Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής για Android Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook

MUSCID 5GB

Acetamiprid 0.495% / Z-9-tricozene 0.06% / z-9-tricosene 0.06%

(GB) / Βοηθητικές ουσίες: 99.5%


Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευασματος: Εντομοκτόνο σκεύασμα στομάχου ή επαφής για τον έλεγχο της οικιακής μύγας στους στάβλους των ζώων και στα πτηνοτροφεία. Το σκεύασμα ενεργεί ως προσελκυστικό τροφής (ζάχαρη) αλλά και ως προσελκυστικό φύλου (z-9-tricosene) και η εντομοκτόνος δράση του επιτυγχάνεται με τη δραστική ουσία acetamiprid. Το προϊόν περιέχει τον πικραντικό παράγοντα Denatonium benzoate σε συγκέντρωση 0.002% β/β για την αποφυγή ανεπιθύμητων παρενεργειών σε παιδιά και ζώα από τυχαία κατάποσή του.
Τρόπος Εφαρμογής: Το προϊόν είναι ετοιμόχρηστο δόλωμα και εφαρμόζεται σε ποσότητα περίπου 25 γραμμαρίων ανά 10 τ.μ.επιφάνειας, ομοιόμορφα, (να αποφεύγεται η συσσώρευση του) στις επιφάνειες που συχνάζουν οι μύγες για να τραφούν ή αναπαυθούν, μέσα ή γύρω από τα μέρη που οι μύγες αποτελούν πρόβλημα και σε σημεία όπου συνήθως, περνούν ή δημιουργούν ενόχληση (π.χ. υπάνεμα μέρη).
Όπου δεν είναι δυνατή η εφαρμογή του σε δάπεδο, τοποθετήστε ποσότητα σκευάσματος αντίστοιχη των 25 γρ/10 τμ, σε χαρτονένια ή πλαστικά ή παρόμοια δοχεία και τοποθετήστε τις ‘παγίδες’ σε επιλεγμένα σημεία όπως παραπάνω. Το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί και κατά την παρουσία των ζώων στους στάβλους με τρόπο ώστε να μην είναι προσβάσιμο σ’ αυτά. Σε περίπτωση που κρίνεται ότι δεν είναι επαρκής η έλξη που ασκείται στις μύγες (συνήθως σε μεγάλες προσβολές) μπορείτε να ραντίσετε τα δολώματα με νερό ή γάλα ώστε να τα καταστήσετε πιο ελκυστικά. Τα δολώματα πρέπει να τοποθετούνται μακριά από κατοικίδια ζώα για αποφυγή τυχών ανεπιθύμητων επιδράσεων.
Τα δολώματα μπορούν να ανανεώνονται ανά 1 έως 6 εβδομάδες ανάλογα με την ένταση της προσβολής.
Διαβάστε τον τρόπο εφαρμογής

Συσκευασία:
-Είδος-Μέγεθος: Δοχείο 100, 300, 400 και 500 gr. και 2 και 20 Kgr.
-Υλικό συσκευασίας: Δοχείο από πολυαιθυλένιο (PET ή PE) και από αλουμίνιο.
-Σε εμφανές σημείο της ετικέτας της συσκευασίας να υπάρχει η φράση: «ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ».

Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)

Τύπος έγκρισης: Οριστική έγκριση σύμφωνα με το ΠΔ 205/01.
Παρασκευάζεται από την:
Kwizda France S.A.S
30 Avenue de l/Amiral Lemonnier
78160
Marly le Roi
FRANCE
Υπεύθυνοι διάθεσης στην αγορά:
ΔΑΦΝΗ Agrotrade ΕΠΕ
Ιακωβίδου 50
111 43
ΑΘΗΝΑ

Επιστροφή στην αναζήτηση