Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής για Android Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook

Baygon Crawling

Cypermethrin 0.1% / Cyphenothrin 0.1% / imiprothrin 0.1%%

(AE) / Βοηθητικές ουσίες: 99.657%


Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευασματος: Εντομοκτόνο για την καταπολέμηση βαδιστικών εντόμων όπως κατσαρίδες, μυρμήγκια, ψαράκια, γρύλλοι και αράχνες, με απ’ ευθείας ψεκασμό ή υπολειμματικό ψεκασμό επιφανειών.
Τρόπος Εφαρμογής: Ανακινήστε πολύ καλά πριν από την χρήση. Κρατήστε το δοχείο όρθιο. Σημαδέψτε προς την επιθυμητή κατεύθυνση και πιέστε την βαλβίδα σταθερά. Απ" ευθείας ψεκάστε τα βαδιστικά έντομα, ψεκάστε εκεί όπου κρύβονται και όπου τα έχετε δεί: γύρω από τα ντουλάπια και τoυς σκουπιδοτενεκέδες, τα παράθυρα και τα πλαίσια των πορτών, τις ρωγμές και τις σχισμές. Για προστασία μεγάλης διάρκειας, ψεκάστε τα περάσματα, τα μέρη που κρύβονται, τις ρωγμές των τοίχων και όλα τα ανοίγματα στις πόρτες και τα παράθυρα. Απλώς ψεκάστε από απόσταση περίπου μισού μέτρου (περίπου 5 δευτερόλεπτα ανά γραμμικό μέτρο). Αερίστε τα δωμάτια για 15 λεπτά μετά τον ψεκασμό.
ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ: Κατοικημένοι χώροι.
ΣΤΟΧΟΙ: Βαδιστικά έντομα όπως Κατσαρίδες, μυρμήγκια, ψαράκια, γρύλλοι και αράχνες.
ΔΟΣΕΙΣ: Απ’ ευθείας ψεκασμός στα έντομα ή Ψεκασμός επιφανειών από απόσταση περίπου μισού μέτρου (περίπου 5 δευτερόλεπτα ανά γραμμικό μέτρο).
ΧΡΟΝΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ: Καθ" όλη τη διάρκεια του έτους και κυρίως κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.
-Το προϊόν έχει γρήγορη δράση με απ’ αυθείας ψεκασμό στα έντομα.
-Ειδικά για τις κατσαρίδες μπορεί να έχει και ωοκτόνο δράση εφόσον ψεκαστεί απ" ευθείας πάνω στους ωοσάκους ή στα ακμαία θηλυκά που φέρουν ωοσάκους.
-Η αποτελεσματικότητά του διαρκεί από 2-4 εβδομάδες, ανάλογα με την απορροφητικότητα της επιφάνειας που εφαρμόζεται και το είδος του εντόμου.
Διαβάστε τον τρόπο εφαρμογής

Συσκευασία:
-Είδος-Μέγεθος: Φιάλη χωρητικότητας 150ml, 200ml, 250ml, 300ml, 400ml, 500ml, 600ml ή 700ml με βαλβίδα και καπάκι. Το καπάκι αποτελεί μέρος του συστήματος ψεκασμού. Η φιάλη περιβάλλεται από φιλμ (μεμβράνη) με τυπωμένη την ετικέτα.
-Υλικό συσκευασίας: Φιάλη από λευκοσίδηρο (steel). Βαλβίδα από λευκοσίδηρο (steel) και πλαστικό. Καπάκι από πλαστικό (πολυπροπυλένιο). Φιλμ (μεμβράνη) από πλαστικό (πολυπροπυλένιο).
-Σε εμφανές σημείο της ετικέτας της συσκευασίας να υπάρχει η φράση: «ΦΥΛΑΞΤΕ ΤΟ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ».

Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)

Τύπος έγκρισης: Οριστική έγκριση σύμφωνα με το ΠΔ 205/01.
Παρασκευάζεται από την:
S.C.Johnson ΕuroAFNE Limited
Milton Park, Stroude Road
TW20 9UH
Egham, Surrey
United Kingdom
Υπεύθυνοι διάθεσης στην αγορά:
S.C.Johnson ΕuroAFNE Limited
Milton Park, Stroude Road
TW20 9UH
Egham, Surrey

Επιστροφή στην αναζήτηση