Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής για Android Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook

TWP 092i

cypermethrin 0.15% / Propiconazole 93% / ipbc 0.75%

(EW) / Βοηθητικές ουσίες: 0%


Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευασματος: Συντηρητικό ξύλου για προστασία από μύκητες και έντομα που καταστρέφουν το ξύλο. Κατάλληλο για εξωτερικές ξύλινες επιφάνειες που δεν βρίσκονται σε επαφή με το έδαφος και το νερό.
Τρόπος Εφαρμογής: Προϊόν υδατοδιαλυτό έτοιμο για χρήση, δεν αραιώνεται. Ανακατέψτε καλά πριν και κατά τη διάρκεια της χρήσης. Εφαρμόζεται με επάλειψη με πινέλο ή και ρολό. Κατά την εφαρμογή, η υγρασία του ξύλου δεν πρέπει να υπερβαίνει το 18% και η επιφάνεια του ξύλου πρέπει να είναι καθαρή, στεγνή και απαλλαγμένη από τη φθορά. Κατά την εφαρμογή και την ξήρανση, η θερμοκρασία θα πρέπει να είναι πάνω από 5 ° C και η σχετική υγρασία θα πρέπει να είναι κάτω από 80%. Καλύψτε το έδαφος με ένα πλαστικό φύλλο κατά την εξωτερική εφαρμογή. Μην εφαρμόζετε όταν το προϊόν κατά τη διάρκεια της εφαρμογής μπορεί να φτάσει τα επιφανειακά ύδατα. Στεγνώνει σε 1-2 ώρες και επαναβάφεται σε περίπου 24 ώρες (στους 23 ° C και 60% σχετική υγρασία). Ο χρόνος μετά την παρέλευση του οποίου το πεδίο όπου εφαρμόστηκε το προϊόν είναι ακίνδυνο χρήσης από τον άνθρωπο και τα ζώα είναι περίπου μετά από 48 ώρες αναλόγως τις συνθήκες και εφαρμογή χρήσης.
Διαβάστε τον τρόπο εφαρμογής

Συσκευασία:
-Είδος-μέγεθος: Δοχεία των 1, 2.5, 5, 20L, Βαρέλι των 120, 200L και δεξαμενή των 1000L. -Υλικό: Δοχεία από PP/PE. -Σε εμφανές σημείο της ετικέτας της συσκευασίας, να υπάρχει η φράση: «ΦΥΛΑΞΤΕ ΤΟ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ».

Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)

Τύπος έγκρισης: Οριστική έγκριση σύμφωνα με το ΠΔ 205/01, άρθρο 4 με αμοιβαία αναγνώριση.
Λήξη έγκρισης: 22/05/2027
Παρασκευάζεται από την:
Troy Corporation New Jersey
8 Vreeland Road Florham Park
NJ 07105
New Jersey
USA

Επιστροφή στην αναζήτηση