Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής για Android Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook

MR FIST MEC

prallethrin 0.1% / cyphenothrin 0.2%

(LIQ) / Βοηθητικές ουσίες: 0%


Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευασματος: Εντομοκτόνο για κατσαρίδες, μυρμήγκια, ψύλλους, κοριούς, σκόρους, ψαράκια, τσιμπούρια, σαρανταποδαρούσες, αράχνες και σκορπιούς.
Τρόπος Εφαρμογής: Το σκεύασμα είναι ετοιμόχρηστο μικρογαλάκτωμα. Ψεκάστε μόνο επιφάνειες και ποτέ στον αέρα, από απόσταση 10 cm περίπου μέχρι να διαβραχούν, χωρίς να τρέχουν σταγόνες, τα σημεία όπου περνούν ή κρύβονται τα έντομα.
Κατσαρίδες: Σκοτεινά, υγρά σημεία υπογείων, σοφίτων, αποθηκών. Γύρω από σωληνώσεις ύδρευσης, αποχέτευσης. Κάτω από ντουλάπια. Γύρω από το ψυγείο και το πλυντήριο. Μυρμήγκια: Γύρω από πόρτες και παράθυρα, κατά μήκος σοβατεπιών, στα κενά ξύλινων επενδύσεων των τοίχων και πατώματος, κάτω από ντουλάπια, ηλεκτρικές συσκευές, νεροχύτες.
Σκόροι: Στις εσωτερικές επιφάνειες κενών ντουλαπιών, ιδίως στις γωνίες και χαραμάδες.
Τσιμπούρια: Σε χαραμάδες ξύλου και σε σημεία που κάθονται συνήθως οι σκύλοι.
Ψύλλοι: σε σημεία που κάθονται τα κατοικίδια και γύρω απ΄ αυτά.
Ψαράκια: Πίσω από ράφια, βιβλιοθήκες, ξεκολλημένες ταπετσαρίες.
Κοριοί: Στις ραφές των στρωμάτων, στο σκελετό και τα σανίδια των κρεβατιών, στα ξύλινα έπιπλα και στα κενά ξύλινων επενδύσεων.
Αράχνες: Πάνω στις αράχνες και τους ιστούς τους.
Διαβάστε τον τρόπο εφαρμογής

Συσκευασία:
Είδος - Μέγεθος – Yλικό: Φιάλη πλαστική COEX ή PVC ή PET ή HDPE των 200, 250, 300, 350, 400, 500, 600, 750, 1000 mL (με trigger pump, lock up) Σε εμφανές σημείο της ετικέτας να υπάρχει η φράση: «ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ»

Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)

Τύπος έγκρισης: Οριστική έγκριση σύμφωνα με το ΠΔ 205/01.

Επιστροφή στην αναζήτηση