Εγκατάσταση της εφαρμογής για Android Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook
find in page

PRAYSTEC

Χρήση της Φερομόνης PRAYSTEC

PRAYSTEC

[Z]-7-tetradecenal % Άλλα σκευάσματα

Διαχυτήρες εμποτισμένων δακτυλίων (VP) / Βοηθητικές ουσίες: 87.3%


Πεδία εφαρμογής / Eγκρίσεις σκευάσματος

Tο περιεχόμενο ειναι ορατό μονο σε συνδρομητές της σελίδας

Για να δείτε τις εγκρισεις του σκευάσματος σύμφωνα με το Υπουργειο αγροτικής ανάπτυξης, δραστικές ουσίες, δόσεις σκευάσματος και τρόπο εφαρμογής του PRAYSTEC εισέλθετε στο σύστημα
Plant Protection
Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευασματος: Φερομόνη για παρεμπόδιση της σύζευξης των εντόμων Prays oleae (Πυρηνοτρήτης) στην ελιά και Prays citri (Ανθοτρήτη) στα εσπεριδοειδή. Η φερομόνη προσελκύει τα αρσενικά ακμαία άτομα του εντόμου στόχου παρεμποδίζοντας έτσι τη σύζευξη. Το προϊόν επιδρά μόνο στα αρσενικά ακμαία άτομα και δεν έχει καμία επίδραση στα θηλυκά ακμαία, στα αυγά ή τις προνύμφες.
Τρόπος Εφαρμογής: Ο χρήστης αφού αφαιρέσει τη συσκευασία κρεμάει τους διαχυτήρες στα κλαδιά των δέντρων.
Χρόνος εφαρμογής: Για τον καθορισμό του χρόνου εφαρμογής χρησιμοποιείστε παγίδες
παρακολούθησης πληθυσμού (monitoring). Είναι πολύ σημαντικό να γίνουν οι εφαρμογές πριν αρχίσει η πτήση των ακμαίων της γενιάς που διαχειμάζει, δηλαδή με την έναρξη της πτήσης των πρώτων ακμαίων.
1. Ο μεγαλύτερος αριθμός διαχυτήρων στις περιπτώσεις έντονης προσβολής. Συστήνεται τα περισσότερα σημεία
διάχυσης να είναι στα σύνορα του αγροτεμαχίου.
2.Τοποθετήστε τους διαχυτήρες στο ανώτερο τρίτο της κόμης των δέντρων υπό προστασία. Εάν επικρατούν άνεμοι, τοποθετήστε έναν διαχυτήρα σε κάθε δέντρο που βρίσκεται στην αντίθετη πλευρά του αγροτεμαχίου και, στη συνέχεια, κατανείμετε ομοιόμορφα τους υπόλοιπους διαχυτήρες στο αγροτεμάχιο.
3.Υπό κανονικές καιρικές συνθήκες, η διάρκεια της εκπομπής από τον διαχυτήρα είναι 180 ημέρες, η οποία μπορεί να είναι μικρότερη υπό δυσμενείς συνθήκες, όπως υψηλές θερμοκρασίες ή/και ισχυροί άνεμοι.
4. Οι διαχυτήρες θα πρέπει να κατανεμηθούν ομοιόμορφα στο αγροτεμάχιο από το μέσο μέχρι το ανώτερο 1/3 της κόμης του δέντρου, σε κλαδιά ύψους 1,8-2 m.
5.Συστήνεται η εκτίμηση της παρουσίας του εχθρού (ωά, προνύμφες) σε τακτά χρονικά διαστήματα με δειγματοληψίες στην καλλιέργεια. Συμπληρωματικές επεμβάσεις να γίνονται λαμβάνοντας υπόψιν την παρουσία ωών ή προνυμφών στην καλλιέργεια και τον αριθμό των συλλήψεων στις παγίδες παρακολούθησης.
6.Για τον καθορισμό του χρόνου εφαρμογής, χρησιμοποιείστε παγίδες παρακολούθησης πληθυσμού (monitoring).

Πληροφορίες συσκευασίας >> Συσκευασία:
-Είδος-Μέγεθος-Υλικό:
Διαχυτήρες (dispensers).
1.Σακούλα 1-30 διαχυτήρων (145 x 115 mm).
2.Σακούλα 50-200 διαχυτήρων (205 x 300 mm).
3.Σακούλα 250-1000 διαχυτήρων (350 x 350 mm).
Σακούλα: Thermo sealed - Polyester + aluminium + polyethylene.


Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)

Τύπος έγκρισης: Αμοιβαία αναγνώριση (άρθρο 40)
Λήξη έγκρισης: 30/08/2038
danger icon, Code GHS07danger icon, Code GHS09
Κωδικός Φυτοτοξικότητας: GHS07+GHS09
Παρασκευάζεται από την:
SEDQ Healthy Crops S.L. (Barcelona)
C/ Llull 41
08005
Barcelona
SPAIN
TEL: +34 93 7190471
e-mail: regulatory@sedq.es; lupegomez@sedq.es;info@sedq.es
Υπεύθυνοι διάθεσης στην αγορά:
MAGMA-AGRO Α.Ε.Β.Ε. (Μαρούσι)
Λεωφόρος Κηφισίας 55
15123
Μαρούσι
TEL: 211 9904700
e-mail: info@magma-agro.gr

Back to Previous Page Επιστροφή στην αναζήτηση

Διαφημιστικό Banner