ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ - KYLEO - εγκεκριμένα Φυτοφάρμακα
Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής για Android Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ - KYLEO

πολυκόµπια: Πλατύφυλλα Ετήσια ζιζάνια

KYLEO

Glyphosate, σε οξύ 24% / 2,4-D, σε οξύ 16%

Πυκνό Διάλυμα (SL) / Βοηθητικές ουσίες: 65.52%


Οδηγίες εφαρμογής για ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ:

Δόσεις σκευάσματος, δραστικές ουσίες και οδηγίες εφαρμογής

Tο περιεχόμενο ειναι ορατό μονο σε συνδρομητές της σελίδας

Για να δείτε την ακριβης δοσολογια, και τρόπο εφαρμογής του KYLEO για χρηση σε ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ εισέλθετε στο σύστημα
Plant Protection
Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευάσματος: Διασυστηματικό μη εκλεκτικό μεταφυτρωτικό ζιζανιοκτόνο για την καταπολέμηση ετήσιων και πολυετών (αγρωστωδών και πλατύφυλλων ζιζανίων), υδροχαρών ζιζανίων και ξυλωδών φυτών καθώς και την καταπολέμηση των παραφυάδων. Απορροφάται από τα φύλλα και τους τρυφερούς βλαστούς των ζιζανίων. Το Glyphosate παρεμποδίζει το ένζυμο EPSPS αναστέλλοντας τη βιοσύνθεση των αρωματικών αμινοξέων. Το 2.4-D μετακινείται στους νεαρούς μεριστωματικούς ιστούς, επηρεάζοντας την αναπνοή, τα αποθέματα θρεπτικών συστατικών και την κυτταρική διαίρεση.
Μέθοδος εφαρμογής: Κατευθυνόμενος ομοιόμορφος ψεκασμός των ζιζανίων με 20 – 40 λίτρα ψεκαστικού υγρού / στρέμμα ή κατευθυνόμενος εντοπισμένος ψεκασμός στη γραμμή φύτευσης ή κάτω από την κόμη των δέντρων. Τα σταγονίδια του ψεκαστικού διαλύματος να μην έρθουν σε επαφή με το φύλλωμα, με τους καρπούς ή με γειτονικές ευαίσθητες καλλιέργειες.
Χρησιμοποιείστε ακροφύσια τύπου σκούπας και ψεκάστε με πίεση μικρότερη από 2 atm (30 PSI) ή χρησιμοποιείστε ακροφύσια μειωμένης διασποράς.
1. Η εφαρμογή του να γίνεται με κατευθυνόμενο ψεκασμό αποφεύγοντας την διασπορά των σταγονιδίων του ψεκαστικού διαλύματος σε γειτονικές ευαίσθητες καλλιέργειες.
2. Το εύρος της δόσης είναι ανάλογο του είδους και του πληθυσμού των ζιζανίων. Για ετήσια ζιζάνια χρησιμοποιείται η χαμηλή δόση, ενώ για πολυετή η υψηλότερη.
3. Ο εντοπισμένος ψεκασμός για την καταστροφή των παραφυάδων να πραγματοποιείται όταν αυτές έχουν μήκος μικρότερο των 25 εκατοστών. Σε περίπτωση που η εφαρμογή πραγματοποιείται με επινώτιο ψεκαστήρα 15λίτρων, εφαρμόστε 5-6 ψεκαστήρες ανά 10 στρέμματα.
4. Για τον κατευθυνόμενο εντοπισμένο ψεκασμό σε ελιά ή εσπεριδοειδή η εφαρμογή να γίνεται στη γραμμή φύτευσης ή κάτω από τη κόμη των δέντρων καλύπτοντας το 1/3 της επιφάνειας του αγρού κάτω από το δέντρο (το οποίο αντιστοιχεί σε 150 κ.εκ. σκευάσματος/στρέμμα/εφαρμογή).
5. Για καλύτερα αποτελέσματα να εφαρμόζεται σε συνθήκες μέτριας θερμοκρασίας (μεταξύ 8 και 25ο C) και με υψηλή υγρασία περιβάλλοντος (όχι κάτω από 60%).
6. Να μην εφαρμόζεται αν αναμένεται βροχή σε διάστημα 3 ωρών.
7. Μην ψεκάζετε όταν φυσάει.
8. Η εφαρμογή να γίνεται όταν δεν υπάρχει νερό στα στραγγιστικά κανάλια.
9. Η συλλογή των καρπών σε ελαιώνες και οπωρώνες εσπεριδοειδών επιτρέπεται μόνο από το δέντρο.
10. Δεν επιτρέπεται η εφαρμογή του σκευάσματος σε καρπούς πεσμένους στο έδαφος.
11. Να αποφεύγεται η επαφή των καρπών με το ψεκαστικό υγρό ή το έδαφος που έχει γίνει εφαρμογή.
Συνθήκες εφαρμογής: 1. Η εφαρμογή του να γίνεται με κατευθυνόμενο ψεκασμό αποφεύγοντας την διασπορά των σταγονιδίων του ψεκαστικού διαλύματος σε γειτονικές ευαίσθητες καλλιέργειες. 2. Το εύρος της δόσης είναι ανάλογο του είδους και του πληθυσμού των ζιζανίων. Για ετήσια ζιζάνια χρησιμοποιείται η χαμηλή δόση, ενώ για πολυετή η υψηλότερη. 3. Ο εντοπισμένος ψεκασμός για την καταστροφή των παραφυάδων να πραγματοποιείται όταν αυτές έχουν μήκος μικρότερο των 25 εκατοστών. Σε περίπτωση που η εφαρμογή πραγματοποιείται με επινώτιο ψεκαστήρα 15λίτρων, εφαρμόστε 5-6 ψεκαστήρες ανά 10 στρέμματα. 4. Για τον κατευθυνόμενο εντοπισμένο ψεκασμό σε ελιά ή εσπεριδοειδή η εφαρμογή να γίνεται στη γραμμή φύτευσης ή κάτω από τη κόμη των δέντρων καλύπτοντας το 1/3 της επιφάνειας του αγρού κάτω από το δέντρο (το οποίο αντιστοιχεί σε 150 κ.εκ. σκευάσματος/στρέμμα/εφαρμογή). 5. Για καλύτερα αποτελέσματα να εφαρμόζεται σε συνθήκες μέτριας θερμοκρασίας (μεταξύ 8 και 25ο C) και με υψηλή υγρασία περιβάλλοντος (όχι κάτω από 60%). 6. Να μην εφαρμόζεται αν αναμένεται βροχή σε διάστημα 3 ωρών. 7. Μην ψεκάζετε όταν φυσάει. 8. Η εφαρμογή να γίνεται όταν δεν υπάρχει νερό στα στραγγιστικά κανάλια. 9. Η συλλογή των καρπών σε ελαιώνες και οπωρώνες εσπεριδοειδών επιτρέπεται μόνο από το δέντρο. 10. Δεν επιτρέπεται η εφαρμογή του σκευάσματος σε καρπούς πεσμένους στο έδαφος. 11. Να αποφεύγεται η επαφή των καρπών με το ψεκαστικό υγρό ή το έδαφος που έχει γίνει εφαρμογή.
Διαβάστε τον τρόπο εφαρμογής του ζιζανιοκτόνου

Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)

Τύπος έγκρισης: Ανανέωση της άδειας μετά την ανανέωση της δ.ο. για ZRMS (άρθρο 43)
Λήξη έγκρισης: 15/12/2024
Λήξη διάθεσης αποθεμάτων στην αγορά: //
Κωδικός Φυτοτοξικότητας: GHS07+GHS09
Παρασκευάζεται από την:
NUFARM GmbH & Co KG
St-Peter Strasse, 25
A-4021
Linz
AUSTRIA
TEL: +43 70 69182313
FAX: +43 70 6918 2004
e-mail: Eric.Gibert@at.nufarm.com
Υπεύθυνοι διάθεσης στην αγορά::
Κ&Ν ΕΥΘΥΜΙΑΔΗ Μ.ΑΒΕΕ
ΒΙ.ΠΕ.Θ., Τ.Θ. 48
57022
ΣΙΝΔΟΣ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
TEL: 2310 586656
FAX: 2310 798423
e-mail: info@eftymiadis.gr; l.vellis@efthymiadis.gr

Επιστροφή στην σελίδα ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ