ΚΡΙΘΑΡΙ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ - CLYDE - εγκεκριμένα Φυτοφάρμακα
Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής για Android Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook

ΚΡΙΘΑΡΙ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ - CLYDE

Παπαρούνα: Πλατύφυλλα Ετήσια ζιζάνια

CLYDE

Florasulam 25%

Υδατοδιαλυτοί κόκκοι (SG) / Βοηθητικές ουσίες: 74.49%


Οδηγίες εφαρμογής για ΚΡΙΘΑΡΙ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ:

Δόσεις σκευάσματος, δραστικές ουσίες και οδηγίες εφαρμογής

Tο περιεχόμενο ειναι ορατό μονο σε συνδρομητές της σελίδας

Για να δείτε την ακριβης δοσολογια, και τρόπο εφαρμογής του CLYDE για χρηση σε ΚΡΙΘΑΡΙ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ εισέλθετε στο σύστημα
Plant Protection
Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευάσματος: Εκλεκτικό διασυστηματικό μεταφυτρωτικό ζιζανιοκτόνο για την καταπολέμηση πλατύφυλλων ζιζανίων στα σιτηρά. Απορροφάται κυρίως από το φύλλωμα και δευτερευόντως από τις ρίζες των ζιζανίων και μετακινείται στα ακραία μεριστώματα, βλαστού και ρίζας παρεμποδίζοντας την ανάπτυξή τους. Δρα ως παρεμποδιστής του ενζύμου οξεικογαλακτική συνθετάση (ALS), με αποτέλεσμα την παρεμπόδιση της βιοσύνθεσης των αμινοξέων και την αναστολή της ανάπτυξης των ζιζανίων μέσα στις επόμενες ημέρες από την εφαρμογή. Καταστροφή των ευαίσθητων ειδών επέρχεται μέσα σε 2 έως 8 εβδομάδες ανάλογα με τις καλλιεργητικές συνθήκες.
Μέθοδος εφαρμογής: Καθολικός ψεκασμός φυλλώματος με μπεκ τύπου σκούπας με πίεση μικρότερη από 2,5 ατμόσφαιρες και υπό συνεχή ανάδευση με τα συνήθη ψεκαστικά εδάφους και με 7-40 λίτρα ψεκαστικού υγρού στο στρέμμα.
1.Τα ζιζάνια είναι ευαίσθητα όταν είναι σε νεαρό στάδιο (4-6 φύλλα) και βρίσκονται σε ζωηρή ανάπτυξη.
2.Η δόση εξαρτάται από το πληθυσμό και το στάδιο ανάπτυξης των ζιζανίων.
3.Μην ψεκάσετε όταν φυσάει. Πάρτε τις απαραίτητες προφυλάξεις για να αποφευχθούν τα σταγονίδια του ψεκασμού να μεταφερθούν σε γειτονικές ευαίσθητες καλλιέργειες.
4.Να μην χρησιμοποιείται όταν η καλλιέργεια βρίσκεται σε καταπόνηση.
Συνθήκες εφαρμογής: 1.Τα ζιζάνια είναι ευαίσθητα όταν είναι σε νεαρό στάδιο (4-6 φύλλα) και βρίσκονται σε ζωηρή ανάπτυξη. 2.Η δόση εξαρτάται από το πληθυσμό και το στάδιο ανάπτυξης των ζιζανίων. 3.Μην ψεκάσετε όταν φυσάει. Πάρτε τις απαραίτητες προφυλάξεις για να αποφευχθούν τα σταγονίδια του ψεκασμού να μεταφερθούν σε γειτονικές ευαίσθητες καλλιέργειες. 4.Να μην χρησιμοποιείται όταν η καλλιέργεια βρίσκεται σε καταπόνηση.
Διαβάστε τον τρόπο εφαρμογής του ζιζανιοκτόνου

Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)

Τύπος έγκρισης:
Λήξη έγκρισης: 31/12/2031
Λήξη διάθεσης αποθεμάτων στην αγορά: //
Κωδικός Φυτοτοξικότητας: GHS07+GHS09

Επιστροφή στην σελίδα ΚΡΙΘΑΡΙ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ