ΑΡΑΒΟΣΙΤΟΣ - LUPO - εγκεκριμένα Φυτοφάρμακα
Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook

ΑΡΑΒΟΣΙΤΟΣ - LUPO

γλυστρίδα (αντράκλα): Πλατύφυλλα Ετήσια ζιζάνια

LUPO

Pendimethaline 36.5%

Εναιώρημα Μικροκαψουλών (CS) / Βοηθητικές ουσίες: 64.02%


Οδηγίες εφαρμογής για ΑΡΑΒΟΣΙΤΟΣ:

Δόσεις σκευάσματος, δραστικές ουσίες και οδηγίες εφαρμογής

Tο περιεχόμενο ειναι ορατό μονο σε συνδρομητές της σελίδας

Για να δείτε την ακριβης δοσολογια, και τρόπο εφαρμογής του LUPO για χρηση σε ΑΡΑΒΟΣΙΤΟΣ εισέλθετε στο σύστημα
Plant Protection
Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευάσματος: Εκλεκτικό ζιζανιοκτόνο για την καταπολέµηση ετήσιων αγρωστωδών και πλατύφυλλων ζιζανίων. Στο βιοχηµικό επίπεδο επηρεάζει τη λειτουργία της µίτωσης µε παρεµπόδιση του σχηµατισµού των µικροσωληνίσκων της µιτωτικής ατράκτου.
Τρόπος Εφαρμογής: Ψεκασµός εδάφους προφυτρωτικά ή µεταφυτρωτικά. Χρησιµοποιείτε µπεκ τύπου σκούπας και ψεκάστε µε πίεση ψεκαστικού µικρότερη από 3 –4 ατµόσφαιρες (45-60 PSI).
Φυτοτοξικότητα:
∆εν είναι φυτοτοξικό στις συνιστώµενες καλλιέργειες και δόσεις εφαρµογής. Το προϊόν είναι αποτελεσµατικό και καταπολεµά τα ζιζάνια που φυτρώνουν ή βρίσκονται σε πολύ νεαρό στάδιο (φύτρωµα - κοτυληδόνες). Εφόσον υπάρχουν φυτρωµένα ζιζάνια θα πρέπει προηγουµένως να καταστραφούν µε σκάλισµα ή βοτάνισµα ή µε κατάλληλο µεταφυτρωτικό ζιζανιοκτόνο. Η εκλεκτικότητα ως προς τις παραπάνω καλλιέργειες που σπέρνονται εξαρτάται άµεσα από την τήρηση των οδηγιών του χρόνου και του βάθους σποράς. Σε περίπτωση ανοµοιόµορφης σποράς σε πολύ µικρό βάθος, η εκλεκτικότητα µπορεί να είναι περιορισµένη, ειδικά εάν ακολουθήσουν ισχυρές βροχοπτώσεις µετά την εφαρµογή. Οι µεταφυτευτικές εφαρµογές, πρέπει να γίνονται 7-8 ηµέρες πριν την εγκατάσταση των φυτών, στα οποία δεν πρέπει να γίνει γέµισµα (τράβηγµα χώµατος στην ρίζα) πριν περάσει ένας µήνας. Στα κρεµµύδια, καρότα, καλαµπόκι και ηλίανθο, χρησιµοποιήστε τις µικρότερες δόσεις στα ελαφρά εδάφη. Κατά τις εφαρµογές σε καλλωπιστικά φυτά, το σκεύασµα να µην έρχεται σε επαφή µε το φύλλωµα ή τα µη καλά ξυλοποιηµένα µέρη των φυτών. Το σκεύασµα µπορεί να είναι φυτοτοξικό στις καλλιέργειες που δεν αναφέρονται σε αυτή την ετικέτα.
Διαβάστε τον τρόπο εφαρμογής του ζιζανιοκτόνου

Συσκευασία:
-Είδος Μέγεθος Υλικό: Φιάλες. 50, 100 και 500 κ.εκ. 1, 2.5, 3, 5, 10 και 20 λίτρων. Πολυαιθυλένιο υψηλής πυκνότητας (HDPE).

Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)

Τύπος έγκρισης: Νέα έγκριση (CMS) (άρθρο 37.4)
Λήξη έγκρισης: 31/07/2019
Λήξη διάθεσης αποθεμάτων στην αγορά: //

Σημείωση: Οσα σκευάσματα εμφανίζονται στους καταλόγους, παρόλο που η ημερομηνία λήξης τους είναι προγενέστερη της σημερινής, για τα οποία δεν υπάρχει ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ ή δεν εμφανίζεται η λέξη ΑΠΟΣYΡΘΗΚΕ, η έγκρισή τους είναι σε ισχύ και βρίσκονται σε διαδικασία ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ.

Κωδικός Φυτοτοξικότητας: GHS07+GHS09
Παρασκευάζεται από την:
SIPCAM OXON S.p.A. (Milano)
Via Sempione 195
20016 20016
Pero (Milano)
ITALY
TEL: 00390371 596229
FAX: 00390371 596230
e-mail: vricci@sipcam.it
Υπεύθυνοι διάθεσης στην αγορά::
SIPCAM ΕΛΛΑΣ Μ.ΕΠΕ
Βασιλέως Κωνσταντίνου 32
19400
ΚΟΡΩΠΙ ΑΤΤΙΚΗΣ
TEL: +30 2105223834
FAX: +30 2105223139
e-mail: info@sipcam.gr

Επιστροφή στην σελίδα ΑΡΑΒΟΣΙΤΟΣ