MERLIN FLEXX L
Isoxaflutole 4.4% Συμπ. Αιώρημα (SC) / Βοηθητικές ουσίες: 95.52%
Οδηγίες εφαρμογής για ΓΛΥΚΟ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ ΥΠΑΙΘΡΟΥ:
Δόσεις σκευάσματος, δραστικές ουσίες και οδηγίες εφαρμογής
Tο περιεχόμενο ειναι ορατό μονο σε συνδρομητές της σελίδας
Για να δείτε την ακριβης δοσολογια, και τρόπο εφαρμογής του
MERLIN FLEXX L για χρηση σε
ΓΛΥΚΟ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ ΥΠΑΙΘΡΟΥ εισέλθετε στο σύστημα
Plant Protection
Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)
Σημείωση: Οσα σκευάσματα εμφανίζονται στους καταλόγους, παρόλο που η ημερομηνία λήξης τους είναι προγενέστερη της σημερινής, για τα οποία δεν υπάρχει ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ ή δεν εμφανίζεται η λέξη ΑΠΟΣYΡΘΗΚΕ, η έγκρισή τους είναι σε ισχύ και βρίσκονται σε διαδικασία ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ.
Κωδικός Φυτοτοξικότητας: GHS08+GHS09
Μην εφαρμόζετε το προϊόν σε καλλιέργειες αραβοσίτου που δεν έχουν φυτευτεί σωστά, είναι σε κακή κατάσταση υγείας, υποφέρουν από κρύο, υπέρμετρες βροχοπτώσεις, ξηρασία ή πρόκειται να υποστούν μεγάλες διαφορές θερμοκρασίας.
Προφυλάξεις για τις παρακείμενες καλλιέργειες:
- Ψεκάστε σε ήρεμες καιρικές συνθήκες και χωρίς άνεμο.
- Κατά τον ψεκασμό, πρέπει να αποφύγετε οπωσδήποτε τη διασπορά του προϊόντος σε διπλανές καλλιέργειες. Οι καλλιέργειες ζαχαρότευτλου, ηλίανθου, και σε λιγότερο βαθμό πατάτας, είναι ιδιαίτερα ευαίσθητες.
Σε περίπτωση αποτυχίας της καλλιέργειας του αραβοσίτου, στην ίδια περίοδο μπορούν να σπαρθούν οι κάτωθι καλλιέργειες:
- Με ή χωρίς όργωμα του χωραφιού: αραβόσιτος προοριζόμενος για σποροπαραγωγή ή χορτονομή ή γλυκός αραβόσιτος.
- Με όργωμα του χωραφιού: σίκαλη προοριζόμενη για χορτονομή.
Αφήνοντας ένα χρονικό διάστημα 75 ημερών μεταξύ της εφαρμογής του Merlin Flexx L και της νέας σποράς, μπορεί να σπαρθεί:
- Με ή χωρίς όργωμα: ελαιοκράμβη.
- Με όργωμα: τριφύλλι.
Δεν μπορούν να σπαρθούν οι ακόλουθες εναλλακτικές καλλιέργειες: σόργο, ηλίανθος, φασόλια και σόγια.
Μετά την εφαρμογή του Merlin Flexx L, στο πλαίσιο
της αμειψισποράς μπορούν να σπαρθούν οι ακόλουθες καλλιέργειες (με ή χωρίς όργωμα): μαλακό σιτάρι, σκληρό σιτάρι, κριθάρι, φασόλια, μπιζέλια, λινάρι, ηλίανθος, ζαχαρότευτλα, πατάτα, σόγια, αραβόσιτος, γλυκός αραβόσιτος και σόργο.