Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής για Android Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook

ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ - Καμπιες φυλλοφαγες

Εφαρμογή του ONORE 240 SC για ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ

ONORE 240 SC

methoxyfenozide 24%

Συμπ. Αιώρημα (SC) / Βοηθητικές ουσίες: 76.83%


Οδηγίες εφαρμογής για ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ:

Δόσεις και οδηγίες εφαρμογής

Tο περιεχόμενο ειναι ορατό μονο σε συνδρομητές της σελίδας

Για να δείτε την ακριβης δοσολογία, και τρόπο εφαρμογής του ONORE 240 SC για χρηση σε ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ εισέλθετε στο σύστημα
Plant Protection
Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευάσματος: Το σκεύσμα είναι εντομοκτόνο επαφής και στομάχου της ομάδας των διακυλυδραζινών. Καταπολεμά τις προνύμφες των λεπιδόπτερων σε τομάτες και πιπεριές θερμοκηπίου. Το methoxyfenozide είναι ρυθμιστής της ανάπτυξης των εντόμων και δρά ως μιμιτικό της ορμόνης έκδυσης της εκδυσόνης, στις προνύμφες των λεπιδοπτέρων. Λόγω της δέσμευσης του methoxyfenozide στη θέση-δέκτη της εκδυσόνης, προκαλείται πρώιμη και ατελής έκδυση, με αποτέλεσμα το θάνατο του εντόμου.
Μέθοδος εφαρμογής: Ψεκασμός καλύψεως φυλλώματος. Ο όγκος του ψεκαστικού υγρού πρέπει να είναι τέτοιος ώστε να γίνει καλή διαβροχή του φυλλώματος.
Το φυτοπροστατευτικό προϊόν ONORE 240 SC μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε προγράμματα IPM (Integrated Pest management)
Διαχείριση ανθεκτικότητας
• Για την ίδια καλλιεργητική περίοδο σε μια καλλιέργεια το ONORE πρέπει να χρησιμοποιείται σε εναλλαγή με εντομοκτόνα από ομάδες με διαφορετικό τρόπο δράσης
• Αποφύγετε την διαδοχική χρήση του ONORE σε καλλιέργειες που έχει ήδη γίνει εφαρμογή με σκευάσματα που περιέχουν tebufenozide (MIMIC)
• Χρησιμοποιείστε όλες τις δυνατές καλλιεργητικές τεχνικές καθώς και φυσικές και βιολογικές μεθόδους για τον έλεγχο των εχθρών (παρακολούθηση των πτήσεων των ενηλίκων και προστασία των ωφελίμων αρθροπόδων) έτσι ώστε να μειωθεί η ασκούμενη πίεση επιλογής για ανθεκτικότητα, απο τις εφαρμογές εντομοκτόνων.
• Αποφύγετε την εφαρμογή του ONORE σε περισσότερες από 2 με 3 συνεχόμενες γενιές των εχθρών στόχων κατ' έτος
• Αποφύγετε την χρήση εντομοκτόνων της ομάδας των διακυλυδραζινών για την εξάλειψη εκτεταμένης μη ελεγχόμενης προσβολής
Συνθήκες εφαρμογής: Το φυτοπροστατευτικό προϊόν ONORE 240 SC μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε προγράμματα IPM (Integrated Pest management) Διαχείριση ανθεκτικότητας • Για την ίδια καλλιεργητική περίοδο σε μια καλλιέργεια το ONORE πρέπει να χρησιμοποιείται σε εναλλαγή με εντομοκτόνα από ομάδες με διαφορετικό τρόπο δράσης • Αποφύγετε την διαδοχική χρήση του ONORE σε καλλιέργειες που έχει ήδη γίνει εφαρμογή με σκευάσματα που περιέχουν tebufenozide (MIMIC) • Χρησιμοποιείστε όλες τις δυνατές καλλιεργητικές τεχνικές καθώς και φυσικές και βιολογικές μεθόδους για τον έλεγχο των εχθρών (παρακολούθηση των πτήσεων των ενηλίκων και προστασία των ωφελίμων αρθροπόδων) έτσι ώστε να μειωθεί η ασκούμενη πίεση επιλογής για ανθεκτικότητα, απο τις εφαρμογές εντομοκτόνων. • Αποφύγετε την εφαρμογή του ONORE σε περισσότερες από 2 με 3 συνεχόμενες γενιές των εχθρών στόχων κατ' έτος • Αποφύγετε την χρήση εντομοκτόνων της ομάδας των διακυλυδραζινών για την εξάλειψη εκτεταμένης μη ελεγχόμενης προσβολής
Διαβάστε τον τρόπο εφαρμογής του εντομοκτόνου

Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)

Τύπος έγκρισης: Οριστική έγκριση για ΔΟ του Παραρτήματος Ι της Οδηγίας 91/414/ΕΕ (σύμφωνα με το άρθρο 4 της Οδηγίας 91/414/ΕΕ)
Λήξη έγκρισης: 31/07/2019
Λήξη διάθεσης αποθεμάτων στην αγορά: //

Σημείωση: Οσα σκευάσματα εμφανίζονται στους καταλόγους, παρόλο που η ημερομηνία λήξης τους είναι προγενέστερη της σημερινής, για τα οποία δεν υπάρχει ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ ή δεν εμφανίζεται η λέξη ΑΠΟΣYΡΘΗΚΕ, η έγκρισή τους είναι σε ισχύ και βρίσκονται σε διαδικασία ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ.

Επικίνδυνο για το περιβάλλον (GHS09)

Επιστροφή στην σελίδα ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ