ΣΙΤΑΡΙ ΣΚΛΗΡΟ - PUMA S 6,9 EW - εγκεκριμένα Φυτοφάρμακα
Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής για Android Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook

ΣΙΤΑΡΙ ΣΚΛΗΡΟ - PUMA S 6,9 EW

αλεπονουρές: Αγρωστώδη Ετήσια ζιζάνια

PUMA S 6,9 EW

Fenoxaprop-p-ethyl 6.9%

Εναιώρημα (λάδι σε νερό) (EW) / Βοηθητικές ουσίες: 92.86%


Οδηγίες εφαρμογής για ΣΙΤΑΡΙ ΣΚΛΗΡΟ:

Δόσεις σκευάσματος, δραστικές ουσίες και οδηγίες εφαρμογής

Tο περιεχόμενο ειναι ορατό μονο σε συνδρομητές της σελίδας

Για να δείτε την ακριβης δοσολογια, και τρόπο εφαρμογής του PUMA S 6,9 EW για χρηση σε ΣΙΤΑΡΙ ΣΚΛΗΡΟ εισέλθετε στο σύστημα
Plant Protection
Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευάσματος: Μεταφυτρωτικό διασυστηματικό ζιζανιοκτόνο για την καταπολέμηση αγρωστωδών ζιζανίων σε σκληρό και μαλακό σιτάρι. Το Puma S 6,9 EW απορροφάται κυρίως από τα φύλλα και τον βλαστό και μεταφέρεται στις ρίζες και τα ριζώματα. Μετά την εφαρμογή οι νεότεροι ιστοί των φύλλων γίνονται χλωρωτικοί (κίτρινοι) ή νεκρωτικοί (καφέ) και τα φύλλα αποσχίζονται εύκολα. Το τελικό αποτέλεσμα είναι η νέκρωση των ζιζανίων.
Μέθοδος εφαρμογής: Ψεκασμός φυλλώματος με 10-30 λίτρα νερό ανά στρέμμα με πίεση 2,5-3 atm. (38-45 PSI) και μπεκ τύπου σκούπας.
1)Το Puma S 6,9 EW εφαρμόζεται από το στάδιο των 2 φύλλων των ζιζανίων μέχρι και το σχηματισμό του δεύτερου κόμβου. Ειδικά στη φάλαρη συνιστάται να εφαρμόζεται μέχρι τα μέσα του αδελφώματος.
2)Οι μεγάλες δόσεις εφαρμόζονται όταν τα ζιζάνια ξεπεράσουν το στάδιο του αδελφώματος καθώς επίσης και για την αντιμετώπιση της φάλαρης.
3)Να μην ψεκάζετε όταν οι καλλιέργειες δεν είναι εύρωστες.
Σε περίπτωση αποτυχίας της καλλιέργειας, στην ίδια καλλιεργητική περίοδο μπορούν να σπαρούν αραβόσιτος και σόργο αφού μεσολαβήσουν τρεις (3) εβδομάδες μετά την εφαρμογή του Puma S 6,9 EW.
Συνθήκες εφαρμογής: 1)Το Puma S 6,9 EW εφαρμόζεται από το στάδιο των 2 φύλλων των ζιζανίων μέχρι και το σχηματισμό του δεύτερου κόμβου. Ειδικά στη φάλαρη συνιστάται να εφαρμόζεται μέχρι τα μέσα του αδελφώματος. 2)Οι μεγάλες δόσεις εφαρμόζονται όταν τα ζιζάνια ξεπεράσουν το στάδιο του αδελφώματος καθώς επίσης και για την αντιμετώπιση της φάλαρης. 3)Να μην ψεκάζετε όταν οι καλλιέργειες δεν είναι εύρωστες. Σε περίπτωση αποτυχίας της καλλιέργειας, στην ίδια καλλιεργητική περίοδο μπορούν να σπαρούν αραβόσιτος και σόργο αφού μεσολαβήσουν τρεις (3) εβδομάδες μετά την εφαρμογή του Puma S 6,9 EW.
Διαβάστε τον τρόπο εφαρμογής του ζιζανιοκτόνου

Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)

Τύπος έγκρισης: Επανέγκριση (άρθρο 80.5). Σκευάσματα που υπέβαλαν φάκελο προ 6/2011 και εγκρίθηκαν με το ΠΔ 115
Λήξη έγκρισης: 31/12/2024
Λήξη διάθεσης αποθεμάτων στην αγορά: //
Κωδικός Φυτοτοξικότητας: GHS07+GHS09
Παρασκευάζεται από την:
Bayer S.A.S., Bayer CropScience
16 rue Jean-Marie Leclair
CP 90106
69266 Lyon Cedex 09
FRANCE
Υπεύθυνοι διάθεσης στην αγορά::
Bayer Ελλάς ΑΒΕΕ
Αγησιλάου 6-8, Μαρούσι
15123
ΑΘΗΝΑ
TEL: 210 6166000
e-mail: ioannis.tsoutsanis@bayer.com

Επιστροφή στην σελίδα ΣΙΤΑΡΙ ΣΚΛΗΡΟ