ΑΡΑΒΟΣΙΤΟΣ - PLAZA 25 WG - εγκεκριμένα Φυτοφάρμακα
Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής για Android Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook

ΑΡΑΒΟΣΙΤΟΣ - PLAZA 25 WG

Βλήτο: Πλατύφυλλα Ετήσια ζιζάνια

PLAZA 25 WG

Rimsulfuron 25%

Βρέξιμοι Κόκκοι (WG) / Βοηθητικές ουσίες: 74.2%


Οδηγίες εφαρμογής για ΑΡΑΒΟΣΙΤΟΣ:

Δόσεις σκευάσματος, δραστικές ουσίες και οδηγίες εφαρμογής

Tο περιεχόμενο ειναι ορατό μονο σε συνδρομητές της σελίδας

Για να δείτε την ακριβης δοσολογια, και τρόπο εφαρμογής του PLAZA 25 WG για χρηση σε ΑΡΑΒΟΣΙΤΟΣ εισέλθετε στο σύστημα
Plant Protection
Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευάσματος: Εκλεκτικό μεταφυτρωτικό ζιζανιοκτόνο για την καταπολέμηση αγρωστωδών και πλατύφυλλων ζιζανίων σε αραβόσιτο, τομάτα και πατάτα. Απορροφάται από το φύλλωμα και από τις ρίζες των ζιζανίων. Μετακινείται στα ακραία μεριστώματα βλαστού και ρίζας και εμποδίζει την ανάπτυξη των ζιζανίων προκαλώντας την νέκρωση τους.
Μέθοδος εφαρμογής: Καθολικός ψεκασμός φυλλώματος, με 20 – 40 λίτρα ψεκαστικού υγρού ανά στρέμμα, πίεση 2 - 3 atm και μπεκ τύπου σκούπας.
1.Τα αποτελέσματα είναι καλύτερα όταν τα περισσότερα ζιζάνια έχουν φυτρώσει και βρίσκονται σε μικρό στάδιο και σε ζωηρή ανάπτυξη.
2.Συνιστάται η προσθήκη μη ιονιζόμενου επιφανειοδραστικού POTTOK σε δόση 20 κ.εκ./στρ, για την αποτελεσματικότερη δράση του ζιζανιοκτόνου.
3.Η μεγάλη δόση συνιστάται όταν υπάρχει μεγάλη προσβολή κυρίως αγρωστωδών ζιζανίων (στον αραβόσιτο).
4.Συνιστάται δεύτερη εφαρμογή όταν υπάρχει επαναπροσβολή από πολυετή αγρωστώδη ζιζάνια και σε μεγάλη προσβολή από Aγριοντοματιά /Αντράκλα (τομάτα/ πατάτα).
5.Σε μεταφυτευόμενη τομάτα, ο ψεκασμός να πραγματοποιείται αφού η καλλιέργεια έχει ξεπεράσει το μεταφυτευτικό σοκ.
6.Να αποφεύγετε τη διασπορά ψεκαστικού υγρού σε παρακείμενες καλλιέργειες.
7.Κρατείστε απόσταση προστασίας 5 μέτρων από παρακείμενες καλλιέργειες σιταριού και σόργου.
Συνθήκες εφαρμογής: 1.Τα αποτελέσματα είναι καλύτερα όταν τα περισσότερα ζιζάνια έχουν φυτρώσει και βρίσκονται σε μικρό στάδιο και σε ζωηρή ανάπτυξη. 2.Συνιστάται η προσθήκη μη ιονιζόμενου επιφανειοδραστικού POTTOK σε δόση 20 κ.εκ./στρ, για την αποτελεσματικότερη δράση του ζιζανιοκτόνου. 3.Η μεγάλη δόση συνιστάται όταν υπάρχει μεγάλη προσβολή κυρίως αγρωστωδών ζιζανίων (στον αραβόσιτο). 4.Συνιστάται δεύτερη εφαρμογή όταν υπάρχει επαναπροσβολή από πολυετή αγρωστώδη ζιζάνια και σε μεγάλη προσβολή από Aγριοντοματιά /Αντράκλα (τομάτα/ πατάτα). 5.Σε μεταφυτευόμενη τομάτα, ο ψεκασμός να πραγματοποιείται αφού η καλλιέργεια έχει ξεπεράσει το μεταφυτευτικό σοκ. 6.Να αποφεύγετε τη διασπορά ψεκαστικού υγρού σε παρακείμενες καλλιέργειες. 7.Κρατείστε απόσταση προστασίας 5 μέτρων από παρακείμενες καλλιέργειες σιταριού και σόργου.
Διαβάστε τον τρόπο εφαρμογής του ζιζανιοκτόνου

Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)

Τύπος έγκρισης: Νέα έγκριση (CMS) (άρθρο 37.4)
Λήξη έγκρισης: 30/04/2024
Λήξη διάθεσης αποθεμάτων στην αγορά: //
Κωδικός Φυτοτοξικότητας: GHS07+GHS09

Επιστροφή στην σελίδα ΑΡΑΒΟΣΙΤΟΣ