Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής για Android Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook

BROADWAY 85 WG

Χρήση του ζιζανιοκτόνου BROADWAY 85 WG

BROADWAY 85 WG

pyroxsulam 7.1% / Clonquintocet-mexyl 7.1% / Florasulam 1.4%

Βρέξιμοι Κόκκοι (WG) / Βοηθητικές ουσίες: 84.1%


Πεδία εφαρμογής / Eγκρίσεις σκευάσματος

Tο περιεχόμενο ειναι ορατό μονο σε συνδρομητές της σελίδας

Για να δείτε τις εγκρισεις του σκευάσματος σύμφωνα με το Υπουργειο αγροτικής ανάπτυξης, δραστικές ουσίες, δόσεις σκευάσματος και τρόπο εφαρμογής του BROADWAY 85 WG εισέλθετε στο σύστημα
Plant Protection
Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευασματος: Εκλεκτικό µεταφυτρωτικό ζιζανιοκτόνο, µε διασυστηµατική δράση για τον έλεγχο πλατυφύλλων και αγρωστωδών ζιζανίων. Απορροφάται από τις ρίζες και τα φύλλα. Αναστέλλει τη δράση του ενζύμου οξεικογαλακτική συνθετάση (acetolactate synthase – ALS). Μεταφέρεται γρήγορα διαµέσου του ηθµώδους και ξυλώδους ιστού στα µεριστωµατικά κύτταρα του φυτού. Η ανάπτυξη του φυτού µειώνεται µετά από λίγες ώρες, αν και οι τελικές επιπτώσεις χρειάζονται µερικές εβδοµάδες για να φανούν.
Τρόπος Εφαρμογής: Καθολικός ψεκασμός φυλλώματος, με μικρότερη προτεινόμενη πίεση 2-3 atm και ψεκαστικό όγκο 10-40 λίτρα ψεκαστικού υγρού ανά στρέμμα.
1.Η χρήση στο σιτάρι περιλαμβάνει και τη καλλιέργεια του τριτικάλε.
2.Το προϊόν εφαρμόζεται με την προσθήκη ενός κατάλληλου επιφανειοδραστικού (Codacide, Vivolt) στη συνιστώμενη δόση.
3.Μην εφαρμόζετε το προϊόν όταν οι καλλιέργειες είναι υπό συνθήκες στρες, που προκαλούνται από κρύο, ξηρασία, ελλείψεις θρεπτικών στοιχείων κ.λπ. Σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών, που χαρακτηρίζονται από μεγάλο θερμοκρασιακό εύρος και χαμηλές θερμοκρασίες, ενδέχεται να υπάρξουν προσωρινές επιβραδύνσεις στην ανάπτυξη της καλλιέργειας που δεν επηρεάζουν την τελική παραγωγή.
Διαβάστε τον τρόπο εφαρμογής του ζιζανιοκτόνου

Συσκευασία:
-Είδος-Μέγεθος-Υλικό: Φιάλες/Δοχεία. 0.25 - 10 κιλά. Laminated bag/sachet/pouch ή HDPE.

Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)

Τύπος έγκρισης: Αμοιβαία αναγνώριση (άρθρο 40)
Λήξη έγκρισης: 30/04/2026
Επικίνδυνο για το περιβάλλον (GHS09)

Επιστροφή στην αναζήτηση