Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής για Android Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook

NEW SPRAYMASTER ONE SHOT

Χρήση NEW SPRAYMASTER ONE SHOT

NEW SPRAYMASTER ONE SHOT

chrysanthemum cinerariaefolium, extract from open & mature flowers of tanacetum 0.05% / permethrin 0.2% / %

(AE) / Βοηθητικές ουσίες: 0%


Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευασματος: Ασιατικό κουνούπι τίγρης (Aedes albopictus), οικιακές μύγες (Musca domestica), μυρμήγκια (Lasius niger), γερμανικές κατσαρίδες (Blattella germanica), λεπιδόπτερα αποθηκευμένων προϊόντων (Plodia interpunctella), σκόροι των ρούχων (Tineola bisselliella), ψύλλοι της γάτας (Ctenocephalides felis), βρωμούσες (Halyomorpha halys).
Τρόπος Εφαρμογής: 1 φιάλη των 150mL για χώρο 30 τμ

1. Αποκρίνετε ανθρώπους και ζώα από το χώρο εφαρμογής. Κλείστε τις πόρτες και τα παράθυρα και τοποθετήστε τη φιάλη σε όρθια θέση, περίπου στο κέντρο του χώρου που πρόκειται να γίνει η εφαρμογή. Σε περίπτωση μεγάλων χώρων, αυξήστε τον αριθμό των φιαλών σύμφωνα με τη δόση του σκευάσματος.
2. Κρατήστε τη φιάλη μακριά από το πρόσωπο και πιέστε τη βαλβίδα μέχρι να ενεργοποιηθεί ο μηχανισμός απελευθέρωσης. Το προϊόν απελευθερώνεται κατακόρυφα.
3. Απομακρυνθείτε αμέσως από το δωμάτιο και κλείστε την πόρτα.
4. Μετά από τουλάχιστον 2 ώρες, ανοίξτε την πόρτα του δωματίου και αερίστε για τουλάχιστον 1 ώρα ανοίγοντας τα παράθυρα. Επαναλάβετε την εφαρμογή εάν είναι απαραίτητο

Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)

Τύπος έγκρισης: Οριστική έγκριση σύμφωνα με το ΠΔ 205/01.
Παρασκευάζεται από την:
OR.MA S.r.l
Via Chiribiri 2
10028
Trofarello (TO)
ITALY

Επιστροφή στην αναζήτηση