ΑΡΑΒΟΣΙΤΟΣ - SUCCESSOR T - εγκεκριμένα Φυτοφάρμακα
Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook

ΑΡΑΒΟΣΙΤΟΣ - SUCCESSOR T

γλυστρίδα (αντράκλα): Πλατύφυλλα Ετήσια ζιζάνια

SUCCESSOR T

pethoxamid 30% / Terbuthylazine 25%

Γαλακτώδες αιώρημα (SE) / Βοηθητικές ουσίες: 46.34%


Οδηγίες εφαρμογής για ΑΡΑΒΟΣΙΤΟΣ:

Δόσεις σκευάσματος, δραστικές ουσίες και οδηγίες εφαρμογής

Tο περιεχόμενο ειναι ορατό μονο σε συνδρομητές της σελίδας

Για να δείτε την ακριβης δοσολογια, και τρόπο εφαρμογής του SUCCESSOR T για χρηση σε ΑΡΑΒΟΣΙΤΟΣ εισέλθετε στο σύστημα
Plant Protection
Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευάσματος: Το ζιζανιοκτόνο Successor T είναι μίγμα δύο δραστικών ουσιών Pethoxamid και Terbuthylazine για προφυτρωτική και μεταφυτρωτική εφαρμογή για την καταπολέμηση στενόφυλλων και πλατύφυλλων ζιζανίων στον αραβόσιτο. Το Pethoxamid είναι ένα διασυστηματικό ζιζανιοκτόνο, που απορροφάται από τις ρίζες, τα κολεόπτιλα και τους νέους οφθαλμούς. Το Terbuthylazine απορροφάται κυρίως από τις ρίζες και και τα κολεόπτιλα και μεταφέρεται στους χλωροπλάστες όπου δρα παρεμποδίζοντας τη φωτοσύνθεση.
Τρόπος Εφαρμογής: Ομοιόμορφος ψεκασμός του εδάφους με 20-40 λίτρα νερό / στρέμμα.
Για καλύτερα αποτελέσματα η εφαρμογή να γίνεται σε υγρά εδάφη προκειμένου το ζιζανικτόνο να μπορεί να απορροφηθεί αποτελεσματικά από τις ρίζες των ζιζανίων.
Η καλή κατεργασία του εδάφους πριν την εφαρμογή και η επαρκής εδαφική υγρασία βελτιώνει την αποτελεσματικότητα του ζιζανιοκτόνου.
Φυτοτοξικότητα:
Σε δυσμενείς συνθήκες (ανεπαρκές στρώμα κεριού στα φύλλα κατά το χρόνο εφαρμογής, έδαφος ιδιαίτερα στερεό) και σε αντίξοες κλιματολογικές συνθήκες μετά τη χρήση (κλίμα ψυχρό και υγρό) μπορεί να εμφανιστούν παροδικοί αποχρωματισμοί των φύλλων του καλαμποκιού. Τα συμπτώματα αυτά εξαφανίζονται γρήγορα με την ανάπτυξη της καλλιέργειας.
Σε περίπτωση ισχυρής βροχόπτωσης μετά την εφαρμογή του προϊόντος μπορεί να παρατηρηθεί καθυστέρηση στην ανάπτυξη του καλαμποκιού. Σε περίπτωση αμφιβολίας ή αν γίνεται εφαρμογή σε καινούρια ποικιλία καλό θα ήταν να γίνει δοκιμαστική εφαρμογή σε μικρή έκταση ή να συμβουλευτείτε τεχνικό πριν προβείτε σε καθολική εφαρμογή.
Διαβάστε τον τρόπο εφαρμογής του ζιζανιοκτόνου

Συσκευασία:
-Είδος-Μέγεθος-Υλικό:
1.Φιάλη. 300 έως 2 λίτρα. CoEX HDPE/PA.
2.Δοχείο. 3 έως 25 λίτρα. CoEX HDPE/PA.

Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)

Τύπος έγκρισης: Αμοιβαία αναγνώριση (άρθρο 40)
Λήξη έγκρισης: 31/01/2020
Λήξη διάθεσης αποθεμάτων στην αγορά: //

Σημείωση: Οσα σκευάσματα εμφανίζονται στους καταλόγους, παρόλο που η ημερομηνία λήξης τους είναι προγενέστερη της σημερινής, για τα οποία δεν υπάρχει ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ ή δεν εμφανίζεται η λέξη ΑΠΟΣYΡΘΗΚΕ, η έγκρισή τους είναι σε ισχύ και βρίσκονται σε διαδικασία ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ.

Κωδικός Φυτοτοξικότητας: GHS06+GHS07+GHS09

Επιστροφή στην σελίδα ΑΡΑΒΟΣΙΤΟΣ