Χρησιμοποιούμε cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πληροφορίες που αφορούν τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων, οι οποίοι ενδεχομένως να τις συνδυάσουν με άλλες πληροφορίες που τους έχετε παραχωρήσει ή τις οποίες έχουν συλλέξει σε σχέση με την από μέρους σας χρήση των υπηρεσιών τους.
Αν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας, συναινείτε στη χρήση των cookies και αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου και τους ορους χρήσης μας. Αν είστε εγγεγραμμένο μέλος της ιστοσελίδας μας μπορείτε ανα πάσα στιγμή να διαγραψετε το λογαριασμό σας.
Στόχος σκευάσματος: Διασυστηματικό μεταφυτρωτικό ζιζανιοκτόνο, για την καταπολέμηση πλατύφυλλων ζιζανίων σε καλλιέργειες σιτηρών. Το florasulam δρα αναστέλλοντας τη δράση του ενζύμου οξειγαλακτική συνθετάση (acetolactate synthase-ALS).
Μέθοδος εφαρμογής: Καθολικός μεταφυτρωτικός ψεκασμός φυλλώματος με πίεση μικρότερη από 2,5 Atm. με τα συνήθη ψεκαστικά εδάφους και με 20-40 λίτρα ψεκαστικού υγρού ανά στρέμμα, με μπεκ τύπου σκούπας. Η εφαρμογη να είναι ομοιόμορφη και να αποφευγεται η επικάλυψη.
Συνθήκες εφαρμογής: 1.Ευαίσθητα ζιζάνια: Κολλητσίδα (Galium aparine) (GALAP), Παπαρούνα (Papaver rhoeas) (PAPRH), Χαμομήλι (Matricaria camomilla) (MATCH), Ανθεμίς (Anthemis arvensis) (ANTAR), Στελλάρια (Stellaria media) (STEME), Καψέλα (Capsella bursa pastoris) (CAPBP), Άγρια Ρόκα (Diplotaxis erucoides) (DIPER), Σινάπι (Sinapis arvensis) (SINAR), Ραπανίδα (Raphanus raphanistrum) (RAPRA), Μπιφόρα (Bifora radians) (BIFRA), Αγριοβίκος (Vicia sativa) (VICSA).
2.Η δόση εξαρτάται από το στάδιο ανάπτυξης της καλλιέργειας και την πυκνότητα των ζιζανίων.
3.Να εφαρμόζεται όταν τα ζιζάνια είναι σε νεαρό στάδιο (4-6 φύλλα) και στην περίπτωση της κολλητσίδας όταν αυτή είναι κάτω από 20 εκ.
4.Να μην χρησιμοποιείται όταν η καλλιέργεια βρίσκεται υπό stress λόγω κρύου ή ξηρασίας ή έλλειψης λίπανσης κλπ.
Με το Plant Protection έχετε πρόσβαση στις λίστες των επιτρεπόμενων σκευασμάτων ανά καλλιέργεια, τις οδηγίες χρήσης, τα δοσολογικά σχήματα, και τον τρόπο εφαρμογής τους, εύκολα, γρήγορα, αξιόπιστα.
2.Η δόση εξαρτάται από το στάδιο ανάπτυξης της καλλιέργειας και την πυκνότητα των ζιζανίων.
3.Να εφαρμόζεται όταν τα ζιζάνια είναι σε νεαρό στάδιο (4-6 φύλλα) και στην περίπτωση της κολλητσίδας όταν αυτή είναι κάτω από 20 εκ.
4.Να μην χρησιμοποιείται όταν η καλλιέργεια βρίσκεται υπό stress λόγω κρύου ή ξηρασίας ή έλλειψης λίπανσης κλπ.