ΖΑΧΑΡΟΤΕΥΤΛΑ - GOLTIX 70 WG - εγκεκριμένα Φυτοφάρμακα
Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής για Android Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook

ΖΑΧΑΡΟΤΕΥΤΛΑ - GOLTIX 70 WG

Σολανόν το κίτρινο: Πλατύφυλλα Ετήσια ζιζάνια

GOLTIX 70 WG

Metamitron 70%

Βρέξιμοι Κόκκοι (WG) / Βοηθητικές ουσίες: 27.1%


Οδηγίες εφαρμογής για ΖΑΧΑΡΟΤΕΥΤΛΑ:

Δόσεις σκευάσματος, δραστικές ουσίες και οδηγίες εφαρμογής

Tο περιεχόμενο ειναι ορατό μονο σε συνδρομητές της σελίδας

Για να δείτε την ακριβης δοσολογια, και τρόπο εφαρμογής του GOLTIX 70 WG για χρηση σε ΖΑΧΑΡΟΤΕΥΤΛΑ εισέλθετε στο σύστημα
Plant Protection
Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευάσματος: Ζιζανιοκτόνο για την καταπολέμηση μονοετών, πλατυφύλλων και μερικών αγρωστωδών ζιζανίων για την καλλιέργεια των ζαχαρότευτλων.
Τρόπος Εφαρμογής: -Ομοιόμορφος ψεκασμός του εδάφους, με 35-40 λίτρα νερό/στρ. και ενσωμάτωση σε βάθος 2-3 εκ. με ελαφρύ φρεζάρισμα (προφυτρωτική εφαρμογή) ή πότισμα (προσπαρτική). Το χωράφι πρέπει να είναι καλά προετοιμασμένο (ψιλοχωματισμένο). Η εφαρμογή πρέπει να γίνεται με μπέκ τύπου σκούπας, πίεση ψεκαστικού μέχρι 3 ατμ. Με σταθερή ταχύτητα και υπό στενή ανάδευση.
1. Η προσπαρτική εφαρμογή γίνεται σε γυμνό έδαφος κατά προτίμηση όταν το έδαφος είναι μέσης συστάσεως με έλλειψη επιφανειακής υγρασίας.
2.Η προφυτρωτική εφαρμογή συνιστάται σε εδάφη με επιφανειακή υγρασία και καλή προετοιμασία. Να αποφεύγεται η εφαρμογή σε πολύ ελαφρά ή σε οργανικά εδάφη. Καλύτερα αποτελέσματα επιτυγχάνονται εάν ακολουθήσει βροχή ή τεχνητή βροχή.
3. Η μεταφυτρωτική εφαρμογή δίνει καλύτερα αποτελέσματα από τη προφυτρωτική σε βαρειά ή χυμώδη εδάφη. Ο ψεκασμός γίνεται από το στάδιο των δύο πρώτων πραγματικών φύλλων των τεύτλων όταν δεν έχει προηγηθεί ψεκασμός προφυτρωτικά ή ψεκάστηκε μόνο GOLTIX. Από το στάδιο των τεσσάρων πραγματικών φύλλων, όταν έχει προηγηθεί προφυτρωτικός ψεκασμός με άλλα ζιζανιοκτόνα.
4. Οι δόσεις είναι ανάλογα με το είδος των ζιζανίων και τον τύπο του εδάφους.
Ανθεκτικά ζιζάνια:
Ασπράγκαθο
Σκυλόχορτο
Νεράγκαθο ή Κίρσιο
Περικοκλάδα
Tα είδη Βλήτων (Αmaranthus blitoides, A. lividus) και Ζωχός (Sonchus oleraceus) δεν καταπολεμούνται, όμως σοκάρονται σε βαθμό που δεν αποτελούν έντονο πρόβλημα.
Συνθήκες εφαρμογής: 1. Η προσπαρτική εφαρμογή γίνεται σε γυμνό έδαφος κατά προτίμηση όταν το έδαφος είναι μέσης συστάσεως με έλλειψη επιφανειακής υγρασίας. 2.Η προφυτρωτική εφαρμογή συνιστάται σε εδάφη με επιφανειακή υγρασία και καλή προετοιμασία. Να αποφεύγεται η εφαρμογή σε πολύ ελαφρά ή σε οργανικά εδάφη. Καλύτερα αποτελέσματα επιτυγχάνονται εάν ακολουθήσει βροχή ή τεχνητή βροχή. 3. Η μεταφυτρωτική εφαρμογή δίνει καλύτερα αποτελέσματα από τη προφυτρωτική σε βαρειά ή χυμώδη εδάφη. Ο ψεκασμός γίνεται από το στάδιο των δύο πρώτων πραγματικών φύλλων των τεύτλων όταν δεν έχει προηγηθεί ψεκασμός προφυτρωτικά ή ψεκάστηκε μόνο GOLTIX. Από το στάδιο των τεσσάρων πραγματικών φύλλων, όταν έχει προηγηθεί προφυτρωτικός ψεκασμός με άλλα ζιζανιοκτόνα. 4. Οι δόσεις είναι ανάλογα με το είδος των ζιζανίων και τον τύπο του εδάφους. Ανθεκτικά ζιζάνια: Ασπράγκαθο Σκυλόχορτο Νεράγκαθο ή Κίρσιο Περικοκλάδα Tα είδη Βλήτων (Αmaranthus blitoides, A. lividus) και Ζωχός (Sonchus oleraceus) δεν καταπολεμούνται, όμως σοκάρονται σε βαθμό που δεν αποτελούν έντονο πρόβλημα.
Συνδυαστικότητα:
Στις μεταφυτρωτικές εφαρμογές του GOLTIX δεν επιτρέπεται ανάμιξη κανενός εντομοκτόνου. Δεν επιτρέπεται η ανάμιξη και εφαρμογή του GOLTIX με γαλακτωματοποιητές, προσκολλητικά ή διαβρέκτες, καθώς και με υγρά λιπάσματα
Φυτοτοξικότητα:
Είναι απόλυτα εκλεκτικό για την καλλιέργεια των ζαχαρότευτλων και δεν παρουσιάζει καμία φυτοτοξικότητα όταν χρησιμοποιείται σύμφωνα με τις συνιστώμενες οδηγίες χρήσης και τον τρόπο εφαρμογής.
Σε περιπτώσεις έντονης ηλιοφάνειας και υψηλής θερμοκρασίας συνιστάται ο ψεκασμός να γίνεται τις απογευματινές ώρες.
Διαβάστε τον τρόπο εφαρμογής του ζιζανιοκτόνου

Συσκευασία:
-Είδος-Μέγεθος-Υλικό:
Κουτιά 1, 2, 3 και 5 κιλών. Κουτί χάρτινο με εσωτερική επένδυση σακούλας από σύνθετο υλικό.
Κουτιά με εσωτερικό σακίδιο 1, 2, 3 και 5 κιλών. Κουτί χάρτινο με εσωτερικό σακίδιο ΡΕ.

Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)

Τύπος έγκρισης: Παλιές δραστικές ουσίες, οι οποίες δεν συμπεριλαμβάνονται ακόμη στο Παράρτημα 1 της Οδηγίας 91/414/ΕΕ
Λήξη έγκρισης: 28/02/2014
Λήξη διάθεσης αποθεμάτων στην αγορά: //

Σημείωση: Οσα σκευάσματα εμφανίζονται στους καταλόγους, παρόλο που η ημερομηνία λήξης τους είναι προγενέστερη της σημερινής, για τα οποία δεν υπάρχει ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ ή δεν εμφανίζεται η λέξη ΑΠΟΣYΡΘΗΚΕ, η έγκρισή τους είναι σε ισχύ και βρίσκονται σε διαδικασία ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ.

Κωδικός Φυτοτοξικότητας: GHS07+GHS09
Παρασκευάζεται από την:
ADAMA AGAN Ltd
Northern Industrial Zone, P.O. Box 262
77102
Ashdod
ISRAEL
TEL: +972 7 32321330
FAX: +972 7 3232 1315
e-mail: tali.ehrlich@ma-industries.com
Υπεύθυνοι διάθεσης στην αγορά::
ΑΛΦΑ ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΕΦΟΔΙΑ ΑΕBΕ
Εθνικής Αντιστάσεως 73 και Σποράδων
15231
ΧΑΛΑNΔΡΙ
TEL: 211 1205570
FAX: 211 1205572
e-mail: technical@alfagro.gr
MAGMA ΓΕΩΡΓΙΚΕΣ ΕΙΣΡΟΕΣ Ε.Π.Ε.
Εθνικής Αντιστάσεως 73 & Σποράδων
15231
TEL: 2111205570
e-mail: xenia.geogiou@alfagro.gr
INTEREXPO Α.Ε.
ΒΙ.ΠΕ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
715 00
ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Επιστροφή στην σελίδα ΖΑΧΑΡΟΤΕΥΤΛΑ