Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής για Android Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook

ΚΩΝΟΦΟΡΑ ΔΕΝΔΡΑ - Καμπιες φυλλοφαγες

Εφαρμογή του FORAY 48B για ΚΩΝΟΦΟΡΑ ΔΕΝΔΡΑ

FORAY 48B

Bacillus thuringiensis 13.9%

Αιώρημα υπέρμικρου όγκου (SU)


Οδηγίες εφαρμογής για ΚΩΝΟΦΟΡΑ ΔΕΝΔΡΑ:

Δόσεις και οδηγίες εφαρμογής

Tο περιεχόμενο ειναι ορατό μονο σε συνδρομητές της σελίδας

Για να δείτε την ακριβης δοσολογία, και τρόπο εφαρμογής του FORAY 48B για χρηση σε ΚΩΝΟΦΟΡΑ ΔΕΝΔΡΑ εισέλθετε στο σύστημα
Plant Protection
Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευάσματος: Εντομοκτόνο για την καταπολέμηση προνυμφών των λεπιδοπτέρων. Το προϊόν δρα από στομάχου και πρέπει να καταποθεί από τις προνύμφες για να είναι αποτελεσματικό. Λίγες ώρες μετά την κατάποση, οι προνύμφες παύουν να τρέφονται και πεθαίνουν τις επόμενες μέρες.
Μέθοδος εφαρμογής: Ψεκασμός κάλυψης από εδάφους ή από αέρος (με την επιφύλαξη των εκάστοτε ισχυουσών διατάξεων περί αεροψεκασμών). Το προϊόν εφαρμόζεται είτε αδιάλυτο είτε σε ανάμιξη με ικανή ποσότητα νερού ώστε να επιτευχθεί καλή κάλυψη των δέντρων.
(1)Η μέγιστη προτεινόμενη δόση ενδείκνυται για προνύμφες μεγαλύτερων σταδίων ή για υψηλούς πληθυσμούς.
(2)Όταν το προϊόν εφαρμόζεται για την καταπολέμηση της Lymantria dispar σε δένδρα και θάμνους αστικών , γεωργικών και ημι-γεωργικών εκτάσεων επιτρέπεται η έκθεση βλάστησης που δεν είναι στόχος των ψεκασμών συμπεριλαμβανομένης της αυτοφυούς χλωρίδας, των καλλωπιστικών φυτών και των καλλιεργειών για παραγωγή εδώδιμων προϊόντων ή ζωοτροφών. (3)Για όλους τους τρόπους εφαρμογής (αδιάλυτο ή όχι) προτείνεται η χρήση ψεκαστήρων υψηλής πίεσης που δημιουργούν ψεκαστικό νέφος με λεπτά σταγονίδια διαμέτρου 60-100 μικρών για τα κωνοφόρα και 50-150 μικρών για τα φυλλοβόλα δέντρα.
(4)Συμβατό με προγράμματα ολοκληρωμένης καταπολέμησης (δεν υπάρχει γνωστή δυσμενής επίδραση σε ωφέλιμα έντομα).
Το εγκεκριμένο Έντυπο Ορθής Γεωργικής Πρακτικής (GEP) παρουσιάζεται στο Παράρτημα ΙΙ.
Συνθήκες εφαρμογής: (1)Η μέγιστη προτεινόμενη δόση ενδείκνυται για προνύμφες μεγαλύτερων σταδίων ή για υψηλούς πληθυσμούς. (2)Όταν το προϊόν εφαρμόζεται για την καταπολέμηση της Lymantria dispar σε δένδρα και θάμνους αστικών , γεωργικών και ημι-γεωργικών εκτάσεων επιτρέπεται η έκθεση βλάστησης που δεν είναι στόχος των ψεκασμών συμπεριλαμβανομένης της αυτοφυούς χλωρίδας, των καλλωπιστικών φυτών και των καλλιεργειών για παραγωγή εδώδιμων προϊόντων ή ζωοτροφών. (3)Για όλους τους τρόπους εφαρμογής (αδιάλυτο ή όχι) προτείνεται η χρήση ψεκαστήρων υψηλής πίεσης που δημιουργούν ψεκαστικό νέφος με λεπτά σταγονίδια διαμέτρου 60-100 μικρών για τα κωνοφόρα και 50-150 μικρών για τα φυλλοβόλα δέντρα. (4)Συμβατό με προγράμματα ολοκληρωμένης καταπολέμησης (δεν υπάρχει γνωστή δυσμενής επίδραση σε ωφέλιμα έντομα). Το εγκεκριμένο Έντυπο Ορθής Γεωργικής Πρακτικής (GEP) παρουσιάζεται στο Παράρτημα ΙΙ.
Διαβάστε τον τρόπο εφαρμογής του βιολογικού εντομοκτόνου

Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)

Τύπος έγκρισης: Επανέγκριση (άρθρο 80.5). Σκευάσματα που υπέβαλαν φάκελο προ 6/2011 και εγκρίθηκαν με το ΠΔ 115
Λήξη έγκρισης: 15/08/2025
Λήξη διάθεσης αποθεμάτων στην αγορά: //

Επιστροφή στην σελίδα ΚΩΝΟΦΟΡΑ ΔΕΝΔΡΑ