ΑΡΑΒΟΣΙΤΟΣ - DINIRO 4/40/10 WG - εγκεκριμένα Φυτοφάρμακα
Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook

ΑΡΑΒΟΣΙΤΟΣ - DINIRO 4/40/10 WG

γλυστρίδα (αντράκλα): Πλατύφυλλα Ετήσια ζιζάνια

DINIRO 4/40/10 WG

Dicamba 40% / Nicosulfuron 10%

Βρέξιμοι Κόκκοι (WG) / Βοηθητικές ουσίες: 37.89%


Οδηγίες εφαρμογής για ΑΡΑΒΟΣΙΤΟΣ:

Δόσεις σκευάσματος, δραστικές ουσίες και οδηγίες εφαρμογής

Tο περιεχόμενο ειναι ορατό μονο σε συνδρομητές της σελίδας

Για να δείτε την ακριβης δοσολογια, και τρόπο εφαρμογής του DINIRO 4/40/10 WG για χρηση σε ΑΡΑΒΟΣΙΤΟΣ εισέλθετε στο σύστημα
Plant Protection
Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευάσματος: Μεταφυτρωτικό διασυστηματικό ζιζανιοκτόνο για την καταπολέμηση ετήσιων και πολυετών αγρωστωδών και πλατύφυλλων ζιζανίων στον αραβόσιτο. Όλα τα δραστικά συστατικά του απορροφούνται από τις ρίζες, τα φύλλα και τους βλαστούς και μεταφέρονται σε όλο το φυτό παρεμποδίζοντας την ανάπτυξη του. Συγκεκριμένα το dicamba απορυθμίζει την ανάπτυξη και διαφοροποίηση των κυττάρων του φυτού ενώ το nicosulfuron και το prosulfuron εμποδίζουν την κυτταρική διαίρεση.
Τρόπος Εφαρμογής: Μεταφυτρωτικός ψεκασμός φυλλώματος στο στάδιο ανάπτυξης των 2-8 φύλλων της καλλιέργειας με όγκο ψεκαστικού υγρού 20-40 λίτρα νερό στο στρέμμα με υψηλού όγκου ψεκαστήρες με μπεκ τύπου σκούπας και πίεση 2-3 Αtm.
Καλύτερα αποτελέσματα επιτυγχάνονται όταν ο ψεκασμός γίνεται όταν τα ζιζάνια είναι μικρά και στο στάδιο της ζωηρής ανάπτυξής τους.
Συνιστάται η χρήση του ελαιούχου προσκολλητικού παράγοντα ADIGOR (47% methylated rapeseed oil) με δόση 100-150 κ.εκ./στρ. για αύξηση της αποτελεσματικότητας.
Συνθήκες εφαρμογής: Καλύτερα αποτελέσματα επιτυγχάνονται όταν ο ψεκασμός γίνεται όταν τα ζιζάνια είναι μικρά και στο στάδιο της ζωηρής ανάπτυξής τους. Συνιστάται η χρήση του ελαιούχου προσκολλητικού παράγοντα ADIGOR (47% methylated rapeseed oil) με δόση 100-150 κ.εκ./στρ. για αύξηση της αποτελεσματικότητας.
Συνδυαστικότητα:
-
Διαβάστε τον τρόπο εφαρμογής του ζιζανιοκτόνου

Συσκευασία:
-Είδος-Μέγεθος-Υλικό:
1.Δοχεία (canister) 50 γρ. έως και 10 κιλά. HDPE, COEX(HDPE/PA), f-HDPE, PET.
2.Δοχεία (canister) 50 γρ. έως και 10 κιλά. HDPE, COEX(HDPE/PA), f-HDPE, PET.

Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)

Τύπος έγκρισης: Ανανέωση της άδειας μετά την ανανέωση της δ.ο. για CMS (άρθρο 43)
Λήξη έγκρισης: 31/12/2023
Λήξη διάθεσης αποθεμάτων στην αγορά: //
Κωδικός Φυτοτοξικότητας: GHS07+GHS09

Επιστροφή στην σελίδα ΑΡΑΒΟΣΙΤΟΣ