ΑΜΠΕΛΙ: Οινοποιήσιμες Ποικιλίες - BGT - εγκεκριμένα Φυτοφάρμακα
Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής για Android Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook

ΑΜΠΕΛΙ: Οινοποιησιμες Ποικιλιες - BGT

Περικοκλάδα: Πλατύφυλλα Πολυετή ζιζάνια

BGT

Glyphosate 18%

Πυκνό Διάλυμα (SL) / Βοηθητικές ουσίες: 78.92%


Οδηγίες εφαρμογής για ΑΜΠΕΛΙ: Οινοποιήσιμες Ποικιλίες:

Δόσεις σκευάσματος, δραστικές ουσίες και οδηγίες εφαρμογής

Tο περιεχόμενο ειναι ορατό μονο σε συνδρομητές της σελίδας

Για να δείτε την ακριβης δοσολογια, και τρόπο εφαρμογής του BGT για χρηση σε ΑΜΠΕΛΙ: Οινοποιήσιμες Ποικιλίες εισέλθετε στο σύστημα
Plant Protection
Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευάσματος: Διασυστηματικό, μη εκλεκτικό ζιζανιοκτόνο για την καταπολέμηση ετήσιων και πολυετών (αγρωστωδών, πλατύφυλλων ζιζανίων) και υδροχαρών ζιζανίων, ξυλωδών φυτών. Απορροφάται από τα φύλλα και τους τρυφερούς βλαστούς των ζιζανίων και παρεμποδίζει το ένζυμο EPSPS αναστέλλοντας την βιοσύνθεση των αρωματικών αμινοξέων.
Μέθοδος εφαρμογής: Κατευθυνόμενος ψεκασμός του φυλλώματος των ζιζανίων με 20-50 λίτρα νερό στο στρέμμα, χωρίς να έλθουν σε επαφή τα σταγονίδια με το φύλλωμα ή τους τρυφερούς βλαστούς ή τους καρπούς των καλλιεργειών προς αποφυγήν τυχόν συσσώρευσης υπολειμμάτων στους καρπούς.
1.Μην το εφαρμόζεται στο γλυκό καλαμπόκι.
2.Εφαρμόζεται σε ήδη φυτρωμένα ζιζάνια. Τα αποτελέσματα της επέμβασης μπορούν να
παρατηρηθούν σε 2-4 ημέρες μετά την εφαρμογή (ή μία εβδομάδα σε περίπτωση χαμηλών
θερμοκρασιών).
3.Για να επιτευχθεί μακρόχρονη δράση να αποφεύγονται οργώματα ή φρεζαρίσματα ένα μήνα πριν και 2 εβδομάδες μετά την εφαρμογή.
4.Για την καταπολέμηση πολυετών ζιζανίων απαιτείται συνήθως μία εφαρμογή, όταν τα ζιζάνια
βρίσκονται κοντά στην άνθιση, κατά την άνθιση ή λίγο μετά από αυτή.
5.Για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα των πολυετών ζιζανίων στους αγρούς μετά τη συγκομιδή της καλλιέργειας, να τηρείται ελάχιστο διάστημα 3 ημερών μεταξύ της εφαρμογής και της σποράς ή φύτευσης της επόμενης καλλιέργειας.
Συνθήκες εφαρμογής: 1.Μην το εφαρμόζεται στο γλυκό καλαμπόκι. 2.Εφαρμόζεται σε ήδη φυτρωμένα ζιζάνια. Τα αποτελέσματα της επέμβασης μπορούν να παρατηρηθούν σε 2-4 ημέρες μετά την εφαρμογή (ή μία εβδομάδα σε περίπτωση χαμηλών θερμοκρασιών). 3.Για να επιτευχθεί μακρόχρονη δράση να αποφεύγονται οργώματα ή φρεζαρίσματα ένα μήνα πριν και 2 εβδομάδες μετά την εφαρμογή. 4.Για την καταπολέμηση πολυετών ζιζανίων απαιτείται συνήθως μία εφαρμογή, όταν τα ζιζάνια βρίσκονται κοντά στην άνθιση, κατά την άνθιση ή λίγο μετά από αυτή. 5.Για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα των πολυετών ζιζανίων στους αγρούς μετά τη συγκομιδή της καλλιέργειας, να τηρείται ελάχιστο διάστημα 3 ημερών μεταξύ της εφαρμογής και της σποράς ή φύτευσης της επόμενης καλλιέργειας.
Διαβάστε τον τρόπο εφαρμογής του ζιζανιοκτόνου

Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)

Τύπος έγκρισης: Νέα έγκριση (ZRMS) (άρθρο 33)
Λήξη έγκρισης: 15/12/2024
Λήξη διάθεσης αποθεμάτων στην αγορά: //

Επιστροφή στην σελίδα ΑΜΠΕΛΙ: Οινοποιήσιμες Ποικιλίες