ΑΜΠΕΛΙ: Επιτραπέζιες Ποικιλίες - GARFIT - εγκεκριμένα Φυτοφάρμακα
Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής για Android Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook

ΑΜΠΕΛΙ: Επιτραπεζιες Ποικιλιες - GARFIT

χοιροβότανο: Πλατύφυλλα Ετήσια ζιζάνια

GARFIT

Glyphosate, σε οξύ 27% / Diflufenican 3%

Συμπ. Αιώρημα (SC) / Βοηθητικές ουσίες: 46.18%


Οδηγίες εφαρμογής για ΑΜΠΕΛΙ: Επιτραπέζιες Ποικιλίες:

Δόσεις σκευάσματος, δραστικές ουσίες και οδηγίες εφαρμογής

Tο περιεχόμενο ειναι ορατό μονο σε συνδρομητές της σελίδας

Για να δείτε την ακριβης δοσολογια, και τρόπο εφαρμογής του GARFIT για χρηση σε ΑΜΠΕΛΙ: Επιτραπέζιες Ποικιλίες εισέλθετε στο σύστημα
Plant Protection
Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευάσματος: Διασυστηματικό ζιζανιοκτόνο για την καταπολέμηση ετήσιων αγρωστωδών και πλατύφυλλων ζιζανίων. Είναι μίγμα δυο δραστικών ουσιών: Η δ.ο. glyphosate, μεταφυτρωτικό μη εκλεκτικό ζιζανιοκτόνο που απορροφάται από τα φύλλα και τους τρυφερούς βλαστούς των ζιζανίων και παρεμποδίζει το ένζυμο EPSPS αναστέλλοντας τη βιοσύνθεση των αρωματικών αμινοξέων. Η δ.ο. diflufenican, έχει δράση επαφής και υπολειμματική διάρκεια, απορροφάται από τις ρίζες κατά την βλάστηση των ζιζανίων και αναστέλλει τη βιοσύνθεση των καροτενοειδών. Δρα τόσο σε ζιζάνια που έχουν φυτρώσει κατά τη στιγμή της εφαρμογής, όσο και σε ζιζάνια που βλαστάνουν σε διάστημα μερικών εβδομάδων από την εφαρμογή. Η διάρκεια προστασίας είναι 90 – 120 ημέρες
Διαβάστε τον τρόπο εφαρμογής του ζιζανιοκτόνου

Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)

Τύπος έγκρισης: Νέα έγκριση (CMS) (άρθρο 37.4)
Λήξη έγκρισης: 31/12/2018
Λήξη διάθεσης αποθεμάτων στην αγορά: //

Σημείωση: Οσα σκευάσματα εμφανίζονται στους καταλόγους, παρόλο που η ημερομηνία λήξης τους είναι προγενέστερη της σημερινής, για τα οποία δεν υπάρχει ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ ή δεν εμφανίζεται η λέξη ΑΠΟΣYΡΘΗΚΕ, η έγκρισή τους είναι σε ισχύ και βρίσκονται σε διαδικασία ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ.

Κωδικός Φυτοτοξικότητας: GHS07+GHS09

Επιστροφή στην σελίδα ΑΜΠΕΛΙ: Επιτραπέζιες Ποικιλίες