Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής για Android Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook

K-Othrine 250 WG

Χρήση K-Othrine 250 WG

K-Othrine 250 WG

deltamethrin 25%

(WG) / Βοηθητικές ουσίες: 0%


Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευασματος: Εντομοκτόνο για βαδιστικά έντομα (κατσαρίδες, μυρμήγκια), ιπτάμενα έντομα (μύγες, κουνούπια, έντομα αποθηκών) και αράχνες.
Τρόπος Εφαρμογής: Ψεκάζετε μόνο επιφάνειες και ποτέ στον αέρα, από απόσταση 0,5-1 μέτρο για ομοιόμορφη διαβροχή των επιφανειών που βρίσκονται τα έντομα. Kατά τον ψεκασμό έχετε ανοιχτά παράθυρα και πόρτες και απομακρυνθείτε από το δωμάτιο μέχρι να στεγνώσουν οι επιφάνειες και να αεριστεί ο χώρος. H διάρκεια δράσης του φαρμάκου εξαρτάται από τις κλιματολογικές συνθήκες, την απορροφητικότητα των επιφανειών, τη συχνότητα καθαρισμού τους και μπορεί να φτάσει τους 6 μήνες. O ψεκασμός επαναλαμβάνεται μόνο όταν αρχίσουν να εμφανίζονται ξανά έντομα.

Πεδίο εφαρμογής: Οικίες, ξενοδοχεία αποθήκες, στάβλοι, εστιατόρια, νοσοκομεία, σχολεία, στρατώνες, εργοστάσια, καταστήματα τροφίμων κλπ. Βαδιστικά έντομα (κατσαρίδες, μυρμήγκια), Αράχνες, Ιπτάμενα έντομα (μύγες, κουνούπια, έντομα αποθηκών).
Δόσεις εφαρμογής: 2,5-5 γρ./5λιτ. νερό ψεκασμός 100 τ.μ.
Διαβάστε τον τρόπο εφαρμογής

Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)

Τύπος έγκρισης: Οριστική έγκριση σύμφωνα με το ΠΔ 205/01, άρθρο 4 με αμοιβαία αναγνώριση.
Λήξη έγκρισης: 26/01/2027

Επιστροφή στην αναζήτηση