χρήση στη Λεμονιά περιλαμβάνει και την χρήση στο Κιτρολέμονο. Η χρήση στο Γκρέιπφρουτ περιλαμβάνει και τη χρήση στη Φράπα.
Παρασκευάζεται από την: PROPLAN - Plant Protection Company, SL Valle del Roncal 12-Oficina 7 28232 Las Rozas, Madrid SPAIN TEL: 34916266097 FAX: 0034916266099 e-mail: msoroa@proplanppc.es
Με το Plant Protection έχετε πρόσβαση στις λίστες των επιτρεπόμενων σκευασμάτων ανά καλλιέργεια, τις οδηγίες χρήσης, τα δοσολογικά σχήματα, και τον τρόπο εφαρμογής τους, εύκολα, γρήγορα, αξιόπιστα.
2.Ο όγκος του ψεκαστικού υγρού εξαρτάται από την καλλιέργεια και το στάδιο ανάπτυξης της.
3.Η χρήση στην Πορτοκαλιά περιλαμβάνει και την χρήση στη Νεραντζιά και στο Περγαμόντο. Η χρήση στη Λεμονιά περιλαμβάνει και την χρήση στο Κιτρολέμονο. Η χρήση στο Γκρέιπφρουτ περιλαμβάνει και τη χρήση στη Φράπα.