ΡΕΒΑ ΥΠΑΙΘΡΟΥ - LONTREL 600 SL - εγκεκριμένα Φυτοφάρμακα
Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής για Android Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook

ΡΕΒΑ ΥΠΑΙΘΡΟΥ - LONTREL 600 SL

χοιροβότανο: Πλατύφυλλα Ετήσια ζιζάνια

LONTREL 600 SL

Clopyralid 60%

Πυκνό Διάλυμα (SL) / Βοηθητικές ουσίες: 39.76%


Οδηγίες εφαρμογής για ΡΕΒΑ ΥΠΑΙΘΡΟΥ:

Δόσεις σκευάσματος, δραστικές ουσίες και οδηγίες εφαρμογής

Tο περιεχόμενο ειναι ορατό μονο σε συνδρομητές της σελίδας

Για να δείτε την ακριβης δοσολογια, και τρόπο εφαρμογής του LONTREL 600 SL για χρηση σε ΡΕΒΑ ΥΠΑΙΘΡΟΥ εισέλθετε στο σύστημα
Plant Protection
Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευάσματος: Εκλεκτικό διασυστηματικό μεταφυτρωτικό ζιζανιοκτόνο για τον έλεγχο πολυετών και ετησίων πλατύφυλλων ζιζανίων. Το δραστικό του συστατικό ανήκει στην Χημική Ομάδα των Pyridine Carboxylic Acids. Απορροφάται από τα φύλλα και τις ρίζες, ενώ κινείται ανοδικά και καθοδικά στο φυτικό σώμα. Συγκεντρώνεται στους μεριστωματικούς ιστούς και διακόπτει τη φυσιολογική ανάπτυξη, οδηγώντας σε νέκρωση και τελικά στο θάνατο του ζιζανίου. Τα πολυετή ζιζάνια θανατώνονται πλήρως και δεν ξαναναπτύσσονται στις επόμενες καλλιέργειες.
Μέθοδος εφαρμογής: Ομοιόμορφος ψεκασμός του φυλλώματος των ζιζανίων.
1)Το LONTREL 600 SL είναι δραστικό σε ετήσια και πολυετή ζιζάνια της οικογένειας Compositae και Leguminosae και σε ορισμένα είδη των οικογενειών Umbelliferae, Polygonaceae και Solanaceae.
2)Επιλέξτε την κατάλληλη δόση για το εκάστοτε μέγεθος των ζιζανίων. Τα καλύτερα αποτελέσματα επιτυγχάνονται όταν η εφαρμογή γίνεται σε ζιζάνια που βρίσκονται στα αρχικά ευαίσθητα στάδια ανάπτυξης. Η αποτελεσματικότητα μπορεί να μειωθεί αν τα φυτά έχουν υποστεί στρες ξηρασίας κατά την εφαρμογή.
3)Στα ετήσια ζιζάνια, το LONTREL 600 SL πρέπει να εφαρμόζεται σε νεαρή ηλικία, πριν την επιμήκυνση του στελέχους.
4)Στα πολυετή ζιζάνια, το LONTREL 600 SL πρέπει να εφαρμόζεται όταν τα ζιζάνια βρίσκονται σε στάδιο ανάπτυξης.
Συνθήκες εφαρμογής: 1)Το LONTREL 600 SL είναι δραστικό σε ετήσια και πολυετή ζιζάνια της οικογένειας Compositae και Leguminosae και σε ορισμένα είδη των οικογενειών Umbelliferae, Polygonaceae και Solanaceae. 2)Επιλέξτε την κατάλληλη δόση για το εκάστοτε μέγεθος των ζιζανίων. Τα καλύτερα αποτελέσματα επιτυγχάνονται όταν η εφαρμογή γίνεται σε ζιζάνια που βρίσκονται στα αρχικά ευαίσθητα στάδια ανάπτυξης. Η αποτελεσματικότητα μπορεί να μειωθεί αν τα φυτά έχουν υποστεί στρες ξηρασίας κατά την εφαρμογή. 3)Στα ετήσια ζιζάνια, το LONTREL 600 SL πρέπει να εφαρμόζεται σε νεαρή ηλικία, πριν την επιμήκυνση του στελέχους. 4)Στα πολυετή ζιζάνια, το LONTREL 600 SL πρέπει να εφαρμόζεται όταν τα ζιζάνια βρίσκονται σε στάδιο ανάπτυξης.
Διαβάστε τον τρόπο εφαρμογής του ζιζανιοκτόνου

Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)

Τύπος έγκρισης: Νέα έγκριση (CMS) (άρθρο 37.4)
Λήξη έγκρισης: 30/04/2023
Λήξη διάθεσης αποθεμάτων στην αγορά: //

Σημείωση: Οσα σκευάσματα εμφανίζονται στους καταλόγους, παρόλο που η ημερομηνία λήξης τους είναι προγενέστερη της σημερινής, για τα οποία δεν υπάρχει ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ ή δεν εμφανίζεται η λέξη ΑΠΟΣYΡΘΗΚΕ, η έγκρισή τους είναι σε ισχύ και βρίσκονται σε διαδικασία ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ.

Επιστροφή στην σελίδα ΡΕΒΑ ΥΠΑΙΘΡΟΥ