ΑΡΑΒΟΣΙΤΟΣ - DINIRO 4/40/10 WG - εγκεκριμένα Φυτοφάρμακα
Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook

ΑΡΑΒΟΣΙΤΟΣ - DINIRO 4/40/10 WG

ασπράγκαθο: Πλατύφυλλα Ετήσια ζιζάνια

DINIRO 4/40/10 WG

Dicamba 40% / Nicosulfuron 10%

Βρέξιμοι Κόκκοι (WG) / Βοηθητικές ουσίες: 37.7%


Οδηγίες εφαρμογής για ΑΡΑΒΟΣΙΤΟΣ:

Δόσεις σκευάσματος, δραστικές ουσίες και οδηγίες εφαρμογής

Tο περιεχόμενο ειναι ορατό μονο σε συνδρομητές της σελίδας

Για να δείτε την ακριβης δοσολογια, και τρόπο εφαρμογής του DINIRO 4/40/10 WG για χρηση σε ΑΡΑΒΟΣΙΤΟΣ εισέλθετε στο σύστημα
Plant Protection
Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευάσματος: Το DINIRO 4/40/10 WG είναι μεταφυτρωτικό διασυστηματικό ζιζανιοκτόνο για την καταπολέμηση ετήσιων και πολυετών αγρωστωδών και πλατύφυλλων ζιζανίων στον αραβόσιτο. Όλα τα δραστικά συστατικά του απορροφούνται από τις ρίζες, τα φύλλα και τους βλαστούς και μεταφέρονται σε όλο το φυτό παρεμποδίζοντας την ανάπτυξη του. Συγκεκριμένα το dicamba απορυθμίζει την ανάπτυξη και διαφοροποίηση των κυττάρων του φυτού ενώ το nicosulfuron και το prosulfuron εμποδίζουν την κυτταρική διαίρεση. Το nicosulfuron και prosulfuron εμφανίζουν υπολειμματική δράση.
Τρόπος Εφαρμογής: Μεταφυτρωτικός ψεκασμός φυλλώματος στο στάδιο ανάπτυξης των 2-8 φύλλων της καλλιέργειας με όγκο ψεκαστικού υγρού 20-40 λίτρα νερό στο στρέμμα με υψηλού όγκου ψεκαστήρες με μπεκ τύπου σκούπας και πίεση 2-3 Αtm.
Συνδυαστικότητα:
Δεν συνδυάζεται με οργανοφωσφορικά εντομοκτόνα και υγρά λιπάσματα. Να μην εφαρμόζεται το DINIRO 4/40/10 WG σε σειρά ή σε συνδυασμό με άλλο ζιζανιοκτόνο σκεύασμα που περιέχει σουλφονυλουρία.
Να μην εφαρμόζεται εάν έχει προηγηθεί εφαρμογή κοκκώδους οργανοφωσφορικού ή καρβαμιδικού εντομοκτόνου κατά τη σπορά. Η εφαρμογή του να απέχει τουλάχιστον μία εβδομάδα από τον ψεκασμό φυλλώματος με οργανοφωσφορικό η καρβαμιδικό εντομοκτόνο.
Διαβάστε τον τρόπο εφαρμογής του ζιζανιοκτόνου

Συσκευασία:
-Είδος-Μέγεθος-Υλικό:
1.Δοχεία (canister) 50 γρ, 100 γρ, 250 γρ, και 0.5 κιλά, 1 κιλό, 5 κιλά και 10 κιλά. HDPE.
2.Δοχεία (canister) 500 γρ, 1 κιλό, 1.8 κιλά, 2 κιλά, 2.4 κιλά, 3 κιλά, 4.8 κιλά, 5 κιλά, 9.6 κιλά και 10 κιλά HDPE/ co-ex HDPE/PA / fHDPE/PET.

Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)

Τύπος έγκρισης: Νέα έγκριση (CMS) (άρθρο 37.4)
Λήξη έγκρισης: 31/12/2021
Λήξη διάθεσης αποθεμάτων στην αγορά: //

Σημείωση: Οσα σκευάσματα εμφανίζονται στους καταλόγους, παρόλο που η ημερομηνία λήξης τους είναι προγενέστερη της σημερινής, για τα οποία δεν υπάρχει ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ ή δεν εμφανίζεται η λέξη ΑΠΟΣYΡΘΗΚΕ, η έγκρισή τους είναι σε ισχύ και βρίσκονται σε διαδικασία ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ.

Κωδικός Φυτοτοξικότητας: GHS07+GHS08

Επιστροφή στην σελίδα ΑΡΑΒΟΣΙΤΟΣ