Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής για Android Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook

DIPTRON EC

etofenprox 10% / Piperonyl butoxide 20%

(EC) / Βοηθητικές ουσίες: 0%


Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευασματος: Εντομοκτόνο σκεύασμα που προορίζεται για την καταπολέμηση ιπτάμενων & βαδιστικών εντόμων ή άλλων αρθροπόδων.
Τρόπος Εφαρμογής: Υπολειμματικός ψεκασμός επιφανειών (από επαγγελματίες): 15ml προϊόντος διαλυμένα σε 1lt νερού για τον ψεκασμό 20m2.
Για ψεκασμό σε εσωτερικούς χώρους: ψεκάζετε μόνο σε επιφάνειες από χαμηλό ύψος (30-50cm) και ποτέ στον αέρα. Χρησιμοποιήστε ψεκαστήρα πλάτης χαμηλής πίεσης (έως 2Atm.). Επιλέξτε και ψεκάστε σημεία όπου συνήθως κρύβονται και είναι δυνατόν να περπατήσουν τα έντομα (χαραμάδες, κρύπτες, πίσω και κάτω από ντουλάπια και ηλεκτρικές συσκευές, σε φρεάτια, σε σκοτεινά υπόγεια, σε λεβητοστάσια, αποθήκες) και ποτέ σε σημεία όπου μπορεί να έρθουν σε επαφή παιδιά.
Ψεκασμός χώρου (από επαγγελματίες): σε μεγάλους εσωτερικούς χώρους. Διαλύστε 50ml
προϊόντος σε νερό 200ml για εφαρμογή σε 1000m3 .
ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ:

Εσωτερικοί και εξωτερικοί κατοικημένοι χώροι. Χώροι παραγωγής, επεξεργασίας, τυποποίησης & αποθήκευσης τροφίμων. Οχήματα μεταφοράς τροφίμων.

Χώροι παραγωγής, επεξεργασίας, τυποποίησης & αποθήκευσης τροφίμων. Οχήματα μεταφοράς τροφίμων.
Διαβάστε τον τρόπο εφαρμογής

Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)

Τύπος έγκρισης: Οριστική έγκριση σύμφωνα με το ΠΔ 205/01.

Επιστροφή στην αναζήτηση