ΠΑΤΑΤΕΣ - CLOMAGAN 36CS - εγκεκριμένα Φυτοφάρμακα
Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής για Android Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΤΑΤΕΣ - CLOMAGAN 36CS

πορφυρό λάμιο: Πλατύφυλλα Ετήσια ζιζάνια

CLOMAGAN 36CS

Clomazone 36%

Εναιώρημα Μικροκαψουλών (CS) / Βοηθητικές ουσίες: 68.22%


Οδηγίες εφαρμογής για ΠΑΤΑΤΕΣ:

Δόσεις σκευάσματος, δραστικές ουσίες και οδηγίες εφαρμογής

Tο περιεχόμενο ειναι ορατό μονο σε συνδρομητές της σελίδας

Για να δείτε την ακριβης δοσολογια, και τρόπο εφαρμογής του CLOMAGAN 36CS για χρηση σε ΠΑΤΑΤΕΣ εισέλθετε στο σύστημα
Plant Protection
Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευάσματος: Εκλεκτικό προφυτρωτικό ζιζανιοκτόνο για την καταπολέμηση ετησίων πλατύφυλλων και ορισμένων αγρωστωδών ζιζανίων. Απορροφάται από τις ρίζες και τους βλαστούς και μετακινείται διασυστηματικά προς το πάνω μέρος του φυτού παρεμποδίζοντας τη βιοσύνθεση των καροτινοειδών.
Μέθοδος εφαρμογής: Ομοιόμορφος ψεκασμός του εδάφους προφυτρωτικά αμέσως μετά τη σπορά. Το χωράφι πρέπει να είναι καλά προετοιμασμένο (ψιλοχωματισμένο). Η εφαρμογή πρέπει να γίνεται με ακροφύσια τύπου σκούπας, πίεση ψεκαστικού μέχρι 3 ατμ. (30 - 45 psi) υπό συνεχή ανάδευση.
1.Η αποτελεσματικότητα του προϊόντος μπορεί να επηρεαστεί από ξηρές κλιματικές συνθήκες που μπορεί να επικρατήσουν για 2 εβδομάδες μετά την εφαρμογή. Εάν δεν βρέξει 7-10 ημέρες μετά την εφαρμογή συνιστάται άρδευση για την ενεργοποίηση του ζιζανιοκτόνου.
2.Σε ελαφριά εδάφη συστήνεται για αποφυγή ενδεχόμενης φυτοτοξικότητας, η δόση να μειώνεται σε 20 κ.εκ./ στρέμμα στην πατάτα και 26κ.εκ./στρέμμα στην χειμερινή ελαιοκράμβη.
3.Σε περιπτώσεις αμειψισποράς συνιστάται να γίνεται αερισμός του εδάφους αμέσως μετά τη συγκομιδή και άροση πριν τη σπορά/φύτευση της νέας καλλιέργειας.
Συνθήκες εφαρμογής: 1.Η αποτελεσματικότητα του προϊόντος μπορεί να επηρεαστεί από ξηρές κλιματικές συνθήκες που μπορεί να επικρατήσουν για 2 εβδομάδες μετά την εφαρμογή. Εάν δεν βρέξει 7-10 ημέρες μετά την εφαρμογή συνιστάται άρδευση για την ενεργοποίηση του ζιζανιοκτόνου. 2.Σε ελαφριά εδάφη συστήνεται για αποφυγή ενδεχόμενης φυτοτοξικότητας, η δόση να μειώνεται σε 20 κ.εκ./ στρέμμα στην πατάτα και 26κ.εκ./στρέμμα στην χειμερινή ελαιοκράμβη. 3.Σε περιπτώσεις αμειψισποράς συνιστάται να γίνεται αερισμός του εδάφους αμέσως μετά τη συγκομιδή και άροση πριν τη σπορά/φύτευση της νέας καλλιέργειας.
Διαβάστε τον τρόπο εφαρμογής του ζιζανιοκτόνου

Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)

Τύπος έγκρισης: Αμοιβαία αναγνώριση (άρθρο 40)
Λήξη έγκρισης: 31/10/2024
Λήξη διάθεσης αποθεμάτων στην αγορά: //
Κωδικός Φυτοτοξικότητας: GHS07
Παρασκευάζεται από την:
SIPCAM OXON S.p.A. (Milano)
Via Sempione 195
20016 20016
Pero (Milano)
ITALY
TEL: 00390371 596229
FAX: 00390371 596230
e-mail: vricci@sipcam.it
Υπεύθυνοι διάθεσης στην αγορά::
ΑΛΦΑ ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΕΦΟΔΙΑ ΑΕBΕ
Εθνικής Αντιστάσεως 73 και Σποράδων
15231
ΧΑΛΑNΔΡΙ
TEL: 211 1205555
FAX: 211 1205559
e-mail: technical@alfagro.gr

Επιστροφή στην σελίδα ΠΑΤΑΤΕΣ