ΑΜΠΕΛΙ: Οινοποιήσιμες Ποικιλίες - GULFSTREAM - εγκεκριμένα Φυτοφάρμακα
Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής για Android Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook

ΑΜΠΕΛΙ: Οινοποιησιμες Ποικιλιες - GULFSTREAM

Βερόνικα: Πλατύφυλλα Ετήσια ζιζάνια

GULFSTREAM

Glyphosate 27% / Diflufenican 3%

Συμπ. Αιώρημα (SC) / Βοηθητικές ουσίες: 46.2%


Οδηγίες εφαρμογής για ΑΜΠΕΛΙ: Οινοποιήσιμες Ποικιλίες:

Δόσεις σκευάσματος, δραστικές ουσίες και οδηγίες εφαρμογής

Tο περιεχόμενο ειναι ορατό μονο σε συνδρομητές της σελίδας

Για να δείτε την ακριβης δοσολογια, και τρόπο εφαρμογής του GULFSTREAM για χρηση σε ΑΜΠΕΛΙ: Οινοποιήσιμες Ποικιλίες εισέλθετε στο σύστημα
Plant Protection
Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευάσματος: Διασυστηματικό ζιζανιοκτόνο για την καταπολέμηση ετήσιων αγρωστωδών και πλατύφυλλων ζιζανίων. Είναι μίγμα δυο δραστικών ουσιών: Η δ.ο. glyphosate, μεταφυτρωτικό μη εκλεκτικό ζιζανιοκτόνο που απορροφάται από τα φύλλα και τους τρυφερούς βλαστούς των ζιζανίων και παρεμποδίζει το ένζυμο EPSPS αναστέλλοντας τη βιοσύνθεση των αρωματικών αμινοξέων. Η δ.ο. diflufenican, έχει δράση επαφής και υπολειμματική διάρκεια, απορροφάται από τις ρίζες κατά την βλάστηση των ζιζανίων και αναστέλλει τη βιοσύνθεση των καροτενοειδών. Δρα τόσο σε ζιζάνια που έχουν φυτρώσει κατά τη στιγμή της εφαρμογής, όσο και σε ζιζάνια που βλαστάνουν σε διάστημα μερικών εβδομάδων από την εφαρμογή. Η διάρκεια προστασίας είναι 90 – 120 ημέρες.
1.Η εφαρμογή να γίνεται όταν τα ζιζάνια είναι μικρά και βρίσκονται στο στάδιο της ζωηρής
ανάπτυξης. Η μεγαλύτερη δόση εφαρμόζεται σε μεγάλους πληθυσμούς ζιζανίων.
2.Μην ψεκάζετε όταν φυσάει για να αποφεύγετε την διασπορά ψεκαστικών σταγονιδίων σε
γειτονικές ευαίσθητες καλλιέργειες και σε επιφανειακά ύδατα.
3.Να μην εφαρμόζεται με ψεκαστήρα πλάτης.
4.«Δεν έχει τεκμηριωθεί η αποτελεσματικότητα και δεν έχει γίνει έλεγχος για ενδεχόμενες αρνητικές επιπτώσεις από τη χρήση του σκευάσματος στην καλλιέργεια Λιμμετίες (Μοσχολέμονα ή Λάιμ ή Πράσινα λεμόνια). Για τη χρήση του σκευάσματος στην καλλιέργεια αυτή ο κάτοχος της άδειας δε φέρει ευθύνη για πιθανές αποτυχίες που αφορούν την αποτελεσματικότητα ή τη φυτοτοξικότητα από τη χρήση του σκευάσματος».
Συνθήκες εφαρμογής: 1.Η εφαρμογή να γίνεται όταν τα ζιζάνια είναι μικρά και βρίσκονται στο στάδιο της ζωηρής ανάπτυξης. Η μεγαλύτερη δόση εφαρμόζεται σε μεγάλους πληθυσμούς ζιζανίων. 2.Μην ψεκάζετε όταν φυσάει για να αποφεύγετε την διασπορά ψεκαστικών σταγονιδίων σε γειτονικές ευαίσθητες καλλιέργειες και σε επιφανειακά ύδατα. 3.Να μην εφαρμόζεται με ψεκαστήρα πλάτης. 4.«Δεν έχει τεκμηριωθεί η αποτελεσματικότητα και δεν έχει γίνει έλεγχος για ενδεχόμενες αρνητικές επιπτώσεις από τη χρήση του σκευάσματος στην καλλιέργεια Λιμμετίες (Μοσχολέμονα ή Λάιμ ή Πράσινα λεμόνια). Για τη χρήση του σκευάσματος στην καλλιέργεια αυτή ο κάτοχος της άδειας δε φέρει ευθύνη για πιθανές αποτυχίες που αφορούν την αποτελεσματικότητα ή τη φυτοτοξικότητα από τη χρήση του σκευάσματος».
Διαβάστε τον τρόπο εφαρμογής του ζιζανιοκτόνου

Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)

Τύπος έγκρισης: Νέα έγκριση (CMS) (άρθρο 37.4)
Λήξη έγκρισης: 31/12/2018
Λήξη διάθεσης αποθεμάτων στην αγορά: //

Σημείωση: Οσα σκευάσματα εμφανίζονται στους καταλόγους, παρόλο που η ημερομηνία λήξης τους είναι προγενέστερη της σημερινής, για τα οποία δεν υπάρχει ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ ή δεν εμφανίζεται η λέξη ΑΠΟΣYΡΘΗΚΕ, η έγκρισή τους είναι σε ισχύ και βρίσκονται σε διαδικασία ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ.

Κωδικός Φυτοτοξικότητας: GHS07+GHS09

Επιστροφή στην σελίδα ΑΜΠΕΛΙ: Οινοποιήσιμες Ποικιλίες