Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής για Android Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook

KUGAR ONE 30/30/7.5 EC

Χρήση του ζιζανιοκτόνου KUGAR ONE 30/30/7.5 EC

KUGAR ONE 30/30/7.5 EC

Clodinafop-propargyl propargyl 3% / pinoxaden 3% / Clonquintocet-mexyl 0.75% / Florasulam 0.75%

Γαλακτοποιήσιμο υγρό (EC) / Βοηθητικές ουσίες: 93.12%


Πεδία εφαρμογής / Eγκρίσεις σκευάσματος

Tο περιεχόμενο ειναι ορατό μονο σε συνδρομητές της σελίδας

Για να δείτε τις εγκρισεις του σκευάσματος σύμφωνα με το Υπουργειο αγροτικής ανάπτυξης, δραστικές ουσίες, δόσεις σκευάσματος και τρόπο εφαρμογής του KUGAR ONE 30/30/7.5 EC εισέλθετε στο σύστημα
Plant Protection
Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευασματος: Mεταφυτρωτικό ζιζανιοκτόνο για τον έλεγχο ετήσιων αγρωστωδών και πλατύφυλλων ζιζανίων στο σιτάρι. Απορροφάται από τα φύλλα των ζιζανίων και μετακινείται στον μεριστωματικό ιστό όπου δρα παρεμποδίζοντας ταυτόχρονα την βιοσύνθεση των λιπαρών οξέων και των αμινοξέων με διακλαδισμένη αλυσίδα ατόμων άνθρακα. Το pinoxaden και το clodinafop-propargyl δρουν παρεμποδίζοντας τη δράση του ενζύμου Acetyl- CoA- Carboxylase (ACCase), απαραίτητο ένζυμο για τη βιοσύνθεση των λιπαρών οξέων. To florasulam αναστέλλει τη δράση του ενζύμου οξεικογαλακτική συνθετάση (acetolactate synthase-ALS), απαραίτητο ένζυμο για την βιοσύνθεση των αμινοξέων με διακλαδισμένη αλυσίδα ατόμων άνθρακα.
Τρόπος Εφαρμογής: Μεταφυτρωτικός καθολικός ψεκασμός φυλλώματος. Όγκος ψεκαστικού υγρού 10-40 λίτρα νερό στο στρέμμα, με ψεκαστήρες όλων των τύπων και ακροφύσια τύπου σκούπας. Ψεκάστε υπό συνεχή ανάδευση.
1.Το εύρος της δόσης είναι ανάλογο του σταδίου ανάπτυξης και της πυκνότητας των ζιζανίων.
2.Εφαρμόστε το προϊόν σε καλλιέργειες που βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Μην εφαρμόζετε το προϊόν σε καλλιέργειες που είναι προσβεβλημένες ή είναι ταλαιπωρημένες από το κρύο ή την ξηρασία, γιατί η αποτελεσματικότητα μπορεί να μην είναι η βέλτιστη.
3.Για την μέγιστη αποτελεσματικότητα, να εφαρμόζετε το σκεύασμα, σε ζιζάνια που βρίσκονται σε φάση έντονης / ενεργής ανάπτυξη. Μην εφαρμόζετε το προϊόν όταν είναι τα ζιζάνια σε κατάσταση στρες.
4.Να εφαρμόζεται την Άνοιξη μόνο για χειμερινά σιτηρά.
Διαβάστε τον τρόπο εφαρμογής του ζιζανιοκτόνου

Συσκευασία:
-Είδος-Μέγεθος-Υλικό:
1.Φιάλη. 500 κ.εκ, 1 λίτρο. Πολυαιθυλενίου υψηλής πυκνότητας με πολυαμίδιο (HDPE/PA).
2.Δοχείο. 5 λίτρα, 10 λίτρα, 20 λίτρα. Πολυαιθυλενίου υψηλής πυκνότητας με πολυαμίδιο (HDPE/PA).

Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)

Τύπος έγκρισης: Νέα έγκριση (CMS) (άρθρο 37.4)
Λήξη έγκρισης: 30/04/2024
Κωδικός Φυτοτοξικότητας: GHS07+GHS08+GHS09

Επιστροφή στην αναζήτηση