Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής για Android Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook

TERVIGO 020 SC

Abamectine 2%

Συμπ. Αιώρημα (SC) / Βοηθητικές ουσίες: 98.05%


Οδηγίες εφαρμογής για ΚΑΡΠΟΥΖΙΑ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ:

Δόσεις σκευάσματος

Νηματώδεις (Meloidogyne sp)
500 γραμμάρια στο στρέμμα
Αιτίες Χορηγησης σκευάσματος: Νηματώδεις,
Όγκος ψεκαστικού υγρού: 1000 - 2000 λίτρα / στρέμμα
Μέγιστος αριθμός εφαρμογών ανά καλλ/κή περίοδο: 4
Mεσοδιάστηµα µεταξύ των εφαρµογών: 10 - 14 ηµέρες
Με ριζοπότισμα ΒΒCH 12-89 Από την έκπτυξη του 2ου πραγματικού φύλλου έως την πλήρη ωρίμανση των καρπών
Από την ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΦΗ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ μόνο τα σκευάσματα που προορίζονται για εχθρούς, ασθένειες και ζιζάνια ήσσονος σημασίας.
Επίσης μπορούν να εξαιρεθούν μικρά μεγέθη συσκευασιών που προορίζονται να χρησιμοποιηθούν σε υπαίθριες καλλιέργειες των οποίων η έκταση δεν ξεπερνά το ένα (1) στρέμμα και δεν φέρουν σήμανση με νεκροκεφαλή.
Τα παραπάνω όμως ΔΕΝ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ της Ηλεκτρονικής Καταγραφής Πώλησης.
Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ.
Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευάσματος: Nηματωδοκτόνο για καλλιέργειες κηπευτικών θερμοκηπίου. Δρα κυρίως με επαφή και μέσω της συνεχούς ενεργοποίησης της ροής ιόντων χλωρίου, προκαλεί παράλυση στους νηματώδεις με αποτέλεσμα να σταματούν να τρέφονται και να πεθαίνουν σύντομα.
Το εγκεκριμένο Έντυπο Ορθής Γεωργικής Πρακτικής (GAP) παρουσιάζεται στο Παράρτημα ΙΙ.
Παρατηρήσεις:
- Η έναρξη των εφαρμογών να πραγματοποιηθεί μετά τη μεταφύτευση (1-5 ημέρες).
-Χρησιμοποιείστε όγκους ψεκαστικού υγρού από 1000-2000 λίτρα στο στρέμμα, που αρκούν για την κατανομή του προϊόντος στη ζώνη εδάφους όπου αναπτύσσονται οι ρίζες. Μη χρησιμοποιείτε υπερβολική ποσότητα νερού, καθώς η απορρόφηση σε μεγαλύτερο βάθος μειώνει την αποτελεσματικότητα του σκευάσματος για την καταπολέμηση των νηματωδών.
Συνθήκες εφαρμογής: Το εγκεκριμένο Έντυπο Ορθής Γεωργικής Πρακτικής (GAP) παρουσιάζεται στο Παράρτημα ΙΙ. Παρατηρήσεις: - Η έναρξη των εφαρμογών να πραγματοποιηθεί μετά τη μεταφύτευση (1-5 ημέρες). -Χρησιμοποιείστε όγκους ψεκαστικού υγρού από 1000-2000 λίτρα στο στρέμμα, που αρκούν για την κατανομή του προϊόντος στη ζώνη εδάφους όπου αναπτύσσονται οι ρίζες. Μη χρησιμοποιείτε υπερβολική ποσότητα νερού, καθώς η απορρόφηση σε μεγαλύτερο βάθος μειώνει την αποτελεσματικότητα του σκευάσματος για την καταπολέμηση των νηματωδών.
Μέγιστα Επιτρεπτά Όρια Υπολειμμάτων (MRLs) του παραπάνω σκευάσματος για τη συγγεκριμένη καλλιεργεια
Δραστική ουσίαΕπεξήγησηΜέγ.Υπολειμματικότητα
Abamectine (άθροισμα από avermectin B1a, avermectin B1b και delta-8,9 ισομερές του avermectin B1a, εκφραζόμενο σαν avermectin B1a) (Λιποδιαλυτή Χημική Ουσία)0.01 mg/kg

Τύπος έγκρισης: Νέα έγκριση (CMS) (άρθρο 37.4)
Λήξη έγκρισης: 01/04/2024
Λήξη διάθεσης αποθεμάτων στην αγορά: //
Κωδικός Φυτοτοξικότητας: GHS07+GHS08+GHS09