Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής για Android Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook

ΚΕΝΟΙ ΧΩΡΟΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ - Κολεοπτερα - Σκαθαρια

Εφαρμογή του ACTELLIC 50 EC για ΚΕΝΟΙ ΧΩΡΟΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ACTELLIC 50 EC

Pirimiphos-methyl 50%

Γαλακτοποιήσιμο υγρό (EC) / Βοηθητικές ουσίες: 44.3%


Οδηγίες εφαρμογής για ΚΕΝΟΙ ΧΩΡΟΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ:

Δόσεις και οδηγίες εφαρμογής

Tο περιεχόμενο ειναι ορατό μονο σε συνδρομητές της σελίδας

Για να δείτε την ακριβης δοσολογία, και τρόπο εφαρμογής του ACTELLIC 50 EC για χρηση σε ΚΕΝΟΙ ΧΩΡΟΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ εισέλθετε στο σύστημα
Plant Protection
Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευάσματος: Το ACTELLIC 50 είναι ένα οργανοφωσφορικό εντομοκτόνο που δρα δια επαφής, κατάποσης και δια ατμών και ενδείκνυται για την καταπολέμηση επιβλαβών οργανισμών των αποθηκευμένων σπόρων. Δρα στο νευρικό σύστημα των εντόμων και των ακαρέων ως παρεμποδιστής της ακετυλοχολινεστεράσης.
Μέθοδος εφαρμογής: Χύδην σπόροι: Εφαρμόστε 8 ml προϊόντος σε 0,75 – 1,5 λίτρα νερού για κάθε τόνο σπόρων. Το προϊόν ψεκάζεται κατά την αποθήκευση των σιτηρών σε στρώματα και μόνο με αυτοματοποιημένα συστήματα ψεκασμού.
Άδειες αποθήκες: Βρέχετε καλά τους τοίχους με το ψεκαστικό διάλυμα, χωρίς να γίνει απορροή και μόνο με χρήση αυτοματοποιημένων συστημάτων ψεκασμού. Η μέγιστη συγκέντρωση δεν πρέπει να ξεπερνά τα 100 κ.εκ. προϊόντος αραιωμένου σε 2.5 λίτρα νερού.
1.Κατά την παρασκευή του ψεκαστικού υγρού προσοχή η μέγιστη συγκέντρωση του να μην υπερβαίνει τα 8 κ.εκ. σκευάσματος/ 0.75 λίτρα ψεκαστικού υγρού.
2.Κατά την παρασκευή του ψεκαστικού υγρού προσοχή η μέγιστη συγκέντρωση του να μην υπερβαίνει τα 100 κ.εκ. σκευάσματος/ 2.5 λίτρα ψεκαστικού υγρού.
3.Για βέλτιστη αποτελεσματικότητα, η εφαρμογή του σκευάσματος πρέπει να γίνει κατά την είσοδο των σπόρων στην αποθήκη και αφού έχει προηγηθεί σχολαστικός καθαρισμός αυτής. Πριν την εφαρμογή πρέπει να προηγηθούν κατάλληλοι χειρισμοί ώστε οι σπόροι να χάσουν την υγρασία (<15%) ή τη θερμότητα τους. Στην περίπτωση που προηγηθεί η εφαρμογή του σκευάσματος, οι έντονοι χειρισμοί ξήρανσης και ψύξης των σπόρων μπορούν να μειώσουν την αποτελεσματικότητα της εφαρμογής.
4.Απαιτείται ομοιόμορφη κάλυψη των σπόρων για βέλτιστη αποτελεσματικότητα.
Συνθήκες εφαρμογής: 1.Κατά την παρασκευή του ψεκαστικού υγρού προσοχή η μέγιστη συγκέντρωση του να μην υπερβαίνει τα 8 κ.εκ. σκευάσματος/ 0.75 λίτρα ψεκαστικού υγρού. 2.Κατά την παρασκευή του ψεκαστικού υγρού προσοχή η μέγιστη συγκέντρωση του να μην υπερβαίνει τα 100 κ.εκ. σκευάσματος/ 2.5 λίτρα ψεκαστικού υγρού. 3.Για βέλτιστη αποτελεσματικότητα, η εφαρμογή του σκευάσματος πρέπει να γίνει κατά την είσοδο των σπόρων στην αποθήκη και αφού έχει προηγηθεί σχολαστικός καθαρισμός αυτής. Πριν την εφαρμογή πρέπει να προηγηθούν κατάλληλοι χειρισμοί ώστε οι σπόροι να χάσουν την υγρασία (<15%) ή τη θερμότητα τους. Στην περίπτωση που προηγηθεί η εφαρμογή του σκευάσματος, οι έντονοι χειρισμοί ξήρανσης και ψύξης των σπόρων μπορούν να μειώσουν την αποτελεσματικότητα της εφαρμογής. 4.Απαιτείται ομοιόμορφη κάλυψη των σπόρων για βέλτιστη αποτελεσματικότητα.
Διαβάστε τον τρόπο εφαρμογής του εντομοκτόνου

Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)

Τύπος έγκρισης: Επανέγκριση (άρθρο 80.5). Σκευάσματα που υπέβαλαν φάκελο προ 6/2011 και εγκρίθηκαν με το ΠΔ 115
Λήξη έγκρισης: 15/06/2026
Λήξη διάθεσης αποθεμάτων στην αγορά: //
Κωδικός Φυτοτοξικότητας: GHS02+GHS05+GHS07+GHS08+GHS09

Επιστροφή στην σελίδα ΚΕΝΟΙ ΧΩΡΟΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ