Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής για Android Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook

AVANZA 400 SC

Χρήση του ζιζανιοκτόνου AVANZA 400 SC

AVANZA 400 SC

benzobicyclon 34.7%

Συμπ. Αιώρημα (SC) / Βοηθητικές ουσίες: 60%


Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευασματος: Το AVANZA 400 SC είναι εκλεκτικό ζιζανιοκτόνο για την καταπολέμηση αγρωστωδών, κυπειροειδών και πλατύφυλλων ζιζανίων στην καλλιέργεια του ρυζιού. Η δραστική ουσία του AVANZA 400 SC, Benzobicyclon, ανήκει στους παρεμποδιστές της βιοσύνθεσης της πλαστοκινόνης μέσω της παρεμπόδισης του ενζύμου 4-HPPD. Διαθέτει διαφορετική χημική δομή από τις υπόλοιπες ομάδες ζιζανιοκτόνων που παρεμποδίζουν το ένζυμο 4-HPPD. Το Benzobicyclon ως παρεμποδίστης της διοξυγενάσης του 4-υδροξυφαινυλοπυροσταφυλικού οξέος (4-HPPD), είναι η μόνη δ.ο. του Group 27 HRAC/WSSA (Legacy F2/HRAC), που εφαρμόζεται στην καλλιέργεια του ρυζιού.
Τρόπος Εφαρμογής: Το AVANZA 400 SC εφαρμόζεται προσπαρτικά και μεταφυτρωτικά της καλλιέργειας ρυζιού και των ζιζανίων. Η εφαρμογή γίνεται σε αγρό κατακλυσμένο με νερό με σταθερή στάθμη νερού (≥4 cm). Μετά την εφαρμογή προτείνεται η διατήρηση του νερου στον αγρό για τουλάχιστον 7 ημέρες. Για την επίτευξη της μέγιστης αποτελεσματικότητας διατηρήστε το νερό στον αγρό για 8-10 ημέρες.
-Μετά την εφαρμογή διατηρείστε τον αγρό κατακλυσμένο για τουλάχιστον 7 ημέρες. Για την επίτευξη της μέγιστης αποτελεσματικότητας διατηρήστε το νερό στον αγρό για 8-10 ημέρες.
-Το AVANZA μπορεί να εφαρμοστεί προφυτρωτικά και μεταφυτρωτικά της καλλιέργειας. Οι
εφαρμογές στο χρόνο σποράς (πριν ή αμέσως μετά) παρουσιάζουν υψηλότερη αποτελεσματικότητα από ό,τι οι καθυστερημένες εφαρμογές. Ο ιδανικός χρόνος εφαρμογής είναι κατά τη βλάστηση των ζιζανίων.
Διαβάστε τον τρόπο εφαρμογής του ζιζανιοκτόνου

Συσκευασία:
-Είδος: Φιάλη.
-Μέγεθος σε λίτρα: 0.25-20.
-Υλικό:
1.COEX HDPE/PA
2.F-HDPE
3.PE.

Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)

Τύπος έγκρισης: Εγκριση έκτακτης ανάγκης (άρθρο 53)
Λήξη έγκρισης: 18/07/2024
Επικίνδυνο για το περιβάλλον (GHS09)
Παρασκευάζεται από την:
Gowan Crop Protection Limited (Berkshire)
Highlands House, Basingstoke Road, Spencers Wood
RG7 1NT
Reading, Berkshire
United Kingdom
TEL: 0039 3311940762
e-mail: kpikulik@gowanco.com; eugazzi@gowanco.com
Υπεύθυνοι διάθεσης στην αγορά:
ΕΛΑΝΚΟ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.Β.Ε.
Λεωφόρος Μεσογείων 335
15231
Χαλάνδρι
TEL: 2130065070
FAX: 210 6749514
e-mail: kdimizas@elanco.gr

Επιστροφή στην αναζήτηση